Şekerimi ölçtüm 140 çıktı hadi bakalım ne oldu da yükseldi acabaen fazla 94 ü görmüştüm dün öğlen makarna akşam pide yedim ondan mı oldu ki. Yarın da kanda baktırıcam ufff canım sıkıldı.
bu arada kızlar aksuaksu arkadasımız hastanede yatıyor ıkızlere hamıleydı hanı hatırlarsanız ona bır dua okursanız sevınırm
bu arada kızlar aksuaksu arkadasımız hastanede yatıyor ıkızlere hamıleydı hanı hatırlarsanız ona bır dua okursanız sevınırm
kesınlıkle ondan olmuştur.. babam seker hastası ınsulın kullanıyor..seker konusunda bıraz bılgım var bu yüzden canım..bugun dıkkat et yarın ölc emınım dusuk çıkacaktır yıne
ya ben insülin kullanmaya başladım dün buna rağmen düşmüyor değerlerim. benim babamda kullanıyor ama ona söylemedim ben doğurana kadar kafasına takar o,dert eder kendine acaba sonrada devam edecek mi diye. senin baban günde kaç birim doz uyguluyor biliyor musun canım? acaba aldığım doz yeterli değil mi yoksa birkaç gün sonra mı düzene girecek diye kafam karıştı dakesınlıkle ondan olmuştur.. babam seker hastası ınsulın kullanıyor..seker konusunda bıraz bılgım var bu yüzden canım..bugun dıkkat et yarın ölc emınım dusuk çıkacaktır yıne
sen nerdesin?Gunaydin bugun 9 a kadar uyudu oglum nasil dinlenmisim ben de.
Burda da kar var. Kar yaginca bebek gelcek diyordum ama kar erken mi yagdi ne. Daha cok var doguma
valla sizin kocalara bravo :) anlayışlı adamlar bizimkisi öküz :) zaten hamile kalışımdan beli düşük yaptık hiç regl olmadan gene kaldımnasıl dur deyim ben buna bizde tehtit ettim kendim kaşındım gidersen başka bi yere istikrarın bozulsun diye allah beni napmasın
Stres üzüntü mu yaptin ki makrna o kadar çıkarmamali sanki
valla sırf babam ınsulın kullanıyor dıye bana 100 luk seker testı yaptırmamı ıstedı dr ama ben yaptırmadım aılemın de baskısıyla.. bılmıyorumkı babam ın sekerı cok cok yüksek..400 500 olduğu zamanlar oluyor.. ama garıp kı cankırı ya memlekete gıttıgınde nerdeyse butun seker ılaclarını kullanmıyor (seker kendılıgınden düşüyor)ankaraya dönduklerınde anında yukselıyor.. korkutuyor bızııya ben insülin kullanmaya başladım dün buna rağmen düşmüyor değerlerim. benim babamda kullanıyor ama ona söylemedim ben doğurana kadar kafasına takar o,dert eder kendine acaba sonrada devam edecek mi diye. senin baban günde kaç birim doz uyguluyor biliyor musun canım? acaba aldığım doz yeterli değil mi yoksa birkaç gün sonra mı düzene girecek diye kafam karıştı da
yav siz hala tetanos mu oluyorsunuz? ne bitmez tetanostu. ben ıyıkı hıc olmadım.Soğuk ve Yağmurlu İstanbul Sabahından Herkese GünaydınBu Tetanoz Yine Kolumu Ağrıttı Off Uyus Oluyorum Ya Bu Gidişle 3. Dozu Olmıcam Ben
aaa ne oldu bende onu merak ettım. gecen yazacaktım ama buraya yazınca malum cevap gelmiyor. Allah yardımcısı olsun. ederiz duamızı.bu arada kızlar aksuaksu arkadasımız hastanede yatıyor ıkızlere hamıleydı hanı hatırlarsanız ona bır dua okursanız sevınırm
kızıma hamıleyken 2 kez yaptırdım doğum sonrası kalanları yaptırmadım artık acısı yüzünden.aradan 3 sene gectı bu hamılelıgımde daha anasaglıga bıle gıtmedım ..ıgne mıgne olmak ıstemıyommm benyav siz hala tetanos mu oluyorsunuz? ne bitmez tetanostu. ben ıyıkı hıc olmadım.
aaa ne oldu bende onu merak ettım. gecen yazacaktım ama buraya yazınca malum cevap gelmiyor. Allah yardımcısı olsun. ederiz duamızı.
Öylede Canım Çok Uzun Sürüyo Bu Kol Ağrısı Hele Bebekle Daha Zor Olmazmı. 2.Doz Yeter Gibime Geliyo 3.Doz Baya Baya İstemiyorum Ama Fikrim Değişmezse TabiB
Gunaydin... Ben de bugun yaptiricam 2. dazu. 3. Dozu ol canim <10 sene koruma sagliyo zaten dogumdan sonra yaptiricaz 3. yü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?