Selam kizlar sabah kontrolümuz vardı 1 haftada 200 gr daha almış minigim 1350 gr olmuş boyu da 38 cm :) dr yüzunu gostereyim diye uğraşıyorum ama senin kız poz vermeyi sevmiyor 7 aydır yakalayamadım yüzünü dedi :) eşim de hiç sevmez poz vermeyi herseyi ona benzicek bu bebisin sanki :) hava kapalı bgn sinemaya gidelim akşam diyoruz ama çok ağlamaklı bi film olan birleşen gönüllere mi gitsek delihaya gidip gülsek mi bilemedim :) kontrolü olan herkes güzel haberlerle gelir inşallah :)
oy masallah kuzuna buyuyorlar ya cok guzel bir duygu:) komediyi sec neseni bozma hic

Ilk şeker ölçümümüzü yaptık. Kahvaltıda ilk lokmadan tam iki saat sonra ölçtük 50 çıktı yaw![]()
aaa bu da cok dusuk degil mi kuzum biyerde hata var ama hangisnde ki
Dr a artık yürüyüş yapabilir miyim dedim bu saate kadar yürümedin bu aylar artık dinlenmen gereken aylar dedi yawsırf oksijen almak için kısa çıkabilirmişim dışarı.
yapma ya ben de yeni basliycaktim gerci benm dr doguma kadar hafif tempolu yarim saatlik yuruyus verdi ama bi baslyamadim ki
Bir de oturduğum yer orman zaten çıkıp da oksijen alamadım birtürlü. Dr ne derse onu yapıyorum. Boy ölçümü alırken canım sıkıldı gecen haftaya göre femur boyu 0.1 cm daha kısa ölçtü. Şimdi içime bir korku düştü iki bacak birden ölçüp bakmıyor tek bir bacak bakıyor diyeEşim de ölçüm yaparken hatalı almıştır diyor ama bir hafta nasıl bekliycem bilmiyorum.
kiz evham Yapmada oscar adayisiniz valla o olcumler arti eksik oynar hep bebegn durusu doktorun o anki dikkatiyle.takmayin bunlari lutfeeeeen

[yapma="krizantemcik, post: 37803861, member: 380312"]şu çekçekli valizlerden hazırlamıcaz mı ben hep doğum videolarında öyle gördüm öyle bişi hazırlıcaktım :) bi de millet benle dalga geçmesin valizle gelmiş hastaneye diye[/QUOTE]
evet evet kucukleriyle gitmek yetiyor ama bebisin cantasni ayri yapmkta yarar var bisey ararken kolaylik oluyor
Selam teyzeler ben balyanak
kirk bin kere masallah

Evi topladim cocugu banyo yaptirdm uyuttum yemek yapman lazim butun kemiklerim agriyor.
Annem yakin olsaydi da gitseydim...
ah ah diyorum sadece ayni dert benim basimda da malum destek kuvvet ne iyi olurdu

kızlar çok kötüyüm şimdi yataktan kalktım dün ishal oldum akşamına midem ağzımda gibiydi ama çok kötü değildim ama gece bağırsak sesi , midem çok kötüydü uyumak ne kelime adamıda perişan ettim sabah ter kan içindeydim eşim duşa soktu sonra patates hazırladı adam işe nerdeyse öğlen gitti leblebi, patates haşlama, muz dışında ne yapabilirim??? doktora gitmek istiyorum çünkü hala bağırsak sesleri çok güçlü ama dışarı çıkmaya halim yok
cok gecmis olsun canim suyu arttir makarna veya pirinc lapasi yemeyi dene