genelde burdan face e transfer olunuyor orda bı grup açılıyor falanfılan..o yüzden dedım..facede grup mu var ? ben onu bılmıyorum.
kız nıye kocakarı bılgısı olsun..IBRAHIM SARACOGLU anne sutunu artırır dıye kac kere soyledı..Bütün kocakarı bilgileri sende var canım. Bayılıyorum sana :)
bu arada kızlar aksuaksu arkadasımız hastanede yatıyor ıkızlere hamıleydı hanı hatırlarsanız ona bır dua okursanız sevınırm
Mall of istanbulda var canım. Bi çok yerde oluyo aslında.BU ÖZDİlek nerde satılıyor.?
Şekerimi ölçtüm 140 çıktı hadi bakalım ne oldu da yükseldi acabaen fazla 94 ü görmüştüm dün öğlen makarna akşam pide yedim ondan mı oldu ki. Yarın da kanda baktırıcam ufff canım sıkıldı.
Canım yasal olarak raporluyken işveren seni işten çıkaramaz bu durum mevzuata aykırı.Cnm sen biliyosun sanırım o zaman san bir şey sorayım doğumdan önce 8 hafta rapor alıcam ama bu 8 haftanın içindeyken çıkışımı verecek işyerim o zaman bir sıkıntı olurmu yani 8 hafta boyunca çıkışımın yapılmaması mı gerekiyor? Mali müşavirimiz ben ssk nı boş olarak göndericem falan demişti yoksa öyle mi olacak kafam çok karıştı
chicco mağazadan marilyn marka almış arkadas. Marilyn sitesinden baktim ben de güzel ama kaliplarindan emin olamadim s mi m mi alsam diye. Sordum cvp bekliyorum alan arkadastan. Bwn de bgn unnadodan siparis vermistim emin deilim iptal ederim belki.kızlar bu cihicco da aldıgınız pijama nasıl
onlıne sitesi var mı bende bakayım aradım ama bulamadım
Takip edeyim seni
ben seni bulamadım ?
koydumm laaa. annendesındır o sırada gormemıssındır.
yanlış yazmışım kızlar esra_kadir olacaktakip edin bende edeyim
Maşallah, tam niyetleniyorum yapayım o zamanda bir yorgunluk oluyor pufff :)Sabahtan beri bebiş çamaşırları ı yıkadım anaaaaam canım çıktı 3 makina yıkadım astım minicik minicikler as as bitmiyo hepsini ters çevir etiketleri kes makinaya at çıkar as. Bide ütüsü var bunun. Yapmayanlar bence biran önce yapsın benden tavsiye. İleriki baftalarda daha zor olur
kızlar bu cihicco da aldıgınız pijama nasıl
onlıne sitesi var mı bende bakayım aradım ama bulamadım
oralara arabasız gıdılmez bacım. hiç dıkkat etmedim gezerken.Mall of istanbulda var canım. Bi çok yerde oluyo aslında.
elekt.faturalarını ben bu ay az gördüm. nedense herkese az gelmiş. ya da bır aylık değildir ondan öyle olmuştur. biraz önce ödemedim ev ve işyerinin faturalarını hepsi 800 tl tuttu. faturaya çalışıyoruz.gene aksam oldu..esım gec gelecekmıs.. yemek yaotım yedık gıttı bende utu yapsam..yada yapmayım..zaten kıs vaktı elektırık zam rekoru kırmız aksam 5-10 arası en pahalı saattöff canım sıkılıyor yaaa
chicco mağazadan marilyn marka almış arkadas. Marilyn sitesinden baktim ben de güzel ama kaliplarindan emin olamadim s mi m mi alsam diye. Sordum cvp bekliyorum alan arkadastan. Bwn de bgn unnadodan siparis vermistim emin deilim iptal ederim belki.
ben Marilyn marka aldım chicco'dan. Marilyn yazınca sitesi çıkıyo. aldığım pijamanın fotosu da bu.
ya o etiketlere bende sınır oldum.Sabahtan beri bebiş çamaşırları ı yıkadım anaaaaam canım çıktı 3 makina yıkadım astım minicik minicikler as as bitmiyo hepsini ters çevir etiketleri kes makinaya at çıkar as. Bide ütüsü var bunun. Yapmayanlar bence biran önce yapsın benden tavsiye. İleriki baftalarda daha zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?