2015 Şubat Anneleri

aynı şehirde değiliz ki hadi öyle olsa neyse
ben hamile halimle burdan o kadar yol tepip hanımefendi mutlu olsun diyemi gideceğim
kendi yaptıysa yaptı söylemenin mantıgı ne

Gözünü acip caninin kiymetini bilseymis bu halde ne mecburiyetin var ki hele de o yapti diye hiiic kale bile almaya degmez gerekirse ver cevabini hic cekinme ne uzulup sinirlncen bir de

canım şu anda aşırı sigara istedi. nerden esti bilmiyorum ama böyle deli bir özlem oluştu içimde.

Aynen yaptıysan yaptın ne die lafını ediyorsun ayrıca herkes farklı herkesin hamileliği farklı he bide aynı şehirde değilsin aynı şehirde olsan bi nebze laf sokmasını anlarımda bu aylarda gidicen yol çekicen bide hanımlara laf etmesinler die temizlik yapcan szaten bizler gelin değil temizlikçi köle flnız sanıyorlar.
Bende bu vakte kadar düğün öncesindeki olaylardaki hiç kendim bizzat onlarla muhattap olmadım eşim aracılığı ile iletmiştim herşeyi kendilerine yüzlerine hiç kırıcı olmadık ya yüz verdik astar istiyorlar bir gün fena patlarım da bakalım ne zmn.
Ay ne sinir tipler ya yapma dedin ya sirf giciklik olsun diye yaparlar bir de

Aynen canım benide deli eden o, biz özellikle arayıp kimseye göstermeyin demesek tmmda biz bide özelikle aradık dedik onun üstüne tutup faceye koymasında ben kasıt arıyorum biz bildiğimizi okuruz diyorlar resmen.
Cidden hepsi aynı kızım yerine koydum diyenlere bile güvenmiceksin bizimkiler yüzüme kızım canım bitanem derler ama kndi isteklerini yapmak dedin mi seni ezer geçerler gösteriş yapmaları hava atmaları daha önemli.

Merhaba Kızlar,
Bende Şubat annesiyim bir iki defa girdim yazdım anca çalıştığım ve yoğun olduğum için tekrar yazamadım..

Dün başıma geleni yazıp bilgilendirmek istiyorum..
Wc den çıkınca tekrar masama oturunca su gelmesi olsu dr. gittim ve 3 saat bekledikten sonra muayene oldum..
Sonuç hiç bir şey yok alttan bakarak eli ile muayene etti herşey yolunda imiş sadece wc de idrarı tam boşalamadığım için bebeğin tekmesi ile oturunca gelmiş olabilir başka açıklaması yok dedi.. size örnek olsun diye yazıyorum idrar kaçırabilirmişiz farkında olmadan.. Belki sizde yaşadınız okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ama çok hızlı ilerlediği için siz takip etmek çok zor oluyorr.:)) Maşallah sizlere..

Çok şükür korktuğumla kaldım...Benim tüp olduğu için aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum.. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..

Ayvayı nasıl yapıyodun litchi,bir tarif vardı ya...

Gözünü acip caninin kiymetini bilseymis bu halde ne mecburiyetin var ki hele de o yapti diye hiiic kale bile almaya degmez gerekirse ver cevabini hic cekinme ne uzulup sinirlncen bir de

eşimin abisi çok ezdirmiş zamanında karısını onu anlatıp durur
ben cok ezildim cahildim falan flan
biz uzaktayız her dk yanlarında değiliz böyle müşkül bir durumda orda olamıyorsak bunda suçlu aramanın mantıgı ne
kendi yapmış ben yapmayınca acayip bozuluyor karı koca geçen sene abisi aradı kustu içindekileri hanımı çok işini yapmış ben niye yapmıyormuşum(1000 km var aramızda farklı şehirler)
şimdi onlar mutlu olacak diye bu halimle kış zamanı yol tepemem mantıklı olan hamile kadını oraya cağırmaz zaten
başka zaman ihtiyaç oldugund yaparım elimden geldiğince

bnmde oluyor canım bitti sanıp tam kalıyorum ki o arada tekrar azcık geliyor çişim bazende wcden çıktıktan snra oluyor akıntı sanıyorum ama çişimmiş bakıyorum ki cidden tam boşaltmadığımzda bebişlerde tekmelerse oluyor.

