- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
ay maşallah ya bana bebeğin biraz küçük dedi doktor beş aylıkken gitmiştim en son ultrason muayenesine bende korktum biraz gevşettim kurallarımı o zamanlar 3 kilo falan almıştım offf bebeğim sağlıklı olsun da ne yapalım biraz da kilolu gezelim70.8 geldım bu sabah...
68 le hamıle kalmıştım ..ınsaallah 75 ı geçmeden dogururm..
dinlen canm ilaçlarını al bak burada bu durumu yaşayıp atlatan arkadaşlarımız oldu Allah ın izniyle sen de atlatırsın inşMerhaba arkadaslar nasilsiniz bn pek iyi degilim dua bekliyorum sizden lutfen dua edin daha 26 haftalik gebeyim ve acilmam var evde dinleniyorum cok korkuyorum konusmaya ihtiyacim var
Ay
ay maşallah ya bana bebeğin biraz küçük dedi doktor beş aylıkken gitmiştim en son ultrason muayenesine bende korktum biraz gevşettim kurallarımı o zamanlar 3 kilo falan almıştım offf bebeğim sağlıklı olsun da ne yapalım biraz da kilolu gezelim
Canım ben ilk hamileliğime 70 ile başladım 104 ile bitirdim 4 buçuk ayda 20 kilo verdim 82 kilo ile oğlum 4 buçuk aylıkken hamile kaldım şimdi 120 falan olurum son aylar kilo patlaması oluyo bende
Insallah canim dua edin olur mudinlen canm ilaçlarını al bak burada bu durumu yaşayıp atlatan arkadaşlarımız oldu Allah ın izniyle sen de atlatırsın inş
Kom un sütyeni cok güzel tavsiye ederim canmevet 37 ye kdr calısayım diyorum bi sıkıntı cıkmazsa..2 haftalık randevulara da yaklastık valla sanki zaman birden cok hızlı geçiyormus gibi geldi bana bgn panikledim falan daha emzirme atletim sutyenim yok diye :)
Ben de var ya şu aylar geçşin uzun uzun yürümeye hasretim :)Dr a artık yürüyüş yapabilir miyim dedim bu saate kadar yürümedin bu aylar artık dinlenmen gereken aylar dedi yawsırf oksijen almak için kısa çıkabilirmişim dışarı.
kac cm açıklık var, hemen endıse etme..açıklık var dıye kesınkez erken doguracagınıda sakın düşünme.. kızım cok erken doğum pozisyonuna gırdı dr erken doğum yüksek dedı ben 40. haftamda doğurdum kı neler neler yaptım artık dogsun doye dusun... dınlen ve agırıslerden kaçın..Merhaba arkadaslar nasilsiniz bn pek iyi degilim dua bekliyorum sizden lutfen dua edin daha 26 haftalik gebeyim ve acilmam var evde dinleniyorum cok korkuyorum konusmaya ihtiyacim var
ılk hamılelıgımde 15 kılo almıştım 3300 dogdu kızım.. ozelıkle bebegı besleyen yiyeceklerden ye..hamur ısı tatlı yerıne..patates,muz ,semız otu,cevız,badem,fındık ve yumurta gıbı.. bırde sureklı sol tarafına yat..Ay
ay maşallah ya bana bebeğin biraz küçük dedi doktor beş aylıkken gitmiştim en son ultrason muayenesine bende korktum biraz gevşettim kurallarımı o zamanlar 3 kilo falan almıştım offf bebeğim sağlıklı olsun da ne yapalım biraz da kilolu gezelim
Canım ben ilk hamileliğime 70 ile başladım 104 ile bitirdim 4 buçuk ayda 20 kilo verdim 82 kilo ile oğlum 4 buçuk aylıkken hamile kaldım şimdi 120 falan olurum son aylar kilo patlaması oluyo bende
Kolumdan tutup hahaha :)) yerimden kalkamadığum için akşamlarıNeyle götürüyor ben de merak ettim
İnşallah düzelir sen merak etme Oğluma da aynısını demişlerdi 4 200 le normal doğurdum maşallah :)Ya ben de kiloma dikkat ediyordum bebek geriden geliyor dedi doktor nası üzüldüm şimdi daha fazla yiyorum Gelişimi Öne gecti , hiç umrumda değil artık kilo ya o çektiğim üzüntüyü yaşayan bilir
YA benim ilk bebeğimde başta küçüktü sonradan 4 200 doğdu maşallah ama ben çok kilo alıyorum işte yetmeyince de gelişmeyecek sanıyorumkac cm açıklık var, hemen endıse etme..açıklık var dıye kesınkez erken doguracagınıda sakın düşünme.. kızım cok erken doğum pozisyonuna gırdı dr erken doğum yüksek dedı ben 40. haftamda doğurdum kı neler neler yaptım artık dogsun doye dusun... dınlen ve agırıslerden kaçın..
ılk hamılelıgımde 15 kılo almıştım 3300 dogdu kızım.. ozelıkle bebegı besleyen yiyeceklerden ye..hamur ısı tatlı yerıne..patates,muz ,semız otu,cevız,badem,fındık ve yumurta gıbı.. bırde sureklı sol tarafına yat..
kızıma hamıleyken yıne gruptan bır arkadasın cocugu gelısemıyordu..soluna yata yata yaralar cıkmıstı ama cocuguda buyumeye devam etmıstı
Öyle hazırlayan var ama benim bebek için de kırmızı spor bir çanta var. Kendime ayrı yapıcam ondan çekçekli abartı geliyor bana. Tatile gider gibi.şu çekçekli valizlerden hazırlamıcaz mı ben hep doğum videolarında öyle gördüm öyle bişi hazırlıcaktım :) bi de millet benle dalga geçmesin valizle gelmiş hastaneye diye
Heyttt yakışır. Kocalara bak bee.Bugün kahvaltıdan sonra gezmeye gidelim dedik.. Eşimin ilk çocuğumuzda söz verip alamadigi kolyeyi bugünalmak kismet oldu.. Nasil kizlar erken gelen doğum hediyesi :)
32+0 da çalışabilir raporu aldığımıza göre 37+ 0 da bırakmamız gerekiyor diye biliyorum benkızlar biz 36 nın sonunda mı 38 in başında mı izin almak zorundayız?yani 36+0 37. hafta oluyor ya 36+0 mı,37+6 mı son haddi? rabbim saglıkla sıkıntısız o gunlere gelmeyi nasip etsin inşallah
bebeğe ben de spor çantası kendime cekcekli valiz düşünüyorum anca sigarim benÖyle hazırlayan var ama benim bebek için de kırmızı spor bir çanta var. Kendime ayrı yapıcam ondan çekçekli abartı geliyor bana. Tatile gider gibi.
Ablam ondan kullanmıştı
Çok güzelmiş canm güle güle tak benimkide doğum hediyesi iphone 6 plus trlefon alacakBugün kahvaltıdan sonra gezmeye gidelim dedik.. Eşimin ilk çocuğumuzda söz verip alamadigi kolyeyi bugünalmak kismet oldu.. Nasil kizlar erken gelen doğum hediyesi :)
emzirme sütyeni mi canım? ocak annelerinden bazıları sporcu sütyeni almış ama onla nasıl emzircekler anlamadım..emzirme sutyenleri göğüs ucunu belli ediyormuşKom un sütyeni cok güzel tavsiye ederim canm
Ay
Merhaba arkadaslar nasilsiniz bn pek iyi degilim dua bekliyorum sizden lutfen dua edin daha 26 haftalik gebeyim ve acilmam var evde dinleniyorum cok korkuyorum konusmaya ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?