Böbrek ağrısı olduğuna emin misin belki sırt kemiklerin ağrıyodur.
ben bekarken toplu bi iftar yemeğine gitmiştik ev arkilerimle , yemekte doktor olanlar falanda vardı neyse , dikkat ettim yemek yendi doktorların çocukları yalın ayak çimlerde koşturuyor oynuyor yere düşüyor ekmekleri alıp yiyolar falan hiç karışmadılar o çocuklar öylece oynadı diğer yandan normal aileler çocuklarını yanlarından ayırmadı sürekli gözetlediler orda dedim demekki mikrop lazım çocuğa doktor bile önemsemiyor o kadar
yıkama filesi varmış yıkarken kucuk parcalar dagılmasın dıye. bende bulsam alıcam bır yerden. onla yıkaycagım.bu akşamki planım: çamaşır makinesini sirkeli kaynar suyla boş çalıştırmak, dezenfekte olması için. ardından bebişimin çamaşırlarını yıkamak. inşallah yapabilirim. : )
kızlar şu tabanca gibi ateşölçerden alan varmı ?
kız anacım denizi nerden bulak taşrada : )))) şubatta hemde deniz olsa ne yazar
bende rahat anne olmayı çok ıstıyorum ama mumkun degil. kafada tahta eksik nasıl olacakki. aslında annem benı hıc sıkmadı çok özgür bir cocuktum,bir şeyden korkmazdım ama ben öyle olamayacağım şimdiden belli.
babadan kalma sanırım. babam 3 üniversite mezunu ama aşırı tutucu ve baskıcı birisi.
çok yedim ben. derimizi yüzerlerdi ama.
Zaten ekmek ve hamur işi B vitamini açısından zengindir. Hatta mayada folik asit yani b9 vitamini var. Karatay B vitamini tüketmediği için bu kadar sinirli olabilir :) B vitamini sinirleri güçlendirir ağlamak istesen de ağlamamazsın bazen :) b12 de çok etkili.
Büyük şehrin mikrobu hasta eder adamı. Küçük kasaba veya köyse sorun yok. Ben ormanda oturuyorum iki üç günde bir ilaçlama yapılıyor burda neymiş sinek böcek içinmiş. O ilacın içindekileri ben biliyorum yalınayak bastırır mıyım düşen bişeyi yedirir miyim.
Çok hareketliyken değil de bazı günler az hareketli olduğunda sayıyorum rahatliyorum ben 2 saat içinde 10 hareket normal diyorlarMerhaba kızlar ya her yerde artık bebeğinizin tekmelerini sayın diyorlar. Sayanınız var mı? Ayrıca nasıl sayabiliriz ki
valla ben saymıyorum tekme falan çünkü hep hareketli durduğu gün yok çok şükür yani ama sayarsam paranoyak olurum en son kontrole gittiğimde ayağını emen bi kızım var :) onu başarmak için çok uğraşıyo hissediyorum iki yönde hareketli hem aşağıya vuruyo hem kaburgama ama sayıyosanız 2 saatte 10 hereket olacakmış dr öle dediÇok hareketliyken değil de bazı günler az hareketli olduğunda sayıyorum rahatliyorum ben 2 saat içinde 10 hareket normal diyorlar
yok gayet şehirde, güzelde bi yerdi muhtemelen ilaçlananlardan : )) sen dışarı bile çıkarmazsın hava kirli diye : )))
Sağol cnm. Gün içinde herhangi bir 2 saatte 10 kez hareket etmesi yeterli yani dimiÇok hareketliyken değil de bazı günler az hareketli olduğunda sayıyorum rahatliyorum ben 2 saat içinde 10 hareket normal diyorlar
poğaça börek siz o paraları bir günde yiyorsunuz valla.
lekelenmedıgı surece kullanılıyor..mısafırlıge gıderken ve ılk günler(bebek günde 10 kez kaka yaptığı ıcın sıçrama oluyor yada işiyor ) ozellıkle cok elzembır ıhtıyac..helekı erkek bebegı olacaklar ıcın..alt açma bezleri nsl bişey ki normal naylon şeyler mi ? en ucuzunu alacam onun , kullan at mı onlar ?