Benim sıpam şuanda saatlerdir mesaneme vuruyor alttan bişiler oluyor garip bişiler bişi çıkcakmış gibi ve çişim gelicekmiş gibi hissediyorum sıpa aşağılarda bu aralar aşağıya çalışıyor hep seriye bağladı annesini altına yaptırcak

Bizim şirkettin bu konuda tek farkı alınan ücret ile sgk bildirilen ücret farklı olduğu için 16 hafta boyunca tam maaş alınıyor ve sgk dan aldığımız ücreti iade ediyoruz..Bunu yapanlarda var..Tabii özel şirketlerde bu böyle..

Normalde 32. haftada raporu uzatırsanız uzattığınız sürede iş yeriniz maaşı ödemek zorunda sonrasında sgk dan alınıyor..
Ayrıca süt paranızı sgk dan almayı unutmayın iş yerine de iade edecekseniz eğer alırken de süt parasının ne kadar olduğunu bilip onu şirkete geri vermiyorsunuz..

Canim ya bilen birilerine sor hakkini yedirme yani. Is yerleri Cok hak yiyor almanyada Cok öyle türkiye bilmiyom Ama.burda sesini cikarmadinmi kurus alamazsin.

valla temmuzdaki rapor paramı hala alamadım var gerisini sen düşün sistem nasıl işliyor

Canım dr onuda söyledi artık ayaklar mesanede olduğu için bunu çok yaşayacakmışız sürekli idrar var gibi olucakmışş.Kramp girer gibi olucakmışş korkma dedi bana da.. Ben de hep sancı sanıyorum demiştim dr.a değil sancı bebeğin tekmeleri dedi...

yüzüme söyleyemez o biraz cesaret ister arkamdam söylenir
ben muhattap olursam iş karışır eşim halleder
böylesi daha iyi

valla temmuzdaki rapor paramı hala alamadım var gerisini sen düşün sistem nasıl işliyor

Sgk dan rapor ücretlerinizi sadece ziraat bankasından her ayın 04-14 arası ödeniyor.. İşyeri vermiyor ki..Ben de aldım ordan biliyorum ve muhasebeci olduğum için bu kesin bilgi cnm:)

genelde 32. haftada doktordan rapor alıyorlar 37'ye kadar. maaşını tam alıyorsun öyle olunca. 37'de de yasal izne çıkıyorsun.

ama senin dediğin gibi nasıl oluyor onu bilmiyorum.

37.haftaya kadar normal maaşını alacaksın. 32 den 37 ye kadar olan zaman doğum sonrasına eklenecek.37 de raporun başlayacak işte rapor sonuna kadar olan zamanın parasını da ssk dan alacakasın.

çok teşekkür ederim kızlar :)

eski işyerimdeki iş arkadaşım doğum iznine ayrıldığı halde işyerinden maaşını almaya devam etti
sonrasında doğum parasını işyerine iade etti ama süt parasını ne yaptı hiç sormadım
hatırlattığın iyi oldu bunu unutmayacağım

kızlar bu cihicco da aldıgınız pijama nasıl
onlıne sitesi var mı bende bakayım aradım ama bulamadım

ben hiç sancı kasılma yaşamadım canım yada yaşadım ama ayırt edemedim. bunların tekme olduğunu iyi biliyorum çünkü içimde resmen bişi vuruyor belli oluyor yani :)

-*- birde bende son 1 haftadır bazı akşamlar tam kasıklarımda seri şekilde sık aralıklarla böle atma tekme seğirme gibi bişiler oluyor bebek hıçkırıyor diyen arkadaşlar vardı acaba bnmkide hıçkırık mı yorum yapabilir mi bana :) belli süre böle seri sık sık oluyor sonra kendiliğinden geçiyor tamemen ama çok aşağıda tam kasıklarımda genital bölgemin hemen üstünde hissediyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…