2015 Şubat Anneleri

Canım benimde bugün 1 saat sonra 132 iki saat sonra 84 çıktı valla deli oldum zaten şeker yüzünden yediğim herşeyde bunda şeker var mıdır diyorum ama dün çok ama çok acıkmıştım eltimde dolma yapmış göndermiş sağolsun evde yemek yoktu yedim valla napiyim .

Ah kıyamam ya çok gıcık oldum patrona pislik adam yazık demekki kocan stres altında ve bsşına ne geleceğini bildiğinden gelemiyormuş . Nefret ediyorum böle işverenlerden
canım sana bişi sorucam dojtorun senden neden idrar kültürü istemişti tam israr tahlilinde ne çıkmıştı?
ben baktım şimdi glukoz negatif yazıyor. lökosit 4-5, epitel 20-25 ve bakteri görüldü yazıyor.

Bence bişey olmaz Allahın izniyle. Biraz soğukkanlı olup olumlu düşünmek senide rahatlatır:)
Kızlarrr lütfen acil bilgisi olan varsa yazsın.Az evvel prizden az da olsa elimi elektrik çarptı 1 saniyeliğine.Akım düşüktü, bebeğim çok şükür hareket halinde.Yine de düşünmeden edemiyorum bir şey olmuş mudur diye.Doktorumu aradım o da yurtdışında imiş, mail attım cevabını bekliyorum.Moralim bozuldu.
Birsey olmaz cnm bebiş kımıldıyorsa merak etme

canım panik yapma beni günde 10 defa çarpıyor
hemde sadece priz değil kapı kollarından falan her yerden çarpıyor
prizlere dokunduğumda kıvılcım çıkıyor
çok şükür bir problem yok
vücudunda elektrik vardır çıplak ayakla toprağa bas bir süre
Canım çok teşekkürler yanıtın için, senin neden peki öyle ? Doktor ne diyor bu duruma?Allaha emanet bebişlerimiz :KK46::nazar::nazar:

ben kullaniyorum canim
nere giddiginede bagli tabi,çocuk 1 yas civari yuruyor ama uzun yuruyus yapamaz yinede yorulur kucak ister illaki
ben buyukleri okula goturdugum için kuçugude tasiycam kucakda olmaz

tabi bunlari araba yoksa geçerli, heryere arabayla giderim dersen hiç lazim deil , ben havalar guzel olunca arabada olsa okula yurumeyi tercih ediyorum mesela ..

araban varsa baston pûset de yeter ..

hım senin dediğin bebek arabası : )) iremguzum açıkladı bize, anlam ve kavram karkaşası yapıyorduk da : )) benim puset dediğim hani ana kucağıda denen , ondandı

Merhaba hayırlı cumalar herkese, kızlar kilolar ne alemde :( ben bu ay 1 kilo bile almamışım :( halbuki bu ay tıka basa yemek yedim. Çok enerji harcıyorum bebek güzel beslensin diye.. Normal mi almamam onuda anlamadım :(

Canım çok düşmüş yaw tansiyonun geçmiş olsun. Tuzlu peynir iyi olabilir.

saol canım . bende öyle yaptım canım peynir yedim, bir anlık bişeydi çok şükür ... bu arada erzurumlu olan var mı topikte onların o çeçil peyniri bir şahaser : )))

Ben yanlarına gitsem onlar başka şehirde çünkü bana hiç iş yaptırmaz ne yicem diye sorar üç senelik geliniyim doğru düzgün bulaşık yıkamadım evinde. Evi sobalı üşücem diye ödü kopar.o konuda hakkını yiyemem. Hiç eşimle de arama girmez çok şükür ama işte benim yanıma gelip bakmayınca kimse annem de dahil alındım..

