2015 Şubat Anneleri

Sen neden uyandın madem? Biz pazar kahvaltımız en erken 1-2. de yaparız. Sabah çok uyuyan hatta genel olarak Uykucu kişileri sevmiyorum.
Benim kafada 40 tilki dolaştığı için uykuda tutmuyor.

işe geldim çünkü
mecburen uyandım yani
4-12 olduğumda bizimde kahvaltı 1 i bulur
ama ben o zamanda en geç 10 da uyanırım
duş alıp kendime gelmeden kahvaltı hazırlayamam

Günaydınlaar. Dun doktora gittim bebisim iyii. Florence Nightingale gittim kontrollere ama dun Medipol mega hastanesini denedim bu kez. Sanırım dogum icin buraya karar verdim.

işe geldim çünkü
mecburen uyandım yani
4-12 olduğumda bizimde kahvaltı 1 i bulur
ama ben o zamanda en geç 10 da uyanırım
duş alıp kendime gelmeden kahvaltı hazırlayamam
Pazarda.iş olacağı aklıma gelmedi.
İzin günü h.içi mi? Birde sabah 4 te işe geldin öğlen 12 de eve gideceksin.sonra pazartesi 4 e kadar evde misin?

Günaydınlaar. Dun doktora gittim bebisim iyii. Florence Nightingale gittim kontrollere ama dun Medipol mega hastanesini denedim bu kez. Sanırım dogum icin buraya karar verdim.
Ya ben de o konuda kararsızım çok. Neden orada karar kıldın?
Benim doktorum iyi ama hastanenin kapsamı dar geliyor biraz.
Medipol mega da bebek için her imkan var.

TE="Litchi, post: 37812997, member: 522935"]Ben endokrine gitmedim ki. Benim kendi Dr um ne diyosa onu yapıyorum. Yüzlük şeker ölçümümde bir sonuç yüksek çıkmıştı. Test cihazıma arada ölçüm diyet yap dedi. Diyet yapıyorum. Test cihazını da iki kez sordum yemekten ili saat sonra ölçüm dedi. Endokrine de bir görüneyim ben hastaneye gittiğimde.[/QUOTE]
Kadin dogum doktoru beni endokrin e yonlendirdi endokrin uzmanı degerelendiriyor diyetisyen de diyet listesi veriyor ona gore. Diyet listem yeme kapasitemin 3 katı bu arada :) bence endokrinciye danismanda fayda var belki o da takibe gerek duymayacak.

ya ben seni tanıyamadım yeni mi katıldın

yok aslında buraya da başlarda yazmıştım birkaç kere ama sonra takibi kaçırdım :KK23:
tezimi toparlamaya çalıştığımdan aralıklı giriyorum her girişimde en az 20-30 sayfa (hatta birkaç kere 100 sayfa atladığını gördüm) atlamış oluyor yetişemiyordum... tezi baya toparladım şimdi daha rahat giriyorum nete :KK51:

Dururmuyum.bulduğumu yiyorum da bu seferde asıl kahvaltı zevkli olmuyor.
Sende uyanma konusunda benden erkencisin hep.gece yatmıyorsun sabahın köründe ayaktasın.

Kesik kesik uyuyorum ama toplamda sekiz saati buldurmaya çalışıyorum. Çünkü sanki sekiz saat uyursam dinç olacakmışım gibi geliyor. Aslında gündüz öğlenleri falan bir iki saat uyuyabilsek süper olur ama ben gündüzleri uyuyamıyorum.

Pazarda.iş olacağı aklıma gelmedi.
İzin günü h.içi mi? Birde sabah 4 te işe geldin öğlen 12 de eve gideceksin.sonra pazartesi 4 e kadar evde misin?

pazar günü iş olacağı benimde hiç aklıma gelmezdi bundan önceki işimde pazar tatildim hep
sabah 8 de iş başı yaptım akşam 4 de çıkacağım
öğlen molası yok malesef
yemek burda yiyorum
akşam 4 de çıkacağım yarın izinliyim salı 4 de geleceğim işe
4 de gelncede gece 12 de çıkacağım

yok aslında buraya da başlarda yazmıştım birkaç kere ama sonra takibi kaçırdım :KK23:
tezimi toparlamaya çalıştığımdan aralıklı giriyorum her girişimde en az 20-30 sayfa (hatta birkaç kere 100 sayfa atladığını gördüm) atlamış oluyor yetişemiyordum... tezi baya toparladım şimdi daha rahat giriyorum nete :KK51:

valla sayfalar hızlı ilerliyor ben geçmişi okuyamıyorum hiç
alıntı mesajları okuyorum onlarıda bildiğim geldiği için görüyorum

Yae o konuda kararsızım çok. Neden orada karar kıldın?
Benim doktorum iyi ama hastanenin kapsamı dar geliyor biraz.
Medipol mega da bebek için her imkan var.
Arkadaslarim yeni orda dogum yapti ve cok memnun kaldılar. Sgk anlasmali bir hast olsun istedim hem. Hast donanımlı. Kadin dogum bolumu uzman prof sayisi fazla ve tecrubeleri iyi görünüyor. Bu arada yetiskin yogun bakim sgk karşılamıyormus.

