aynı şehirde değiliz ki hadi öyle olsa neyse
ben hamile halimle burdan o kadar yol tepip hanımefendi mutlu olsun diyemi gideceğim
kendi yaptıysa yaptı söylemenin mantıgı ne
canım şu anda aşırı sigara istedi. nerden esti bilmiyorum ama böyle deli bir özlem oluştu içimde.
iyi olmuş içini dökmüşsün canım
kimseden anlayışlı olmasını beklemeyecekin
madem resimlere baktın ne diye fotosunu cekip nete koyuyorsun ille damara basacaklar
ben sakinim sadece üstüne vazife olmadıgı halde bana laf sokmasına kızdım
yapmasaymış yaptım demek için mi yapmış zamanında
ben o kadar yol tepip hanım mutlu olsun diye gidemem bu halde
zamanı gelince benim de yapabileceğim bişey oldugunda gider yaparım ona soracak değilim
Ay ne sinir tipler ya yapma dedin ya sirf giciklik olsun diye yaparlar bir de
Şeker testinden beri mandalina yemiyorum içinde çok şeker varmış diye meyve listemden çıkardım. Portakal suyu sıkıyodum makinesi vardı kırdım kenarını o yüzden uzun zamandır portakal suyu da içmiyorum. Elma ayva Trabzon hurması yiyorum. Hiç yanma yaşamıyorum. He bir de tam bugday ekmeği yiyorum.
Gözünü acip caninin kiymetini bilseymis bu halde ne mecburiyetin var ki hele de o yapti diye hiiic kale bile almaya degmez gerekirse ver cevabini hic cekinme ne uzulup sinirlncen bir de
Merhaba Kızlar,
Bende Şubat annesiyim bir iki defa girdim yazdım anca çalıştığım ve yoğun olduğum için tekrar yazamadım..
Dün başıma geleni yazıp bilgilendirmek istiyorum..
Wc den çıkınca tekrar masama oturunca su gelmesi olsu dr. gittim ve 3 saat bekledikten sonra muayene oldum..
Sonuç hiç bir şey yok alttan bakarak eli ile muayene etti herşey yolunda imiş sadece wc de idrarı tam boşalamadığım için bebeğin tekmesi ile oturunca gelmiş olabilir başka açıklaması yok dedi.. size örnek olsun diye yazıyorum idrar kaçırabilirmişiz farkında olmadan.. Belki sizde yaşadınız okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ama çok hızlı ilerlediği için siz takip etmek çok zor oluyorr.:)) Maşallah sizlere..
Çok şükür korktuğumla kaldım...Benim tüp olduğu için aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum.. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..
anlamadımyani benim sormak istediğim aslında şu
32. haftada izne ayrılırsam o tarihten sonrası için doğum parası alıyorumya
37 ye kadar çalışırsam işyerinden çalıştığım haftaların maaşımı alacakıyım
alacaksam normal ücret mi alacağım
deme öle şeyler yazma benimde canım istiyocanım şu anda aşırı sigara istedi. nerden esti bilmiyorum ama böyle deli bir özlem oluştu içimde.
Canim ya bilen birilerine sor hakkini yedirme yani. Is yerleri Cok hak yiyor almanyada Cok öyle türkiye bilmiyom Ama.burda sesini cikarmadinmi kurus alamazsin.
bnmde oluyor canım bitti sanıp tam kalıyorum ki o arada tekrar azcık geliyor çişim bazende wcden çıktıktan snra oluyor akıntı sanıyorum ama çişimmiş bakıyorum ki cidden tam boşaltmadığımzda bebişlerde tekmelerse oluyor.
Benim sıpam şuanda saatlerdir mesaneme vuruyor alttan bişiler oluyor garip bişiler bişi çıkcakmış gibi ve çişim gelicekmiş gibi hissediyorum sıpa aşağılarda bu aralar aşağıya çalışıyor hepseriye bağladı annesini altına yaptırcak
Aynen yaptıysan yaptın ne die lafını ediyorsun ayrıca herkes farklı herkesin hamileliği farklı he bide aynı şehirde değilsin aynı şehirde olsan bi nebze laf sokmasını anlarımda bu aylarda gidicen yol çekicen bide hanımlara laf etmesinler die temizlik yapcan szaten bizler gelin değil temizlikçi köle flnız sanıyorlar.
Bende bu vakte kadar düğün öncesindeki olaylardaki hiç kendim bizzat onlarla muhattap olmadım eşim aracılığı ile iletmiştim herşeyi kendilerine yüzlerine hiç kırıcı olmadık ya yüz verdik astar istiyorlar bir gün fena patlarım da bakalım ne zmn.
Aynen canım benide deli eden o, biz özellikle arayıp kimseye göstermeyin demesek tmmda biz bide özelikle aradık dedik onun üstüne tutup faceye koymasında ben kasıt arıyorum biz bildiğimizi okuruz diyorlar resmen.
Cidden hepsi aynı kızım yerine koydum diyenlere bile güvenmiceksin bizimkiler yüzüme kızım canım bitanem derler ama kndi isteklerini yapmak dedin mi seni ezer geçerler gösteriş yapmaları hava atmaları daha önemli.
canım artık bankaya yatıyor 170 i ara bak anlatıyorlar ben alıyorum hep ziraat veya halkbank hesabı olması gerekiyorvalla temmuzdaki rapor paramı hala alamadım var gerisini sen düşün sistem nasıl işliyor
valla temmuzdaki rapor paramı hala alamadım var gerisini sen düşün sistem nasıl işliyor
genelde 32. haftada doktordan rapor alıyorlar 37'ye kadar. maaşını tam alıyorsun öyle olunca. 37'de de yasal izne çıkıyorsun.
ama senin dediğin gibi nasıl oluyor onu bilmiyorum.
37.haftaya kadar normal maaşını alacaksın. 32 den 37 ye kadar olan zaman doğum sonrasına eklenecek.37 de raporun başlayacak işte rapor sonuna kadar olan zamanın parasını da ssk dan alacakasın.
Bizim şirkettin bu konuda tek farkı alınan ücret ile sgk bildirilen ücret farklı olduğu için 16 hafta boyunca tam maaş alınıyor ve sgk dan aldığımız ücreti iade ediyoruz..Bunu yapanlarda var..Tabii özel şirketlerde bu böyle..
Normalde 32. haftada raporu uzatırsanız uzattığınız sürede iş yeriniz maaşı ödemek zorunda sonrasında sgk dan alınıyor..
Ayrıca süt paranızı sgk dan almayı unutmayın iş yerine de iade edecekseniz eğer alırken de süt parasının ne kadar olduğunu bilip onu şirkete geri vermiyorsunuz..
Canım dr onuda söyledi artık ayaklar mesanede olduğu için bunu çok yaşayacakmışız sürekli idrar var gibi olucakmışş.Kramp girer gibi olucakmışş korkma dedi bana da.. Ben de hep sancı sanıyorum demiştim dr.a değil sancı bebeğin tekmeleri dedi...
valla temmuzdaki rapor paramı hala alamadım var gerisini sen düşün sistem nasıl işliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?