2015 Şubat Anneleri

4 bine gelmişsiniz :) yemeği dışarda yedik eve gelir gelmez uyumuşum ama her yerim uyuşuyor o yüzden kesintisiz uyku uyuyamıyorum 20 dakikada bir pozisyon değiştirmem gerekiyor. Ama tek sıkıntı bu oldun valla isyan etmiyorum sanki zaman ilerledikçe insan kafaya takacak daha fazla şey buluyor gibi .yarın üşenmezsem dışarı çıkıp malzeme alıcam şu sepetten yapıcam instagrsmda biri yapıyor 75 tlye satıyormuş alıp yspmaya çalışıcam hem bana kafa dağıttırır hemde daha ucuza denk gelir ki bu son söylediğime ben bile inanmadım çünkü aldığım hiçbişeyin hesabını yapmam normalde ☺️ Paylaşıyorum sizde bakın kızlarrrr

Nazar boncuklarının malzemesi ne ki?

mrb kızlar naparsınız geçenlerde dr a gittim erken doğum ihtimalimin yüksek old. söylendi moralim yerlerde

kac cm açıklık var, hemen endıse etme..açıklık var dıye kesınkez erken doguracagınıda sakın düşünme.. kızım cok erken doğum pozisyonuna gırdı dr erken doğum yüksek dedı ben 40. haftamda doğurdum kı neler neler yaptım artık dogsun doye dusun... dınlen ve agırıslerden kaçın..

Canim sadece aciklik var dedi bide bnm dogumun ikisi cok yakin sezeryan ameliyatindan 4 ay sonra ikinciye kaldim riskim var yani agir işten kaciyorum yatiyorum surekli ama tabi bide 10 aylik kizim var onun ihtiyaclari falan derken aksam oluyor

ılk hamılelıgımde 15 kılo almıştım 3300 dogdu kızım.. ozelıkle bebegı besleyen yiyeceklerden ye..hamur ısı tatlı yerıne..patates,muz ,semız otu,cevız,badem,fındık ve yumurta gıbı.. bırde sureklı sol tarafına yat..
kızıma hamıleyken yıne gruptan bır arkadasın cocugu gelısemıyordu..soluna yata yata yaralar cıkmıstı ama cocuguda buyumeye devam etmıstı

Nazar boncuklarının malzemesi ne ki?
Cnm normal cam nazar boncuğu. Çubuklar ahşap sanırım çubuğu silikonla yapıştırmış boncuğun deliğine üstünede kurdele işte bi tek şu bebek arabası ve çubukların takıldığı straforu bulmak mesele. Ama şunu söliyim ki bıncukların tanesi 25 kuruş 41 tanesi 10 lira çubuk ve kurdele de ucuz zaten 75 lira edecek bişey değilmiş onu anladım :)

Ins
CAnım bugün gittik dr.uma söyledim zaten tahlildede bir değerim biraz yüksekti. Dedi ki kan değerlerinde düzelmiş bebekte gelişimi ilerde o yüzden 1 hafta tüm ilaçlarını kesiyorum dedi troid hariç, snrasındada troidle sadecekan ilaçcını iç kalsiyumu kramp fln olursa iç dedi ara ara, vitamini tamamen kesti. İlaçlar karaciğeri baskılamış olabilir dedi o yüzden 1 hafta ilaç içmediğinde eğer ki kaşıntıların azalmazsa ozmn dedi cildiyeye git ihmal etme. Bu gün troid dışında hiç birini içmedim ilaçların ama akşam 18 den snra hafif başlıyor geceye doğru artan kaşınmalarım var hala. öle hemen etkisini göstermez ama beklicem 1hafta işte annemlere geldim zaten snrada istnbula döndüğümde geçmediyse cildiyeye gidicem bakalım hayırlısı olsun.
Baska bisey cikmasinda canim alerjiyle kalsin oda kotu ama en azindan igne falan bi srkilde halloluyo

Merhaba arkadaslar nasilsiniz bn pek iyi degilim dua bekliyorum sizden lutfen dua edin daha 26 haftalik gebeyim ve acilmam var evde dinleniyorum cok korkuyorum konusmaya ihtiyacim var :KK43::KK61::KK61:

Canim panik yapma kontrol altinda kalip tesbirli davraninca zamanini bekleyebliyor kuzular. Insallah zamaninda dogurursun

Selamlar kizlar.. Dun aksam acillere kosturduk gaz ve bobrek agrisi karisinca sanci sandim. Nasil bisey olmadigini bilmek kotuymus ya tecrubeli hamileler cok sansli valla.. Nst ye bagladilar doktor muayne etti falan bisi cikmadi cok sukur. Kendi doktorum suyumun fazla oldugunu soyledigi halde dunku doktor normal dedi. Anlamiyorum valla bu doktorlarida herkes farkli bisey konusuyo. Rezene cayi ic yediklerine dikkat et dedi doktor bakalim neler gorucez daha Allah hayirlisiyla saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize..

