2015 Şubat Anneleri

CAnım bugün bnde güzel güzel kulaklarını çınlattım büyük görümcemin.
Biz düğün çekimini sivasta yapmıştık fotoğrafçı hala bizim albümleri bitiripte kargolayamadı artık eşim rest çekmişti şu vakte kadar geldi geldi yoksa geri kalan parayı unutun fln die onlarda bitirmiş. Ama eşim büyük görümceme demiş ki abla bi gidip baksana birileri giderse belki bitirirler demiş. Oda gitmiş adamlarla konuşmuş snra adamlar aradı bizi bitti die abi kargoya vereyim mi eşimde bunlar kargoya veriri o kadr bekledik başına bişi gelir die ablasına demiş sana kalan parasını göndereyim abla sen al doğuma gelirken getirirsiniz. Eşim dün akşam söyledi bna böle böle bitmiş die albümler ablamlar alıcak dedim hani kargo ile gelcekti bize şimdi sizinkiler dünya aleme nispet için gösteriş için gösterirler çocuklar çok birileri bişi yapar dedim göndersinler gelsin bize oda yok ablama tembih ederim açmayın kimseye göstermeyin çocuklar bişi fln yapar derim dedi. Hatta dün gece parayı birlikte gönderdik yolda yanımda yanımda konuştu göstermetin kimseye açmayın dedi ama sabah eşim bni aradı öğle arasında biliyor delireceğimi kndi hbr veriyor ablası albimden resimleri telle çekip faceye atmış bide bizimkine msj atmış faceye ekledim die buda aramış abla yine ekledin ben kimseye göstermeyin demedim mi demiş ekledim işte nolcak diomuş bana eşim telde söyledi bnmde moralim bozuldu sinirlendim kapadım teli söve söve söylene söylene kendi kendime sinirimden ağladım faceye girdim baktım cidden eklemiş sinirimden ölecem aklımdan çıkmıyor bir türlü böle arayıpta laf sokmamak için kendimi zor tutuyorum sinirimi şimdi gelince ister istemez eşime yansıtcam suçu yokken adamın keyfi kaçıcak ama cidden böyle kendi bildiklerini okumaları herşeyimizi çevrelerine gösteriş malzemesi yapmaları bnm sinirimi çok bozuyor artık arayıp bile sormuyorum onları çünkü içimde kendilerine dair sevgiyi öldürüyorlar sadece kocam için saygı duyuyorum gördüğümde geldiklerinde gittiğimzde fln gösterişten ilgili davranıyorum içimden gelerekten değil. K.bakma sen böle yaznca bende içimi döktüm. Boşver istedikleri gibi konuşsunlar canım takma kafana çünkü onlar bildiklerini okumayı biliyorlar sen gitsen baksanda senin gene kusurunu blur laf etmek istiyorsalar laf ederler. Baksana bizimkilere resmen dalga geçer gibi kimseye gösterme dedik o tutup faceye eklemiş bide göstermeyin demesek napcaklardı çok feci sinirliyim ben sen sinirlenip bebişi germe bari canım bnde sakinleşmeye çalışıyorum

hayır ikisi içinde aynı süre boyunca olacak rapor süren.

anlamadım yani benim sormak istediğim aslında şu
32. haftada izne ayrılırsam o tarihten sonrası için doğum parası alıyorumya
37 ye kadar çalışırsam işyerinden çalıştığım haftaların maaşımı alacakıyım
alacaksam normal ücret mi alacağım

Canim ya bilen birilerine sor hakkini yedirme yani. Is yerleri Cok hak yiyor almanyada Cok öyle türkiye bilmiyom Ama.burda sesini cikarmadinmi kurus alamazsin.

çok teşekkür ederim canım anladım şimdi

yanlız kaldıklarında daha çok oluyor bencede hastanede yattığım günler durmadan msj attı arayıp söleyemediği için geceler boyunca iyileşip gelin artık ev siz olmadan boş geliyor diye doğmamış çocuğu doldurdu :)

Ders bitti esimin mesaisini bekliyorum ne yağmur ne yağmur bayılıyorum sularin sesine ama dehset soğuk bugün burasi icin cok fazla bir soguk. Zaten direk sert mevsim geçişlerini hoc sevmiyorum buranin fena yamultuyor

instagram benm de var gerci cogunluk kizimin resmi var da burdan yazmk istemedm kullanici adimi ben bu kk derya deniz tanıdık kayniyor kullanici adimi veri desfre olmiyim yok yere:) eve gidince eklerim sizinkileri benimki f ile basliyor kabul edersnz artik

Sakin böyle seylerle sinirlerinizi bozmayin kizlar ben ilk hamileligimi bu seylerle takmakla mahv ettim, hic degmez hic simdi hic takmiyorum valla. Takmayin bebislerde stresse giriyo. Benim kizim 3 yasinda Cok duygusal asiri Cok üzülüyorum Ama hamileyken Cok aglamistim cocuklara yansiyo. Bosverin.

