Evet bisey olmaz gibi gelio hic belli olmaz valla 3 ay hareket etmezsek daha garanti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sorma tatlim izmirin sicaginda sabahtan aksama isim vardi cankyada dolandim. Dun aksamustu kanamam oldu ama bisey yokmus neyseki. Dusuk tehlikesine karsi igne oldum. Ama bebegim gayet iyi hatta 2 gun onden gidiyor buyumus baya kalbide atiyor pitir pitir ilk kez duyduk dun :) sakin kendinizi yormayin bunun pismanligi olmaz degmez riske girmeye, bitarafimi yayip yaticam 2 ay daha isler faln umrum degil artik cok korktum
Teşekkür ederim :) uzun zamandır Manisalı bi Şubat annesi yoldaş arıyordum kendime.iyi oldu :) Allah hayırlısıyla hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Evet canım geç döllenme olmuş bende
Ay iyi hadi. Bana da ara ara giriyor kasik bel agridi korkuyorum gidip yatiyorum genelde. Is yetinde de revire gidip uzaniyorum. Hic birsey bebislerimuzin sahligindan onemli degil. Bu arada bende manisa metkezde oturuyorum. Yakinmisiz :))
yok canım kürtaj olmadım kendiliğinden düştü.. 6. haftaydı şiddetli karın ağrısının sonunda
Amin insallah canim. Bu arada hangi doktora gidiyorsun? Belki doktorumuz da aynidir
Arkadaslar dudagimda iki ayri yerde ucuk cikti bigün arayla.hamilelikle ilgili degildir herhalde degil mi..cok kaşıniyor aciyor..ucuk kremleri var ya onlari sürmek bebege zarar verir mi acaba..bide ucuk virüsü hamileliği olumsuz etkiler mi ki! Ne kadar pimpirikli bi insan oldum yaaa
Ayni anda sormusuz canim :)
Ben gedizde uğur sözene gidiyorum simdilik. Sonra özgür atliya giderim diye düşünüyorum. Sen kime gidiyorsun
Arkadaslar bogazimda yanma var nezle gibi bir sey oluyorum ben galiba. Doktoruma ulasamadim gun icinde aradim ama. Acaba bebege bir sey olur mu ilac almam gerekir mi ? Veya ilacsiz nasil atlatabilirim dogal yollardan napsam gecer bu bogazimin agrisi ? Tecrubeli arkadaslar yardimci olabilir mi😔
Ayni anda sormusuz canim :)
Ben gedizde uğur sözene gidiyorum simdilik. Sonra özgür atliya giderim diye düşünüyorum. Sen kime gidiyorsun
Valla canim ben grandda hasan cihan demirele gidiyorum. Ben ozel muayenehaneye gitmek istemedim. Giden arkadaslar test yapmak icin ugrastirici oluyor dediler. Sanirim ozgur atli celal bayarda yaptiriyor tahlilleri. Ben calistigim icin devlete yada universiteye gitmedim cunku o kadar zamanim da yok. O yuzden benim icin en uygun doktor cihan beydi. Daha once de baska bir doktora gittim. Adam isinde iyiydi ama pek yildiLarimiz uyusmadi sanirim
Bu arada zamanim olaydi faik mumtaz koyucuya giderdim. Genel olarak hakkindaki yorumlar uygundu. Ama tabi tercih meselesi. Ben o kadar cok doktor arastirdim ki birinin memnun oldugundan digeri hic memnun olmayabiliyor. O yuzden para zaman anlasma acisindan hangisi uyarsa onu sec derim.
Bence 9 ay hareket etmeyelim. Ama ondan sonra kac kilo oluruz orasini Allah bilir artik. :)) ben yuruyuslere de baslamayi dusunuyordum. Ama acaba ertelesrmmi ? :S
Ay iyi hadi. Bana da ara ara giriyor kasik bel agridi korkuyorum gidip yatiyorum genelde. Is yetinde de revire gidip uzaniyorum. Hic birsey bebislerimuzin sahligindan onemli degil. Bu arada bende manisa metkezde oturuyorum. Yakinmisiz :))
İnsallah rabbim salikli sihatli kucagimiza almayi nasip eder :))Cook tatli.canim yaa.saglikli hamilelik dilerim.insallah benim de sorunsuz gecer.
Valla canim ben grandda hasan cihan demirele gidiyorum. Ben ozel muayenehaneye gitmek istemedim. Giden arkadaslar test yapmak icin ugrastirici oluyor dediler. Sanirim ozgur atli celal bayarda yaptiriyor tahlilleri. Ben calistigim icin devlete yada universiteye gitmedim cunku o kadar zamanim da yok. O yuzden benim icin en uygun doktor cihan beydi. Daha once de baska bir doktora gittim. Adam isinde iyiydi ama pek yildiLarimiz uyusmadi sanirim
sağol canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz. leke yorgunluktan oluyor ve cinsel ilişkiden ikisine de ara verirsen hiçbir şey olmaz bebek sağlıklı olduktan sonra. Sen bebeği ve kalp atımını görmüşsün bebeğin canlanmış boş olması mümkün değil bende kese içinde hiçbirşey yoktu sadece su vardı alındı 7 hafta bitince yani 8. haftamdaydınm netallah korusun kızlar gönlümüzü ferah tutmalıyız ben de gecen gün çok az pembe lekem oldu ve dr koştum. iğne verdi tek seferlik düşük önleyiciymiş. kese görünmüştü zaten gittiğimde de kalbinin attığını gördüm ama sesini dinlemedim bu yeterli değil mi, sağlıklıdır değil mi? ben de boş gebelikten korkuyordum. kendi dr ma haftaya gidicem:s
ben 5+5 . haftamda gittim karından duymadık doktorda henüz erken bişey diyemem dedi. ben daha önce boş gebelik yaşadığım için tedirgin oldum. Bu arada ben oğluma hamileyken kanamam olmuştu doktor alttan baktı 5+3 de kalbi atıyordu döllendikten hemen hemen 25 gün sonra bebek canlanır demişti. sabırla bekliyorum kontrolü bende 7. haftamda olacağım gittiğimdeCanim 5. Haftada bebegin kalbi normal olarak atmiyo henuz olusmamis ki nasil duyasin zaten hangi doktor o kadar minik bebegin kalbini heleki karin ultrasonundan dinlemeye kalktiysa bence birdaha ona gitme resmen sacmalamis. Benim doktorum karindan ancak 8. Haftada duyariz o zaman gel dedi ben kanamam oldu die 6+3 de gittim vajinal ultrasonla bakti mecburen teaadufen gorduk kalbi atiyor. Internetten bebegin gun gun gelisimlerine bak daha yeni olusuyor kalbi minicik canim benim. Telas etme en net 8. Haftada duyarsin karin ultrasonuyla
canım ben daha önceki hamileliğimde zorunlu uçak seyehatleri yaptım sadece 36. haftandan itibaren rapor alıyorsun öyle X-raylarrdan geçerkenBende cumartesi 15 saatlik yola gidiyorum. Giderken uçakla dönüşte otobüsle geleceğim. Doktorun otobüste oturma seklini devamli değiştir molalarda bol bol yürü diye uyardi. Uçak hic problem değil sadece rapor almak gerekiyor cihazlardan geçmemek için. En rahati uçak fakat dönüş 400 lira pahali biraz:/
.
Hasan cihan beyinde methini cok duydum.esimde granda gidelim diyor ama ben özgür atli normal dogumcu diye nam saldigi için onu istiyorum aslinda.hayirlisi yaa kararsizim anlayacağın. Özgür atli grannddan istiyormus diye duymuştum bende tahlilleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?