Gecmis olsun neyse ki korkulcak bisey deglmis

32+0 da çalışabilir raporu aldığımıza göre 37+ 0 da bırakmamız gerekiyor diye biliyorum ben

Evet aynen bu sekilde oluyor canim;)

mrb kızlar naparsınız geçenlerde dr a gittim erken doğum ihtimalimin yüksek old. söylendi moralim yerlerde

neden.boyle bisey dedi ki doktorun insallh vakitlice dogarlar kuzular moralini iyi tutmya calis hersey allahtan

Bende bugün doktora gittim,tekrar açlık,tokluk kan verdim,açlık 92 çıktı,tokluk 126 :) tamam değerlerin düşmüş dedi,diyete devam,insülin den kurtulduk :) bebişim 1170 gr olmuş maşallah,herşey normal çok şükür:nazar:

seni görünce bende göbüş yok dedim yane :cry:

üzülme kuzum Benim de cok bisey yok. Resim koysana sen de herkesin buyumuyor napalim saglikli olsunlar da;)

Bende bugün doktora gittim,tekrar açlık,tokluk kan verdim,açlık 92 çıktı,tokluk 126 :) tamam değerlerin düşmüş dedi,diyete devam,insülin den kurtulduk :) bebişim 1170 gr olmuş maşallah,herşey normal çok şükür:nazar:

hadi gozun aydin bebsine de masallah

benimle aynı haftalarda olanların karınlarına bakıyorum kocaman , hele de erkek bebek bekleyenler doğurdu doğuracak
Benim kızım 1460 gr 41 cm nereye sığıyor anlamıyorum.
Bu attığım fotoğrafta 28+ ydım.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 126
ben geldim kızlar 2 takım gecelik aldım bir tane pembe alt üst bir tane de elbise aldım ama elbisemi görmelisiniz öyle bilindik model değil eve gittiğimde çekip resmini koyarım üstüne de ince uzun bir hırka aldım öyle sabahlık filan almadım. çorap,iç çamaşırı,atlet,bir tane de eşortman aldım. benim çantamın içine alacaklarım bitti sadece hasta bezi ve ped alıcam onun dışında herşeyim tamamdır çantamı hazırlayınca size yazarım. bebeğin eşyalarını yıkamak için dalan roxy aldım bu hafta onları da halledicem.egeciğime bir kaç birşey daha aldık. bu arada biberonu chicco aldım yapısı ve kullanımı daha hoşuma gitti. ben hep avent diyordum ama avent aşırı ağır geldi,cihhicconun step up serisinin yeni doğanından aldım. almayanlara tavsiye ederim,benden bu kadar alışveriş işi bu şekilde bitti :D annem alacak küvetini filan onlar için ben gitmeyeceğim. eşimle de bir ara markete gittiğimizde bebek bezi alacağım.

bu arada çokta uyguna aldım gecelikleri
alt üst takımım 45 tl
elbisem 35 tl
uzun hırka 15 tl

Canim panik yapma kontrol altinda kalip tesbirli davraninca zamanini bekleyebliyor kuzular. Insallah zamaninda dogurursun

Evet aynen bu sekilde oluyor canim:KK66:

neden.boyle bisey dedi ki doktorun insallh vakitlice dogarlar kuzular moralini iyi tutmya calis hersey allahtan
enfeksiyon kapmışım cnm öyle dedi ufff bilmiorm

emzirme sütyeni mi canım? ocak annelerinden bazıları sporcu sütyeni almış ama onla nasıl emzircekler anlamadım..emzirme sutyenleri göğüs ucunu belli ediyormuş
Evet canm emzirme sütyeni kopçası var cok rahat açılıp kapanıyor, Erdem trikodan aldım bir tane de Penye ama kom daha hoşuma gitti

benimle aynı haftalarda olanların karınlarına bakıyorum kocaman , hele de erkek bebek bekleyenler doğurdu doğuracak
Benim kızım 1460 gr 41 cm nereye sığıyor anlamıyorum.
Bu attığım fotoğrafta 28+ ydım.
bnm göbüşte aynı ama popo almış başını gidior resmen bağımsızlığını ilan etti:KK51:

Insallah cnm insallah

Evet aynen bu sekilde oluyor canim:KK66:

Back
X