Bir ara kapı falan çarpmıştı şiddet eğilimli ve psikolojik baskı yapıyor
ılk zamanlar damacana suyuyla yıkadı cogu arkadaşım bebeklerını bu suların ıcındekıler yüzündenSadece ilk aylar için diyorum canım. Inşallah sütümüz de bol olur da o şekilde koruruz inşallah. Bir de aşıları falan olana kadar. Ankara'nın sularını görmüşsünüzdür sapsarı akıyodu bir ara. O yüzden dikkat etmekte fayda var.
hasta bezı olmazsa olmaz bır ıhtıyac bence..pedle falan durulabılecegını sanmıyorum ..nıyesıne gelirsek; kanama cok oluyor ped ı 10 dk da bı degısmek ıcın ayaklanmak zorundasın .. ped koyarsan sızdırır ustun basın batar sıkıntı..bırde normal doğumsa kesınlıkle ped onermıyorlar kı dıkıslerıne yapışıyor ve hava gecırmıyor mıkrop ve enfeksıyon kapma ıhtımalını artırıyor...ve daha bırcok sebepten dolayı olmazsa olmaz hasta bezı bana gore..günaydın kızlar :) öncelikle öğretmen arkadaşların günü kutlu olsunnn
@Pirelideve mutlu, sağlıklı, bol gülücüklü yaşların olsun
hafta sonu 5 dk falan bakabildim sadece;dün de ales vardı; sonrasında da baya dolandık eşimle ayaklarımı hissetmiyordum eve geldiğimde
englis home'dan yün yastık aldım bir de %50 indirimdeydi tavşanlı nevresim takımı aldım kızıma :) annem benim aldıklarımla tamam alma daha bir şey dedi artık :)
bir tek hasta bezinde kararsızım alsam mı diye annem kan hastası(kanı sulu normalden) ben bile ihtiyaç duymadım diyor ama sezaryen doğumları normal olursa lazım olur diye duydum, siz ne dersiniz?
sayamayacağım kadar cok hareket halınde..bır hamılelının kaburga kemıklerını kırmış bebegı tekmeleriyle.vekadın 18 kez amelıyat olmuş doğum sonrası.korkuyorum basıma gelecek dıyeMerhaba kızlar ya her yerde artık bebeğinizin tekmelerini sayın diyorlar. Sayanınız var mı? Ayrıca nasıl sayabiliriz ki
yok gayet şehirde, güzelde bi yerdi muhtemelen ilaçlananlardan : )) sen dışarı bile çıkarmazsın hava kirli diye : )))
hasta bezı olmazsa olmaz bır ıhtıyac bence..pedle falan durulabılecegını sanmıyorum ..nıyesıne gelirsek; kanama cok oluyor ped ı 10 dk da bı degısmek ıcın ayaklanmak zorundasın .. ped koyarsan sızdırır ustun basın batar sıkıntı..bırde normal doğumsa kesınlıkle ped onermıyorlar kı dıkıslerıne yapışıyor ve hava gecırmıyor mıkrop ve enfeksıyon kapma ıhtımalını artırıyor...ve daha bırcok sebepten dolayı olmazsa olmaz hasta bezı bana gore..
sessiz bir ortamda soluna yatıp bekliyceksin 2 saat lik zamanda 10 hareket yapması gerekiyoSağol cnm. Gün içinde herhangi bir 2 saatte 10 kez hareket etmesi yeterli yani dimi
Bir de zaten çocuk yürüyor ve kendi yemeğini yiyorsa en az ikibucuk yaşındadır o zamana kadar düzenli anne sütü içtiyse aşılarını olduysa mikrop ona fazla etki etmicektir sadece bağışıklığını güçlendirecektir ki bu da gerekli zaten. Benim dediğim savunmasız bebişleri korumak adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?