ben normalde adet dönemlerimde bile çift ped kullanırdım o yüzden de korktum açıkçası; hatta çok kilolu zamanlarımda şehirler arası otobüs yolculuğunda bebek bezi kullanmışlığım vardır
teşekkür ederim :) önerdiğin bir marka falan var mı peki? bugün dışarı çıkacağım onu da halledeyim o zaman
yıkama filesi varmış yıkarken kucuk parcalar dagılmasın dıye. bende bulsam alıcam bır yerden. onla yıkaycagım.
Bişi dicem çam ağacı süsleyeniniz var mı? Inancımdan falan değil sadece eski yıl bitip yeni yıl gelecek diye bir hevesle ağaç süslerim. Özenti gibi gelebilir bilmiyorum belki özeniyorumdur ama mutlu ediyor. Küçük bir ağacım var onu süsleyip bebiş için gerekenleri almaya başlıyayım diyorum aldıklarımı da ağacın altına koyarım :)
sen durduramazsın kendini : ))) aşırı titiz anne seni
Benm de annem ağlasa cok korkarım hala , burnundan getiririm Kadıncağızın ağlamasın die, cok düşkün demk ki snaagla bacim agla. Aglayabiliyorken : ))
Oglum anne bisey mi oldu anne bunda aglancak bisey yok anne niye agladin anne annee diye susturuyor beni. Azicik gerilsem gozum sulansa anne sen agladib mi anne niye agladin niyeee
marka yok canım..ben doğum ıcın hastaneye yattığımda dr um muayene ederken hasta bezı aldır hem alttan kontrol kolay olur hem senın acından demıstı..esımde marketten alıp gelmıstı..canbebeydı heralde tam emınde degılım..ama benım elım ayağım olmuştu..doğum sonrası da sancı çekerken deben normalde adet dönemlerimde bile çift ped kullanırdım o yüzden de korktum açıkçası; hatta çok kilolu zamanlarımda şehirler arası otobüs yolculuğunda bebek bezi kullanmışlığım vardır
teşekkür ederim :) önerdiğin bir marka falan var mı peki? bugün dışarı çıkacağım onu da halledeyim o zaman
Güzel anneler merhaba,
Ben bir kaç haftadır , doğum sonrası lohusalıktaki yapılacak ziyaretleri kafama çok takmaya başladım.Yani gelen giden çok olur mu ne kadar kalırlar nasıl rahat edeceğim diye düşünerek çıldırmak üzereyim.Zamanı yaklaştıkça daha fazla düşünmeye başladım bunları.Bir çok yazı var aslında , doğum ziyaretlerinin kısa tutulması ve çok fazla ziyaret olmaması gerektiğini aksi takdirde annenin sütünün yorgunluk ve gerginlikten kesildiğini , gelmediğini falan okudum.Daha da moralim bozuluyor bu tür şeyleri okudukça.Eltimin doğumundan sonra saatlerce hastanede kaldı bir çok kişi, kızcağız emziremiyordu kafasında 6 7 kadın herkes memesini filan gerdiriyor süt gelsin diye.Bende de aynı şeyler olursa vereceğim tepkilerden korkuyorum.Var mı benim gibi kafaya takan düşünen?
Dün eşimde dedi kanser yapıyormuş sakın kullanma dedi. Eşimin de benim de alerjimiz var zaten çamaşırsuyuna ama klozetinnsadece onunla temiz olacağını düşünüyorum. Eskiden amwayın tuvalet deterjanını kullanıyordum ama şimdi kredi kartını iptal ettirdiğimiz için temin edemiyorum. Ne önerirsin canım ? Bizimle paylaşır mısın ?
Bazen kızıyorum kendime herşeyi de bilmesem ne olur bilince ya şöyle olursa ya böyle olursa kurup duruyorum :)
ben kocamı suslemeyı düşünüyorum.. ha çam o kocamBişi dicem çam ağacı süsleyeniniz var mı? Inancımdan falan değil sadece eski yıl bitip yeni yıl gelecek diye bir hevesle ağaç süslerim. Özenti gibi gelebilir bilmiyorum belki özeniyorumdur ama mutlu ediyor. Küçük bir ağacım var onu süsleyip bebiş için gerekenleri almaya başlıyayım diyorum aldıklarımı da ağacın altına koyarım :)
Güzel anneler merhaba,
Ben bir kaç haftadır , doğum sonrası lohusalıktaki yapılacak ziyaretleri kafama çok takmaya başladım.Yani gelen giden çok olur mu ne kadar kalırlar nasıl rahat edeceğim diye düşünerek çıldırmak üzereyim.Zamanı yaklaştıkça daha fazla düşünmeye başladım bunları.Bir çok yazı var aslında , doğum ziyaretlerinin kısa tutulması ve çok fazla ziyaret olmaması gerektiğini aksi takdirde annenin sütünün yorgunluk ve gerginlikten kesildiğini , gelmediğini falan okudum.Daha da moralim bozuluyor bu tür şeyleri okudukça.Eltimin doğumundan sonra saatlerce hastanede kaldı bir çok kişi, kızcağız emziremiyordu kafasında 6 7 kadın herkes memesini filan gerdiriyor süt gelsin diye.Bende de aynı şeyler olursa vereceğim tepkilerden korkuyorum.Var mı benim gibi kafaya takan düşünen?
evet fazla bilmekten seninki , mutluluk cehalette gizli galiba : )))
Illa ki o pedden yoğun zamanlarda dışarı çıkma oluyor. Bir de bende miyom var bakalım o da kanama yapıyormuş.
marka yok canım..ben doğum ıcın hastaneye yattığımda dr um muayene ederken hasta bezı aldır hem alttan kontrol kolay olur hem senın acından demıstı..esımde marketten alıp gelmıstı..canbebeydı heralde tam emınde degılım..ama benım elım ayağım olmuştu..doğum sonrası da sancı çekerken de
ben kocamı suslemeyı düşünüyorum.. ha çam o kocam
Yazın inş sokucam denize :) bu yaz gördüm cok tatlı oluyorlarTuz yerine denize soksak süper olur.
ama bugun nevresım almaya gıdecek banaAy çok iyi yaaa
kızlar şu tabanca gibi ateşölçerden alan varmı ?
hay allahım yaaa...ıcerdekı veledım bırden tekmeledı canım yandı..
3 yasındakı kızım elını karnıma koyup kardesım uslu dur,anneyı üzmek yok sana kızarım dedı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?