TE="Litchi, post: 37812997, member: 522935"]Ben endokrine gitmedim ki. Benim kendi Dr um ne diyosa onu yapıyorum. Yüzlük şeker ölçümümde bir sonuç yüksek çıkmıştı. Test cihazıma arada ölçüm diyet yap dedi. Diyet yapıyorum. Test cihazını da iki kez sordum yemekten ili saat sonra ölçüm dedi. Endokrine de bir görüneyim ben hastaneye gittiğimde.
Kadin dogum doktoru beni endokrin e yonlendirdi endokrin uzmanı degerelendiriyor diyetisyen de diyet listesi veriyor ona gore. Diyet listem yeme kapasitemin 3 katı bu arada :) bence endokrinciye danismanda fayda var belki o da takibe gerek duymayacak.[/QUOTE]

Dr kan testi falan isterse hastaneye girmişken hem endokrine de görüneyim diyorum canım. Tiroid için zaten üç haftada bir kan testi veriyorum.

Kesik kesik uyuyorum ama toplamda sekiz saati buldurmaya çalışıyorum. Çünkü sanki sekiz saat uyursam dinç olacakmışım gibi geliyor. Aslında gündüz öğlenleri falan bir iki saat uyuyabilsek süper olur ama ben gündüzleri uyuyamıyorum.
Bende hayatta gündüz uyuyamam. Dinç uyanıyorum ama gün içinde anlıyorum yeterince uyumamışım çünkü sürekli esniyorum.
Sekiz saat zaten yetiyor bir yetişkine ama benim eşime yetemedi.

Bende hayatta gündüz uyuyamam. Dinç uyanıyorum ama gün içinde anlıyorum yeterince uyumamışım çünkü sürekli esniyorum.
Sekiz saat zaten yetiyor bir yetişkine ama benim eşime yetemedi.

Olsun hafta sonu keyfi yapıyodur o da :) kahvaltı için Kars kaşarı hala alamadım. Alıyım diyorum diyorum unutuyorum. Aşermiyorumdur değil mi sadece pispoğazlıktan gördüğümü istiyorum gibi geliyor :p

Arkadaslarim yeni orda dogum yapti ve cok memnun kaldılar. Sgk anlasmali bir hast olsun istedim hem. Hast donanımlı. Kadin dogum bolumu uzman prof sayisi fazla ve tecrubeleri iyi görünüyor. Bu arada yetiskin yogun bakim sgk karşılamıyormus.
Duymadım o kısmını.Benim annem y.bakımda yattı orda ama ameliyat oldu diye yattı hepsi ücretin içindeydi demek.
Burasıda pahalı bir hastane tetkikler falan ama sorun çıkmazsa ilgi alaka iyi.
Yetişkin y.bakımlık durumumuz olmaz inşallah olsa da o sıra parayı düşünmeyiz heralde.:-)

Olsun hafta sonu keyfi yapıyodur o da :) kahvaltı için Kars kaşarı hala alamadım. Alıyım diyorum diyorum unutuyorum. Aşermiyorumdur değil mi sadece pispoğazlıktan gördüğümü istiyorum gibi geliyor :p
Ben her hafta nerdeyse bir kalıp yiyorum Tuzluya böyle ye beni diyo.
Aşersen durmaz alırdın.
Benim eşim haftada bir gün kahvaltı yapıyor ondan çok önemsiyor.
Şimdi 12 gibi gidecek dışarı bir saat dolaşacak piyasada ne kadar kahvaltılık malzeme varsa alıp gelecek.
Hepsini deneme araştırma yöntemine göre yöresinden geleni bulacak.
Kahvaltıda 10 çeşit peynir oluyor nerdeyse.
Sonra ben oluyorum tombik kendisi 1,90 boy daima 75 kg

Günaydın iyi pazarlar herkese. Yine dön dön uyuyamadım adam akıllı baldırlarim dizlerim cok ağrıyor benm gece magnezyuma dun basladm ya mucize bi etki bekliyordum sanırım olmadı:(
Tam sekize dogru tekrar sizmisim eşim aradi uyandrdi iyi mi yurtdışında saat farkı cok olan biyerde uyanmısmdir diye dusunmus icimden iyi halt ettin dedim :63: halbuki ilk defa bir pazar kizim da uyanmamisti uykudan nasibimm yok:(

Ben her hafta nerdeyse bir kalıp yiyorum Tuzluya böyle ye beni diyo.
Aşersen durmaz alırdın.
Benim eşim haftada bir gün kahvaltı yapıyor ondan çok önemsiyor.
Şimdi 12 gibi gidecek dışarı bir saat dolaşacak piyasada ne kadar kahvaltılık malzeme varsa alıp gelecek.
Hepsini deneme araştırma yöntemine göre yöresinden geleni bulacak.
Kahvaltıda 10 çeşit peynir oluyor nerdeyse.
Sonra ben oluyorum tombik kendisi 1,90 boy daima 75 kg

Tuzluysa mutlaka denemeliyim ;) sütaşın kaşar peynirini alıyorum ekstradan bir de tuzluyorum çok tuzsuz geliyor. 75 kilo da çok zayıfmış yaw metabolizması çok hızlı demek ki eşinin :)

esobaost: 37813128 .!.:
Duymadım o kısmını.Benim annem y.bakımda yattı orda ama ameliyat oldu diye yattı hepsi ücretin içindeydi demek.
Burasıda pahalı bir hastane tetkikler falan ama sorun çıkmazsa ilgi alaka iyi.
Yetişkin y.bakımlık durumumuz olmaz inşallah olsa da o sıra parayı düşünmeyiz heralde.:-)
Tabi cnm ins ihtiyaç duymayiz saglikla bebislerimuze kavusalim kimse takmaz parayi zaten.dun oyle bilgi verdiler ben de soyliim dedim nirmalde sgk karşılıyor digum sonradinda karsilamiyormus.anneninkini karsilamistir.

Back
X