2015 Şubat Anneleri

duzenlı sancıları gelıoms yatıs verdıler erken doguma karsı acılması yokmus sukur cıger gelıstırcı felan yaptılar ınsallah cıkar bugun pazardan berı yatıo...
inşallah canım konuşursan geçmiş olsun de inşallah çıkar bebişleri sabırsız olmaz zamanında gelir o hastane psikolojisi çok kötü bilirim alah yardımcısı olsun

Benimki de Taksiyle 7-8 en fazla 10 dak sürüyor :)
ben çıktım 5 dk geliyordum ama bır saatı gectı. yıne yolun üstünde Kanz var oraya uğradım. bir şeyler aldım.
moru hiç sevmem mor tulum aldım. bende hastalık oldu ne alırsam alayım bebeğin gıyecek bır seyı yokmuş üşüyecekmiş gıbı geliyor. eksik bir şeyler yapıyorum ama ne.
şapkası ve önlüğü yok onları alırsam bu ıcımdekı eksıklık geçer mı bılmıyorum.

yav siz hala tetanos mu oluyorsunuz? ne bitmez tetanostu. ben ıyıkı hıc olmadım.
Aman Boşver Olma Ya Olsan Bi Dert Olmasan Bi Dert... Gece Uykuları Zaten Yok Bide Üstüne Sabaha Kadar Kolum Zonkladı Üstünede Yatamadım. 3. Dozu Bende Olmayı Düşünmüyorum. 28 Yaşımdayım Yanlış Hatırlamıyosam İlk Okulda Olmuşdum Bunca Sene Bişey Olmadı Olursada Hemen Aşı Yapıyolar Zaten. Yetti Gari Canıma

inşallah çok dert edıyorum. soyluyorum ama dınleyen yok. besıye cektım dıyor kendımı. yemedı yemedı şimdi pişman. hoş yemekle de alakası var mı bılmıyorum. biri başka diyor öteki başka.
güya kadının biri 4 ay yoğun bakımda kalmış karnında bebekle bebek sağlıklı doğmuş.

Kızlar Eşimin ve Çevremin Israrı Üzerine Araştırma Hastanesinden Randevu Aldım. Herkes Devlet Çok İyi Çok İyi Diyip Duruyo Özele Bir Doğum İçin 1,500 tl Vermeye Gerek Yok Diyo. Bende 9 Aralığa Randevu Aldım. Bakalım Nasıl Geçicek.

hangi hastaneye aldın canım

Battaniye falan aldın mı? Ben de bir başlayabilsen artık alışverişe :)

bence başla çok fazla şey var ve kafan çok karışıyor. ben bırde bir ordan bır burdan alıyorum beynım sulandı.
şu sınava cok calısınca bır sey bılmıyormus gıbı oluyorsunya. benım kafa şu anda o durumda.
plansız programsız oluyor hem cok para harcanıyor hem de sankı bir şey almamışım gıbı duruyor.
ben her işi sıralı, programlı yapmayı severim.
polar ve penye tarzı batanniye var 3 tane ama kalın almadım henüz..

Pendik Marmara Üni.Araştırma Hastanesine Aldım Canım. Bana En Yakın Bi Bu Bide Zeynep Kamil Var.
hee anladım karşıdasın. bizim tarafta olsaydı ben hepsını ıncelemıs notunu vermıstım.
bende bır ara c.paşada doğum yapacaktım. sonra orayla ılgılı bir virüs dedıkodusu cıkmıstı korktum vzgectım. nihayetınde kalacağımız en fazla ıkı gun. hoş bızı dövecek degıller. en ıyı doktorlar devlet hatanelerınde zaten.
randevu almak zor ve tahlıller gec çıkıyor gıt gel zor olur dıye özele gıdıyorum ben.

artık almalısın canım benim. ben inan bekletiyordum senin gibi annemler ısrar etti ne olur ne olmaz diye. battaniyeler flan zor kuruyor artık havalar iyice soğudu. anca yaparsın hazırlıkları.

Pendik Marmara Üni.Araştırma Hastanesine Aldım Canım. Bana En Yakın Bi Bu Bide Zeynep Kamil Var.

hayırlısı olsun bende üniye gidiyorum umarım sende memnun kalırsın.yoksa bende özelin yolunu tutacaktım istemeye istemeye ama allah dağına göre kış veriyor sonuçta kimse seni dövüp sövmeyecek korkma :)

Ben de penye battaniye düşünüyorum kalın da bir tane yeter sanırım. Listeleri çıkarttım üzerinde biraz çalışıcam sonra almaya başlarım inşallah. Ilk çantayı yapmayı düşünüyorum bakalım.

artık almalısın canım benim. ben inan bekletiyordum senin gibi annemler ısrar etti ne olur ne olmaz diye. battaniyeler flan zor kuruyor artık havalar iyice soğudu. anca yaparsın hazırlıkları.

Bir de hepsi bir anda masrafı da çok olabilir sanırım. Minik zıbınlar mı alıcaz ay çook tatlı yaw :)

Kızlar arabızda instagram kullanan yokmu ya:) ben hepinizi çok merak ediyorum. Amaç ordan konuşmal değil, sima olarak görmek istiyorum. Topic açıcam he:) soyleyin instagram isinlerinizi görelim birbirimizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…