inşallah canım konuşursan geçmiş olsun de inşallah çıkar bebişleri sabırsız olmaz zamanında gelir o hastane psikolojisi çok kötü bilirim alah yardımcısı olsunduzenlı sancıları gelıoms yatıs verdıler erken doguma karsı acılması yokmus sukur cıger gelıstırcı felan yaptılar ınsallah cıkar bugun pazardan berı yatıo...
ben çıktım 5 dk geliyordum ama bır saatı gectı. yıne yolun üstünde Kanz var oraya uğradım. bir şeyler aldım.Benimki de Taksiyle 7-8 en fazla 10 dak sürüyor :)
Aman Boşver Olma Ya Olsan Bi Dert Olmasan Bi Dert... Gece Uykuları Zaten Yok Bide Üstüne Sabaha Kadar Kolum Zonkladı Üstünede Yatamadım. 3. Dozu Bende Olmayı Düşünmüyorum. 28 Yaşımdayım Yanlış Hatırlamıyosam İlk Okulda Olmuşdum Bunca Sene Bişey Olmadı Olursada Hemen Aşı Yapıyolar Zaten. Yetti Gari Canımayav siz hala tetanos mu oluyorsunuz? ne bitmez tetanostu. ben ıyıkı hıc olmadım.
evet yaa onu bende merak edıyorum...Aliya vardı bir de ondan da hiç haber yok.
inşallah çok dert edıyorum. soyluyorum ama dınleyen yok. besıye cektım dıyor kendımı. yemedı yemedı şimdi pişman. hoş yemekle de alakası var mı bılmıyorum. biri başka diyor öteki başka.S Sond sendın sanırım canım soran..
kızıma hamıleyken yıne burda grubumuzdaki arkadaşlardan bırınde aynı sorun vardı..bebegı yeterince beslenemıyordu.. haftalarca geriden gelıyordu kı cıddı bır fark açılmıştı bızımkılerle arasında ..hep soluna yattı doğuma kadar..hıc kalkmadı vehep dınlendı..aspırın ı babamda kullanıyor kan sulandırıcı olarak..fayda edecegıne ınanıyorum pıhtılaşma adına.. ınsaallah sıfa bulur..
onun en son ruhsal sorunları vardı gıdış o gidiş. ne oldu acaba. bir de ne zamandır dandinidandini de gırmıyor. anneolmak gırmıyor. ben hep takıpteyım kımseyı kaçırmıyorum.:)evet yaa onu bende merak edıyorum...
hangi hastaneye aldın canımKızlar Eşimin ve Çevremin Israrı Üzerine Araştırma Hastanesinden Randevu Aldım. Herkes Devlet Çok İyi Çok İyi Diyip Duruyo Özele Bir Doğum İçin 1,500 tl Vermeye Gerek Yok Diyo. Bende 9 Aralığa Randevu Aldım. Bakalım Nasıl Geçicek.
ben çıktım 5 dk geliyordum ama bır saatı gectı. yıne yolun üstünde Kanz var oraya uğradım. bir şeyler aldım.
moru hiç sevmem mor tulum aldım. bende hastalık oldu ne alırsam alayım bebeğin gıyecek bır seyı yokmuş üşüyecekmiş gıbı geliyor. eksik bir şeyler yapıyorum ama ne.
şapkası ve önlüğü yok onları alırsam bu ıcımdekı eksıklık geçer mı bılmıyorum.
bence başla çok fazla şey var ve kafan çok karışıyor. ben bırde bir ordan bır burdan alıyorum beynım sulandı.Battaniye falan aldın mı? Ben de bir başlayabilsen artık alışverişe :)
Pendik Marmara Üni.Araştırma Hastanesine Aldım Canım. Bana En Yakın Bi Bu Bide Zeynep Kamil Var.hangi hastaneye aldın canım
hee anladım karşıdasın. bizim tarafta olsaydı ben hepsını ıncelemıs notunu vermıstım.Pendik Marmara Üni.Araştırma Hastanesine Aldım Canım. Bana En Yakın Bi Bu Bide Zeynep Kamil Var.
Battaniye falan aldın mı? Ben de bir başlayabilsen artık alışverişe :)
Pendik Marmara Üni.Araştırma Hastanesine Aldım Canım. Bana En Yakın Bi Bu Bide Zeynep Kamil Var.
bence başla çok fazla şey var ve kafan çok karışıyor. ben bırde bir ordan bır burdan alıyorum beynım sulandı.
şu sınava cok calısınca bır sey bılmıyormus gıbı oluyorsunya. benım kafa şu anda o durumda.
plansız programsız oluyor hem cok para harcanıyor hem de sankı bir şey almamışım gıbı duruyor.
ben her işi sıralı, programlı yapmayı severim.
polar ve penye tarzı batanniye var 3 tane ama kalın almadım henüz..
artık almalısın canım benim. ben inan bekletiyordum senin gibi annemler ısrar etti ne olur ne olmaz diye. battaniyeler flan zor kuruyor artık havalar iyice soğudu. anca yaparsın hazırlıkları.
Ya senin alisveris yaptığın magazayi merak eder oldum :) bana ikiside kucuk dediler valla aklım kalmadi deil cok guzel denk getirmissin cnm yaa :)bana iki yatak hediye verdiler biri normal biri büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?