Aynen bizimkide sanırım evde tek kaldığı için iyice duygusallaştı özlemi arttı onun etkisi bunlar die düşünüyorum. Bizimki yemiyor içmiyor ben yokken evde tek olunca garip oluyor yani :)

genelde 32. haftada doktordan rapor alıyorlar 37'ye kadar. maaşını tam alıyorsun öyle olunca. 37'de de yasal izne çıkıyorsun.

ama senin dediğin gibi nasıl oluyor onu bilmiyorum.

Bu arada biz de kanki modundayiz esimle bende ne heves var ne güç zaten ölmüsüm aglayanim yok modundayim hic o taraklrda bezim yok valla esim gebelikte cekiniyor basta dusuk tehditi sonra bisey olur korkusu diye o yüzden anlayışlı saolsun sarilip oper bol bol o bile bazen eziyet valla bedenen ruhen çökmüşum zati

benimki de acayip kıskanıyor. ben oğlumla konuşuyorum bazen sesli. hemen ilgiliyi kendine çekmeye çalışıyor. yok şuram ağrıyor yok buram ağrıyor. yok şunu nasıl yapayım falan. zaten bebekten önce plan yaparken. ya benden çok bebeği seversen diye istememişti başlarda.

Takma sen boşver. yapan yapmış. k.validene temizlik gerekiyorsa çağırın bi temizlikçi yapsın. hamile halinle olmaz. yeri geliyoır kendi evimize bir süpürge tutamıyoruz.

aynı şehirde değiliz ki hadi öyle olsa neyse
ben hamile halimle burdan o kadar yol tepip hanımefendi mutlu olsun diyemi gideceğim
kendi yaptıysa yaptı söylemenin mantıgı ne

iyi olmuş içini dökmüşsün canım
kimseden anlayışlı olmasını beklemeyecekin
madem resimlere baktın ne diye fotosunu cekip nete koyuyorsun ille damara basacaklar
ben sakinim sadece üstüne vazife olmadıgı halde bana laf sokmasına kızdım
yapmasaymış yaptım demek için mi yapmış zamanında
ben o kadar yol tepip hanım mutlu olsun diye gidemem bu halde
zamanı gelince benim de yapabileceğim bişey oldugunda gider yaparım ona soracak değilim

Ay ne sinir tipler ya yapma dedin ya sirf giciklik olsun diye yaparlar bir de

37.haftaya kadar normal maaşını alacaksın. 32 den 37 ye kadar olan zaman doğum sonrasına eklenecek.37 de raporun başlayacak işte rapor sonuna kadar olan zamanın parasını da ssk dan alacakasın.

Ya canım takmamaya çalışıyorum inanki ama bunlar nişan düğün evresinde de eşimi kendileri ile bnm aramda bile bile çok bıraktılar eşim arada kalmasın die ben fedakarlık yaptım evlendik k.valide yanıma geldi diğer arkadaşlar biliyor az çok şimdide albüm meselesi yani bu bnm özelim benim mahremim eşimede dedim okadr bunlar dinlemezler herkese gösterirler die ama eşim yok uyarırım dedi bnm korktuğum başıma geliyor ama suç işte eşimde bni dinlemedi kargolatsaydı kimseye kırılmıcaktı şimdi ben cidden tutup onlara laf söylememek için kndimi zor tutuyorum kendi ailesini bilmiyormuş gibi davrandı. Bunlar iyiki bir oğlan evlendirdi herşeyi gösteriş için yaptılar herkese bizim üzerimizden gösteriş yaptılar ben gösterişten nefret ederim. Sırf bebeğim için sakin olmaya çalışıyorum inanki saat 1 den beri kndi kndime telkin veriyorum.

Aynen bizimkide kıskanıyor beni öpüyorken yada yakınlaştığımzda ben elimle göbüşümü tutuyorum olur ya arada anlamaz baskı yaparız die ama kociş elimi göbüşten alıp kendine sarılmam için yanağına fln koyuyor ama bazende kendi geliyor göbeğimi komple açıyor ordan oğluyla konuşuyor görsen cidden oğlanı öper gibi göbeğimi öpüyor öpüyor saatlerce arada kıskançlık hissediyorum bende bnm eşim çünkü çok ilgi alaka istiyor böle sırnaşık olmayı çok seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…