yok yok seninki de iyiymiş, anladım kırıldığın noktayı canım

Canım çok teşekkürler yanıtın için, senin neden peki öyle ? Doktor ne diyor bu duruma?Allaha emanet bebişlerimiz :KK46::nazar::nazar:

giydiğin kıyafetlerden ve ayakkabılarından kaynaklanıyor canım
kauçuk veya plastik tabanlı ayakkabı giyiyorsan ondandır
ben mesela yazlık ayakkabılarımla hiç çarpılmıyordum
kışlık botlarımı giymeye başladığımdan beri elektriği atamıyorum elimi saçıma yaklaştırınca saçlarım bile havalanıyor
akşam müşterinin biri telefonunu verdi şarja takarmısınız dedi
telefonu elime aldım çatır çutur ses çıktı
adamda şaşırdı elektrikmi çarptı dedi

alıştım artık evde olmuyor ama sadece o ayakkabılar varken oluyor

doğal sabun o kdr :) sağlıklı olsun kimyasal almayalım'cılardanm:)
Duşta değişik kokulu duş jelleri falan kullanın duşun keyfini çıkarın diye bişey okumuştum. Sen de keyfini çıkarıyorsun gerçekten :KK66: kullandığın bir şey var mı Duşta?

canım sana bişi sorucam dojtorun senden neden idrar kültürü istemişti tam israr tahlilinde ne çıkmıştı?

hiç bir neden yoktu diğer her testim yapılmıştı hemogram tsh alt asl filan bir tek idrar testi yapılmadı doktorda onu da yapalım da kesimleşsin dedi. idrar kültürü ve idrar tahlilini verdim idrarım hemen çıktı ama kültür testi 48 saatte çıkıyor. idrar testimde bakteri çıktı doktor enfeksiyon olabilir antibiyotik yazalım dedi. öyle oldu yani aslında her gittiğimizde yapılması gerekli bu tür testlerin ama bazı doktorlar nedense istemiyor.

hee kiloda .
ne kilosu kız plaka o . kiloda olsam olsam 177 olurum akıllı :)
ben senın kılolarda 5 ay önce falandım.

hahahahahah :D allah seni ya dedim bu kız girmeyeli diyet mi yapıyor ne yapıyor :D plaka sayıyormuydunuz ben saymıyorum hala sayınca hiç geçmiyor o yüzden bıraktım :D kasımda bitti sayılır az kaldı aralık var önümüzde sonra allah ne verdiyse çatır çatır doğuracak bu hatunlar :D

Kız kv için ne demişin öyle tövbe tövbe. Bir suçu günahı varsa Allah verir cezasını sen öyle şeyler düşünme. Bizim de kv nin ilk torunu. En son kurban bayramında torun müjdesi vermiştik o gün bugündür arayan soran yok :KK66: eşime soruyorlarmış o da iyi diyormuş. Benim telefon numaramı kaybettiler sanırım :KK66:
Bana bi hayırlı olsun demedi ya :) ben hala ordayım

Kızlarrr lütfen acil bilgisi olan varsa yazsın.Az evvel prizden az da olsa elimi elektrik çarptı 1 saniyeliğine.Akım düşüktü, bebeğim çok şükür hareket halinde.Yine de düşünmeden edemiyorum bir şey olmuş mudur diye.Doktorumu aradım o da yurtdışında imiş, mail attım cevabını bekliyorum.Moralim bozuldu.
bir şey olmaz canım ne olacak. elın etkılenmıstır sadece oraya ınse zaten sende zarar görürdün.

giydiğin kıyafetlerden ve ayakkabılarından kaynaklanıyor canım
kauçuk veya plastik tabanlı ayakkabı giyiyorsan ondandır
ben mesela yazlık ayakkabılarımla hiç çarpılmıyordum
kışlık botlarımı giymeye başladığımdan beri elektriği atamıyorum elimi saçıma yaklaştırınca saçlarım bile havalanıyor
akşam müşterinin biri telefonunu verdi şarja takarmısınız dedi
telefonu elime aldım çatır çutur ses çıktı
adamda şaşırdı elektrikmi çarptı dedi

alıştım artık evde olmuyor ama sadece o ayakkabılar varken oluyor
Yaa kıyamam , dediğin gibi ayağımda plastik taban vardı o zaman ondan.Bundan sonra ben de çok dikkat ederim bu dediğine.Teşekkür ederim bilgilendirmen için

Back
X