ahh aynı ben canım sağ kaburgam kırılacak sanki iş yerinde bende napcam bilmiyrum yatacak halimde yerimde yok ama kaburgamda baskı var hep biri cevap yazarsa banada söleyin :)kızlar ya sağ kaburgamın altında bizim kızın nesi varsa beni deliyor resmen, sürekli yatar pozisyonda durmam gerekiyor ama bunu da iş yerinde yapamıyorum, pozisyonunu da bilmiyorum...
Ayaklarıdır canım :) ah ah sorma bende çok rahatsızım o konuda :)kızlar ya sağ kaburgamın altında bizim kızın nesi varsa beni deliyor resmen, sürekli yatar pozisyonda durmam gerekiyor ama bunu da iş yerinde yapamıyorum, pozisyonunu da bilmiyorum...
kızlar ya sağ kaburgamın altında bizim kızın nesi varsa beni deliyor resmen, sürekli yatar pozisyonda durmam gerekiyor ama bunu da iş yerinde yapamıyorum, pozisyonunu da bilmiyorum...
alttan çıkmak zor geliyor üstlere yöneliyor kuzular . şuan aynı şeyleri yaşıyorumahh aynı ben canım sağ kaburgam kırılacak sanki iş yerinde bende napcam bilmiyrum yatacak halimde yerimde yok ama kaburgamda baskı var hep biri cevap yazarsa banada söleyin :)
"krizantemcik, post: 37963864, member: 380312"]saol canim az önce olcturdum tekrar 9 a 6 olmuş ayran falan içtim daha iyi gibiyim
Evet haklısın canım, çok şükür az kaldı inşallah hepsi zamanında doğar. Olmadı terslik oldu maazallah ama yinede hazır olmak lazım.. Bende bugünü yarına Yarını bir güne atıyorum bir çanta hazırlayamadımartık almalısın canım benim. ben inan bekletiyordum senin gibi annemler ısrar etti ne olur ne olmaz diye. battaniyeler flan zor kuruyor artık havalar iyice soğudu. anca yaparsın hazırlıkları.
Ayaklarıdır canım :) ah ah sorma bende çok rahatsızım o konuda :)
Şeker yagli kızartmalar hamur işi yasak dikkat edelim ben de diyet dışına çıkınca deger artıyor[/QUOTE]E="Litchi, post: 37966084, member: 522935"]Bugün mutlaka hafif yemeliyim o zaman. Inşallah sorun olmaz.
alttan çıkmak zor geliyor üstlere yöneliyor kuzular . şuan aynı şeyleri yaşıyorumsağ kaburgam dolu bide sol tara vuruyor nasıl yapıyor anlamadım
Ay kurban olurum verenevalla olabilir tam diaframın orada hareketler yoğunlukta. ama ara sıra kaburgamı ittiriyor, ben de elimle yokluyorum acaba bi yeri mi denk geliyor çeksin elini ayağını diye :))))))
BEn o kadar gelişemedim sadece whatsap var.Kızlar arabızda instagram kullanan yokmu ya:) ben hepinizi çok merak ediyorum. Amaç ordan konuşmal değil, sima olarak görmek istiyorum. Topic açıcam he:) soyleyin instagram isinlerinizi görelim birbirimizi:)
benımde Şırnak .bugünkü plakamız 79-Kilis.
yani oraya dolmuyorda oraya vuruyor benimki hep zaten fır dönüyo içimde doktor kafa aşağıda dedi bakcaz artıkalttan çıkmak zor geliyor üstlere yöneliyor kuzular . şuan aynı şeyleri yaşıyorumsağ kaburgam dolu bide sol tara vuruyor nasıl yapıyor anlamadım
hoş geldin canım allah hayırlı doğum versinSelam kizlar
Bende subat annesi olacam ins araniza katilabilirmiyim??
hoş geldin canım allah hayırlı doğum versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?