2015 Şubat Anneleri

Nazar boncuklarının malzemesi ne ki?

mrb kızlar naparsınız geçenlerde dr a gittim erken doğum ihtimalimin yüksek old. söylendi moralim yerlerde

Nazar boncuklarının malzemesi ne ki?
Cnm normal cam nazar boncuğu. Çubuklar ahşap sanırım çubuğu silikonla yapıştırmış boncuğun deliğine üstünede kurdele işte bi tek şu bebek arabası ve çubukların takıldığı straforu bulmak mesele. Ama şunu söliyim ki bıncukların tanesi 25 kuruş 41 tanesi 10 lira çubuk ve kurdele de ucuz zaten 75 lira edecek bişey değilmiş onu anladım :)

Ins
Baska bisey cikmasinda canim alerjiyle kalsin oda kotu ama en azindan igne falan bi srkilde halloluyo

Merhaba arkadaslar nasilsiniz bn pek iyi degilim dua bekliyorum sizden lutfen dua edin daha 26 haftalik gebeyim ve acilmam var evde dinleniyorum cok korkuyorum konusmaya ihtiyacim var

Canim panik yapma kontrol altinda kalip tesbirli davraninca zamanini bekleyebliyor kuzular. Insallah zamaninda dogurursun

Gecmis olsun neyse ki korkulcak bisey deglmis

32+0 da çalışabilir raporu aldığımıza göre 37+ 0 da bırakmamız gerekiyor diye biliyorum ben

Evet aynen bu sekilde oluyor canim

mrb kızlar naparsınız geçenlerde dr a gittim erken doğum ihtimalimin yüksek old. söylendi moralim yerlerde

neden.boyle bisey dedi ki doktorun insallh vakitlice dogarlar kuzular moralini iyi tutmya calis hersey allahtan

Bende bugün doktora gittim,tekrar açlık,tokluk kan verdim,açlık 92 çıktı,tokluk 126 :) tamam değerlerin düşmüş dedi,diyete devam,insülin den kurtulduk :) bebişim 1170 gr olmuş maşallah,herşey normal çok şükür

seni görünce bende göbüş yok dedim yane

üzülme kuzum Benim de cok bisey yok. Resim koysana sen de herkesin buyumuyor napalim saglikli olsunlar da

hadi gozun aydin bebsine de masallah

benimle aynı haftalarda olanların karınlarına bakıyorum kocaman , hele de erkek bebek bekleyenler doğurdu doğuracak
Benim kızım 1460 gr 41 cm nereye sığıyor anlamıyorum.
Bu attığım fotoğrafta 28+ ydım.

Eklentiler

• image.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 127
ben geldim kızlar 2 takım gecelik aldım bir tane pembe alt üst bir tane de elbise aldım ama elbisemi görmelisiniz öyle bilindik model değil eve gittiğimde çekip resmini koyarım üstüne de ince uzun bir hırka aldım öyle sabahlık filan almadım. çorap,iç çamaşırı,atlet,bir tane de eşortman aldım. benim çantamın içine alacaklarım bitti sadece hasta bezi ve ped alıcam onun dışında herşeyim tamamdır çantamı hazırlayınca size yazarım. bebeğin eşyalarını yıkamak için dalan roxy aldım bu hafta onları da halledicem.egeciğime bir kaç birşey daha aldık. bu arada biberonu chicco aldım yapısı ve kullanımı daha hoşuma gitti. ben hep avent diyordum ama avent aşırı ağır geldi,cihhicconun step up serisinin yeni doğanından aldım. almayanlara tavsiye ederim,benden bu kadar alışveriş işi bu şekilde bitti annem alacak küvetini filan onlar için ben gitmeyeceğim. eşimle de bir ara markete gittiğimizde bebek bezi alacağım.

bu arada çokta uyguna aldım gecelikleri
alt üst takımım 45 tl
elbisem 35 tl
uzun hırka 15 tl

enfeksiyon kapmışım cnm öyle dedi ufff bilmiorm

emzirme sütyeni mi canım? ocak annelerinden bazıları sporcu sütyeni almış ama onla nasıl emzircekler anlamadım..emzirme sutyenleri göğüs ucunu belli ediyormuş
Evet canm emzirme sütyeni kopçası var cok rahat açılıp kapanıyor, Erdem trikodan aldım bir tane de Penye ama kom daha hoşuma gitti

bnm göbüşte aynı ama popo almış başını gidior resmen bağımsızlığını ilan etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…