2015 Şubat Anneleri

Evet bisey olmaz gibi gelio hic belli olmaz valla 3 ay hareket etmezsek daha garanti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence 9 ay hareket etmeyelim. Ama ondan sonra kac kilo oluruz orasini Allah bilir artik. :)) ben yuruyuslere de baslamayi dusunuyordum. Ama acaba ertelesrmmi ? :S

Arkadaslar dudagimda iki ayri yerde ucuk cikti bigün arayla.hamilelikle ilgili degildir herhalde degil mi..cok kaşıniyor aciyor..ucuk kremleri var ya onlari sürmek bebege zarar verir mi acaba..bide ucuk virüsü hamileliği olumsuz etkiler mi ki! Ne kadar pimpirikli bi insan oldum yaaa

Ay iyi hadi. Bana da ara ara giriyor kasik bel agridi korkuyorum gidip yatiyorum genelde. Is yetinde de revire gidip uzaniyorum. Hic birsey bebislerimuzin sahligindan onemli degil. Bu arada bende manisa metkezde oturuyorum. Yakinmisiz :))

Amin insallah canim. Bu arada hangi doktora gidiyorsun? Belki doktorumuz da aynidir

Ay iyi hadi. Bana da ara ara giriyor kasik bel agridi korkuyorum gidip yatiyorum genelde. Is yetinde de revire gidip uzaniyorum. Hic birsey bebislerimuzin sahligindan onemli degil. Bu arada bende manisa metkezde oturuyorum. Yakinmisiz :))

Canim doktorunu netlestirdin mi? Kime gidiyosun..ben kararsizim sürekli degistiriyorum

Cok normal canim hepimizde var bu pimpiriklilik. Valla istersen doktoruna sor yada netten arastir. Bende 2 hafta kadar once daha idrardan ogrendigimde cok kotu bir mide agrisi yasadim. Ve sürekli kullandigim nexium adındaki mide ilacı mı ictim. Fakat geçmedi. Sonra acile gittim. Doktora hamileyim ilac ictim deyince beni oyle bir korkuttu ki pisman oldum. Ertesi gun doktoruma gidip sordugumda mide hapinin bana yan etkisi olmayacagini ve kullanabilecegimi soyledi. Oylelikle rahatladim. Bu arada hamile oldugumu ogrenmeden 3 gun once de akciğer filmi cektirmistim. Tabi bunu sonradan ogrendim artik cok gecti. Ama gebeligi ogrenmeden once bunlar cok da problem olmuyormus. Neyse. Rabbim saglik versin. Kalbini ferah tut. Sıkınti yapma ucuklarin gecer :))

Son düzenleme:
Ayni anda sormusuz canim :)
Ben gedizde uğur sözene gidiyorum simdilik. Sonra özgür atliya giderim diye düşünüyorum. Sen kime gidiyorsun

Valla canim ben grandda hasan cihan demirele gidiyorum. Ben ozel muayenehaneye gitmek istemedim. Giden arkadaslar test yapmak icin ugrastirici oluyor dediler. Sanirim ozgur atli celal bayarda yaptiriyor tahlilleri. Ben calistigim icin devlete yada universiteye gitmedim cunku o kadar zamanim da yok. O yuzden benim icin en uygun doktor cihan beydi. Daha once de baska bir doktora gittim. Adam isinde iyiydi ama pek yildiLarimiz uyusmadi sanirim

Bende öyle başladı ama nezleye değil boğaz enfeksiyonu sabaha kadar ateşten titredim bütün kemiklerim agriyo KBB a gittim 1 gr ilk antibiyotik verdi hic bu kadar kendimi kotu hissetmemistim inş seninki boyle olmaz 3 gündür hala duzelemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayni anda sormusuz canim :)
Ben gedizde uğur sözene gidiyorum simdilik. Sonra özgür atliya giderim diye düşünüyorum. Sen kime gidiyorsun

Bu arada zamanim olaydi faik mumtaz koyucuya giderdim. Genel olarak hakkindaki yorumlar uygundu. Ama tabi tercih meselesi. Ben o kadar cok doktor arastirdim ki birinin memnun oldugundan digeri hic memnun olmayabiliyor. O yuzden para zaman anlasma acisindan hangisi uyarsa onu sec derim.

