2015 Şubat Anneleri

Kızlar arabızda instagram kullanan yokmu ya:) ben hepinizi çok merak ediyorum. Amaç ordan konuşmal değil, sima olarak görmek istiyorum. Topic açıcam he:) soyleyin instagram isinlerinizi görelim birbirimizi:)

benim var canım takip edebilirsin kadiresra1 instagram adım. çok aktif değilim ama yinede var bir kaç resmim

İnş. Canım Bende Senin Gibi Memnun Kalırım.

Şeker yagli kızartmalar hamur işi yasak dikkat edelim ben de diyet dışına çıkınca deger artıyor

Ondan oldu sanırım şekerli ve yağlı değildi ama iki öğünüm de hamur işiydi. Derste enerji olsun diye yemiştim makarnayı. Bundan sonra yok canım isterse de günde en fazla bir öğün yerim. Çok korktum yaw.[/QUOTE]
tam buğday ya a kepekli makarn yiyebilirsin bence o şekeri yükseltmez diğer makarnalar kadar.

Benim ig var ama kendi fotom yok. Sanal dunyaya guvenmiyorum oglumun fotosunu bile koymam : ))

Çok iyi ediyorsun. Ben ilk italyaya gittimde bir sapığım çıkmıştı. Vesikalık bir resmim vardı okulun sayfasında. Türkiye'den biri o resmimi alıp yanına da kukla resimler ekleyip çalıştığım laboratuvara maillerle göndermeye başlamıştı. O sakıncalı aidsli falan yazıyordu açık saçık resimler de koymaya başlamıştı. Birsürü şey yazıyordu. Laboratuvardaki bazı kişiler bu ne mailleri böyle çalışamıyoruz demişlerdi Allah'tan baştaki profesör benim süpervisorume konuğumuzu üzmeyelim gerekirse gönderen kişiyi direk kara listeye alalım demişti. Ay ne çektim yaw polislere gittim İngilizce'den İtalyanca'ya çevirttim yazılanları sonra interpole gittim. Babam Türkiye'de polise gitti kendisi başvurması gerekiyor demişler ilk izin bulduğum zaman Türkiye'de polise gittim ama iki buçuk ay geçmişti. Savcının gönderdiği evrakda maillerin internet cafeden atıldığı yazıyordu bulamadılar yani kim yaptı. Ondan sonra herkese acaba bu mu yaptı diye bakar oldum

tam buğday ya a kepekli makarn yiyebilirsin bence o şekeri yükseltmez diğer makarnalar kadar.[/QUOTE]

Gece yatmadan önce de bir litre süt içmiştim ben ne yapmışım böyle

dandinidandini ev tasiyodu ya canim sanirim ondan giremiyo internette hemen baglanmiyosa

cıdden öyle ayarlamadan gıdıp doğum yapılamaz .iletişim kuvvetli olacak. gecen bırıyle karşılaştım benım hastanede. devlet hastanesine gıdıyormus. doğumu gelmıs kadının. gıtmıs doktor almamış doğuma ben musaıt degılım demıs. kadın koşarak özele gelmıs.

Kızlar arabızda instagram kullanan yokmu ya:) ben hepinizi çok merak ediyorum. Amaç ordan konuşmal değil, sima olarak görmek istiyorum. Topic açıcam he:) soyleyin instagram isinlerinizi görelim birbirimizi:)
Hamile kaldığım halim,şimdi biraz daha göbekliyim :) burdan paylaşılabilir simalar,işte ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…