kızlar ya sağ kaburgamın altında bizim kızın nesi varsa beni deliyor resmen, sürekli yatar pozisyonda durmam gerekiyor ama bunu da iş yerinde yapamıyorum, pozisyonunu da bilmiyorum...
ahh aynı ben canım sağ kaburgam kırılacak sanki iş yerinde bende napcam bilmiyrum yatacak halimde yerimde yok ama kaburgamda baskı var hep biri cevap yazarsa banada söleyin :)
E="Litchi, post: 37966084, member: 522935"]Bugün mutlaka hafif yemeliyim o zaman. Inşallah sorun olmaz.[/QUOTE]
Şeker yagli kızartmalar hamur işi yasak dikkat edelim ben de diyet dışına çıkınca deger artıyor
kızlar ya sağ kaburgamın altında bizim kızın nesi varsa beni deliyor resmen, sürekli yatar pozisyonda durmam gerekiyor ama bunu da iş yerinde yapamıyorum, pozisyonunu da bilmiyorum...
ahh aynı ben canım sağ kaburgam kırılacak sanki iş yerinde bende napcam bilmiyrum yatacak halimde yerimde yok ama kaburgamda baskı var hep biri cevap yazarsa banada söleyin :)
Geçmis olsun.... Benim de çok düşüyor tansiyonun en iyi gelen şeyde ayaklarimi kaldirip uzanmak. Tabi sen istesin odan müsaitse bi on dakikada toparliyosun[/QUOTE]
saol canım dinlendim ben de biraz zaten..o halde çalışmam mümkün değildi ama evde olsam süper olurdu
artık almalısın canım benim. ben inan bekletiyordum senin gibi annemler ısrar etti ne olur ne olmaz diye. battaniyeler flan zor kuruyor artık havalar iyice soğudu. anca yaparsın hazırlıkları.
Evet haklısın canım, çok şükür az kaldı inşallah hepsi zamanında doğar. Olmadı terslik oldu maazallah ama yinede hazır olmak lazım.. Bende bugünü yarına Yarını bir güne atıyorum bir çanta hazırlayamadım
valla olabilir tam diaframın orada hareketler yoğunlukta. ama ara sıra kaburgamı ittiriyor, ben de elimle yokluyorum acaba bi yeri mi denk geliyor çeksin elini ayağını diye :))))))
Şeker yagli kızartmalar hamur işi yasak dikkat edelim ben de diyet dışına çıkınca deger artıyor[/QUOTE]
Ondan oldu sanırım şekerli ve yağlı değildi ama iki öğünüm de hamur işiydi. Derste enerji olsun diye yemiştim makarnayı. Bundan sonra yok canım isterse de günde en fazla bir öğün yerim. Çok korktum yaw.
ya benimki her yerde hareket ediyo o ayrı ama sağ kaburgamın altına ne soktuysa kafasımı ayağımı neyse artık ittiriyo ki ittiriyo inatla :)
hareketler bi diaframda, bi aşağıda kasıklarda...
valla olabilir tam diaframın orada hareketler yoğunlukta. ama ara sıra kaburgamı ittiriyor, ben de elimle yokluyorum acaba bi yeri mi denk geliyor çeksin elini ayağını diye :))))))
Kızlar arabızda instagram kullanan yokmu ya:) ben hepinizi çok merak ediyorum. Amaç ordan konuşmal değil, sima olarak görmek istiyorum. Topic açıcam he:) soyleyin instagram isinlerinizi görelim birbirimizi:)