2015 Şubat Anneleri

Mizlar kafama simdinne takildi bebegin beslenmesi kilo almasi icin sola yatin dediniz yanlis hatirlamiyosam simdi ben sola cok yatamiyorum.saga yatinca daha coo rahat ediyorum acaba minnak beslenemiyomu
Ben bunu Perşembe günü öğrenecem bakalım cidden öylemi :) çünkü oldu bitti sola yatıyorum bu ay çok zordu uyumak ama :)

ya o etiketlere bende sınır oldum.
neden minnacık seylere etıketlerı basmıslar.
her yerlerınde etıket.
urunun kendınden buyuk etıketı var.

hakkaten şu etiket olayına ben de sinir oldum. bu nedir arkadaş, bebeği düşünüp yapsalarmış bari. kessen yine rahatsız edecek çocuğu, bari yapıyorsun ayrı dikişle yapsana, sökelim desek kıyafetin dikişi sökülüyor. offf mantıksız işlere karşıyım arkadaş.

bebişlerimizi çizecekler.
şu yavrularını koruyun kuşlar gibiyiz.

Sormayın bende dertliyim daha sabah çocugun üstündeki atleti ayrı bluzu ve eşofmanını ayrı ayrı kestim, bizimkiler geçen çocugun atletini sökmüşler onuda sabah gördüm uyuz oldum

Büyük eltinin iktidar savaslarıı :)) allam kadın kadına bunu nie yapar ya , ben kıskanç insana coooook zıtım ki hepsinin temelinde kıskançlık var

ya gecen ay 17 gelen doğalgaz faturası bu ay 96 gelmıs kı gunduzlerı hıc yakmadım aksam yatarken açtım hep oda kızım ustu acık yatıyor dıye..çocuk olmasa hala aşırı soğuk degıl açmazdım..

elektırık 2 aydır hep zamlı esım faturaya bakınca hakkım param haram olsun dıyo devletın kestıgı paralara..30 lıra kullanım bedelı yok o yokbu çıkıyor fatura 50 ye 60 a..

Takma sen boşver. yapan yapmış. k.validene temizlik gerekiyorsa çağırın bi temizlikçi yapsın. hamile halinle olmaz. yeri geliyoır kendi evimize bir süpürge tutamıyoruz.
Bi arkadasım daha var bu kv temizliğine çağırılan, yapma etme dedim , kanaması oldu şimdi durdu ancak. Ne cok insan varmış hamile çalıştırma fantezisi olan ya, eskiden sanıyordum ki hamile kadını herkes el üstünde tutar

hele LCW nın etıketlerı akıllara zarar... kocakoca ve bır suru..

Büyük eltinin iktidar savaslarıı :)) allam kadın kadına bunu nie yapar ya , ben kıskanç insana coooook zıtım ki hepsinin temelinde kıskançlık var
Allah kolaylık versin, bende çok uğraştım zamanında böyle insanlarla şimdide tınmıyorum.. En iyisi bu kesin :)

kadın sonunda diyecek doğum yapsa da evınde otursa.

hahahahaha hayır diyo ki bizde kalırsın biraz bilemedin yani kocamla bir oldular illede annemlere gideyim istiyorlar doğumdan sonra. bende bir evde bir orada olurum artık

Az önce gögüs uçlarıma baktım yavaş yavaş süt geliyor sanırım birinin uc var diğeri yok inşallah bu sefer sorun çıkmaz bu konuda

bizim evde her oda da doğalgaz sobası olduğu için biraz fazla gelebiliyor doğalgaz. onu artık umursamıyoruz da elektrik çok fena bizim ya 80 den aşşağıya gelmiyor birde eşim bir fatura ödememiş bizde evde yoktuk kesme kağıdı bırakmış bir baktım ki faturada 24 tl açma kapama ücreti var etti 100 lira elektrik .resmen her ay faturaya çalışıyor eşim, adam bunaldı faturalardan .

evet sana sormuştum bekliyordum :) normalde s giyiyorum s mi m mi karar veremiyorum. L sana nasil peki cok bol mu. M sana dar mi gelrdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…