millet herkes mide bulantısından bahsetmiş.ben 6 haftalık hamileyim ama karın ağrısı dışında hiç bi belirtim yok.acaba bi sorun mu var.karın ağrısı da 2 gündür yok.ne göğüslerim ağrıyor ne de midem bulanıyor.hamile değilmişim gibi.anlayacağınız olsa bi türlü olmasa bi türlü...
bende 6+1 im benimde arada sirada regl agrisi gibi yokluyo kisa suruyo gecio sonra sanirim rahim buyuyor buda agri yapiyor nomral oldugunu söylüyorlar geneldeKizlar 5+6 hamileyim adet agrisi cekiyorum cok fena duramiyorum sizdede oylemi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde oyleydi 7 haftanin sonlarina dogru basladi doktora dedim bebegin kalp atislari basladiginda olur bazi bayanlarda vucut alisinca gecer dedi ve dedigi gibi bulanti basladi ve simdi daha iyiyim acikinca basliyor bazen bulanti o yuzden mutfaktan ayrilmiyorum :)))
Aynen canim onlardan kesinlikle gecmemeliyiz doktor özellikle uyardi. X-ray cihazları. Hamileyim diyip yanindan geç canim alisveris merkezlerinde de.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde oyleydi 7 haftanin sonlarina dogru basladi doktora dedim bebegin kalp atislari basladiginda olur bazi bayanlarda vucut alisinca gecer dedi ve dedigi gibi bulanti basladi ve simdi daha iyiyim acikinca basliyor bazen bulanti o yuzden mutfaktan ayrilmiyorum :)))
bende 6+1 im benimde arada sirada regl agrisi gibi yokluyo kisa suruyo gecio sonra sanirim rahim buyuyor buda agri yapiyor nomral oldugunu söylüyorlar genelde
Ayy hadı ya geçen gün geçtim alışveriş merkezindebirdaha dikkat ediyim hiç bilmiyordum çok saol canım sayende önemli bir şey öğrendim 😊
Evet canim aynen oyle valla arada bi geliyo dayanamiyorum inanki korkuyom bisey olcak diye
canm bnmde ağrılarım oluyo sordum doktora büyüdüğü için dedi
Oy miniklerimiz icimizde buyuyo bekledim bu kadar agrisin agrisin:))
evet canım seninki kaç haftalık oldu
Canim 5+6 haftaya kalp atisini duycaz ins
benmde 5+6 canım bana 7. haftada çağırdı ama ben 6+4ken gidicem inşallah duyulur sanada haftaya duyulur mu dedi canım bende diorum acaba erken mi gidiorum diye..
Canim haftaya duyariz dedi cuma gunu gdicemm ins duyarim keseyi erken gorduk zaten ins pit pit kalbinide duyariz minigimin
Ayy hadı ya geçen gün geçtim alışveriş merkezindebirdaha dikkat ediyim hiç bilmiyordum çok saol canım sayende önemli bir şey öğrendim 😊
Arkadaslar bogazimda yanma var nezle gibi bir sey oluyorum ben galiba. Doktoruma ulasamadim gun icinde aradim ama. Acaba bebege bir sey olur mu ilac almam gerekir mi ? Veya ilacsiz nasil atlatabilirim dogal yollardan napsam gecer bu bogazimin agrisi ? Tecrubeli arkadaslar yardimci olabilir mi😔
Artık benide ekleyin listeye lütfen
Arkadaslar bogazimda yanma var nezle gibi bir sey oluyorum ben galiba. Doktoruma ulasamadim gun icinde aradim ama. Acaba bebege bir sey olur mu ilac almam gerekir mi ? Veya ilacsiz nasil atlatabilirim dogal yollardan napsam gecer bu bogazimin agrisi ? Tecrubeli arkadaslar yardimci olabilir mi😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?