2015 Şubat Anneleri

Canim cihaz dedigin guvenlik kapilarimi? Onlarin bebege zarari oluyor mu? Hani aliveris merkezlerinde de varya bilmedigimden soruyorum zararliysa gecmiyim bundan sonra?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canim onlardan kesinlikle gecmemeliyiz doktor özellikle uyardi. X-ray cihazları. Hamileyim diyip yanindan geç canim alisveris merkezlerinde de.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kahverengi leke geldi yine. Icim buruk biraz ama dun bebegimi gordumya onunla avunuyorum esimi aradim acmiyor iste adam.. allahim bunlarda gececek insallah

fikrini belirttiğin için teşekkür ederim
tabi ki herkesin kendi kararı ki bende fikirlerinizi sordum:)

dedim ya kendimi çok iyi hissetmesem zorlansam tutmam...ama oruç tutan biri olarak oruçla bebek arasında bi tercih yapmışım ve bebeğimi önemsemiyormuşum gibi düşünülmesi de üzücü...
neyse rabbim cümlemize saglıklı b şekilde miniklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Kahverengi leke geldi yine. Icim buruk biraz ama dun bebegimi gordumya onunla avunuyorum esimi aradim acmiyor iste adam.. allahim bunlarda gececek insallah

Kırmızı olmadıkça ciddi bi sorun degil diyor doktorlar inşallah sizinde ciddi deildir ve miniginizin keyfi gayet yerindedir
şu durumda bunu yapmak zor biliyorum ama elinizden geldigince stres yapmayıp sakin olmaya çalışın inşallah

Bende oyle yapmaya calisiyorum sancim falan yok sukur dun doktorum hersey yolunda demisti. Kendimi cok yordum sanirim zaten 5 dakika bi sanci girip cikmisti. Sagol bu arada. rabbim yavrularimizi bize bagislasin.

maşallah ne güzel sancınız da yokmuş
yorulmussunuzda en iyisi ayakları uzatıp dinlenmek...
Rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

aynen benim de.arada kasık agrılarım da oluyo ozellıkle ıkı gundur:s

Canim sıkma canini. Kahve leke herkeste oluyor. Bisey yoktur ins.

Dr kahverengi lekelenme geçmiş bitmiş kanama dedi.kırmızı lekelenme olursa kork dedi.ama yine de dinlen diyorlar.insana sıkıntı basıyor ve sürekli kontrol etmekten perişan oluyorsun. Ama zaten Allah göstermesin düşük olduğu zaman aşırı derecede dayanılamayacak bel ağrısı yaşıyorsun ve aşırı kanama oluyor.

Ya kızlar iki gündür bulantıdan ölüyorum ağzıma bir lokma girmiyo.kusamıyorum da sürekli bulantım var.daha doktora da gitmedim internete göre 5+3 oldum.napıcam ben böyle yaaaa

aynen benim de.arada kasık agrılarım da oluyo ozellıkle ıkı gundur:s

Benimde öyle kozlar. Bugün gidip gösterdim. Normal bir klasik agrisi regl zamanındaki gibi problem değil dedi. Fakat benim agrim sol tarafta kasigin alt tarafında ve bacagima doğru iniyor. Fitik olabilir ama yuvarlak bir şey gelirse eline haberim olsun dedi. Eğer böyle birşey olursa genel cerrahi gorecekmis.

Bu aciz kulun basina oda geldi ilk bebegim 8 haftalikti ama 5 haftalikken olmus. Cok feci dusuk yaptim ama dusmedi kurtaj oldum. Rabbim hayirlisi ile su yavrumuda versin iki cocuk yeter yiprandim

maşallah ne güzel sancınız da yokmuş
yorulmussunuzda en iyisi ayakları uzatıp dinlenmek...
Rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Eltimde 9 ay yasadi boyle o normal adet.kani gibi kirmiziydi diyordu. Amin amin

merhaba bende aynı durumdayım kan ölçümü yapılmadı 6+6 da kese 18mm bebek görünmedi hhaftaya salı gidceğim doktor endişelenme dedi ama boş gebelik olur diye korkuyorum... sen kürtaj mı oldun öncesinde ?

yok canım kürtaj olmadım kendiliğinden düştü.. 6. haftaydı şiddetli karın ağrısının sonunda

millet herkes mide bulantısından bahsetmiş.ben 6 haftalık hamileyim ama karın ağrısı dışında hiç bi belirtim yok.acaba bi sorun mu var.karın ağrısı da 2 gündür yok.ne göğüslerim ağrıyor ne de midem bulanıyor.hamile değilmişim gibi.anlayacağınız olsa bi türlü olmasa bi türlü...

Kızlar kalp atışını dinledim bugün miniğimin süper bişi bu Allah kavuşmayı nasip etsin :)

Kizlar 5+6 hamileyim adet agrisi cekiyorum cok fena duramiyorum sizdede oylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…