Hasan cihan beyinde methini cok duydum.esimde granda gidelim diyor ama ben özgür atli normal dogumcu diye nam saldigi için onu istiyorum aslinda.hayirlisi yaa kararsizim anlayacağın. Özgür atli grannddan istiyormus diye duymuştum bende tahlilleri.

O nerde canim.hic bilmiyorum ben o doktoru.bi araştırmayim bende.ama bende çalışıyorum. Vakit önemli benim içinde

Bugun cok kötü birsey oldu.. 2-3 damla kanamam oldu ardindanda kanamam. Cook korktum doktora gittim hemen acile ama doktorum yoktu.. aradilar kendisi bi igne verdi onu vurulsun pazartesi sabah gelsin demis ölürüm ben meraktan dedim. Birsuru ozel hastane gezdik birinde de kadin doğum uzmani bulamadik.. cook korktum bi yandan da salya sumuk agladim. En sonunda universite hastanesi geldi aklima oraya gittik ve mutlu son bebisim yasio ve kalp atislarini bile duydum pit pit pit pit :)) ama omrumden omur gitti Allah bi daha yasatmasin.. bebek yerlesiomus o yuzden olmus kanamam. Ama isin garip tarafi kendi doktorumun aletindeki sonuca göre bugün 5+1 im ama bugunki alete gorede 5+6 hangisine inanacam ben bilemedim

Bence 9 ay hareket etmeyelim. Ama ondan sonra kac kilo oluruz orasini Allah bilir artik. :)) ben yuruyuslere de baslamayi dusunuyordum. Ama acaba ertelesrmmi ? :S

Ay 9 ay yatarsak doğuma artık yuvarlayarak götürürler bizi yürüyüşe başlamak için erken sanırım 4. Ayda falan başlanıyor. Doktoruna danışmadan başlama sen yine de canım

Evet yakınız canım sen nerde çalışıyorsun?

Merhaba arkadaşım, ben de manisadayım yaklaşık 6 haftalık hamileyim. Ben de 2 defa hasan beye gittim ama kafam karışık belki daha çok erken olduğu içindir ama hasan bey gebelik sürecini çok yüzeysel anlattı. İlk gebeliğim olduğu için daha ayrıntılı anlatmasını isterdim. İletişim çok önemli.. sende de öyle oldu mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz. leke yorgunluktan oluyor ve cinsel ilişkiden ikisine de ara verirsen hiçbir şey olmaz bebek sağlıklı olduktan sonra. Sen bebeği ve kalp atımını görmüşsün bebeğin canlanmış boş olması mümkün değil bende kese içinde hiçbirşey yoktu sadece su vardı alındı 7 hafta bitince yani 8. haftamdaydınm net
ben 5+5 . haftamda gittim karından duymadık doktorda henüz erken bişey diyemem dedi. ben daha önce boş gebelik yaşadığım için tedirgin oldum. Bu arada ben oğluma hamileyken kanamam olmuştu doktor alttan baktı 5+3 de kalbi atıyordu döllendikten hemen hemen 25 gün sonra bebek canlanır demişti. sabırla bekliyorum kontrolü bende 7. haftamda olacağım gittiğimde
canım ben daha önceki hamileliğimde zorunlu uçak seyehatleri yaptım sadece 36. haftandan itibaren rapor alıyorsun öyle X-raylarrdan geçerken
sadece söyledim elle aradılar

Valla canim ben celal bayar diye duydum ama cok nette hatirlamiyorum simdi. ben de cihan beyi cok duydum suan giden bir arkadasim da var o da memnun. Adam guleryuzlu. Her soru aklima geldiginde notlar cikarip gittigimde hepsini soruyorum. Sagolsun hepsi icin aciklama yapiyor bana. Dedigim gibi senin icin en uygun olani sen belirleyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…