doğuma gıdecez nerdeyse bir sımıt alamadın.bende standart sanıyordum ya, şimdi sert alırsa taşa oturmuş gibi olurum alma bi sorayım ben dedim
evet senın tanımlaman daha güzel olmuş. kafa bi milyon.Bazıları altıncı his de diyor buna. Hepimiz enerjiden ibaretiz zaten. Enerjimiz dalgalarla yayılıyor. Aynı dalga frekansındaki enerjiye sahip biriyle daha iyi anlaşabiliyoruz mesela.
benım kaçamıyor.yumuşak benimki tam totom içine kaçıyor gibi
koçbaşak burcuyla bi alakan var mı?
ilahi ya :) bu arada kızçene tulum almışın mürdüm gibi bayıldım rengine :)benım kaçamıyor.
benımde sabahları yumuşak onun dışında sert. daha doğrusu yemek yemezsem yumuşak bır lokma dahı yedıgım anda taş gıbı ve kocaman oluyor.Çok kilo alınca mı öyle oluyor acaba yoksa bizde mi bir sorun var?
neresi çok kılo almış yav. ben 30 kilo aldım.Benim de karnım her daim taş gibi patlayacak zannediyorum bazen dokununca.Bence çok kilo aldığı için videodaki hatunun karnı öyle.
hee şu arkadan görünen mı ? ya onu almazdım ben aslında . mor gıbı rengı. mor en sevmedıgım renk. satıcı kadın gosterdı hadı degısık bır renk alayım dedım çocuğu da kendıme benzetmıyım. bana kalsa gidip gelıp gri lacivert o renklere bakıyorum. bir de kırmızı takıntım var. hele çizgili şeylere bayılıyorum ama genelde nedense erkek bebeklerın kıyafetlerı cızgılı. pembe bayıyor benı.ilahi ya :) bu arada kızçene tulum almışın mürdüm gibi bayıldım rengine :)
Videodan bana çok gibi geldi.Şekerim vereceğiz aldığımız kiloları Allahın izniyle.Hele bir doğumu atlatalım, zaten uykusuzluk ,koşuşturmaca , emzirme kilo bırakmıyor.Benim kuzenim de 30 kilo almıştı, kız 1 sene içinde eski kilosundan daha da zayıf hale geldi.neresi çok kılo almış yav. ben 30 kilo aldım.
evet onlar 115 idi. onu alalım dedım eşime kabul ettiremedım. takıntılı adam vaktinde cok yokluk çekmiş onda böyle bir şey gelişmiş.bende braun aldım , ama tabaklıyı almadım daha pahalıya geliyordu o tabakla kaşık tek başına daha ucuzdu : )) 115 e aldık bize vatanda indirime girmişti
bir sene çokmuş . 4-5 ayda vermem gerek. yine başlayacak diyetli günler.Videodan bana çok gibi geldi.Şekerim vereceğiz aldığımız kiloları Allahın izniyle.Hele bir doğumu atlatalım, zaten uykusuzluk ,koşuşturmaca , emzirme kilo bırakmıyor.Benim kuzenim de 30 kilo almıştı, kız 1 sene içinde eski kilosundan daha da zayıf hale geldi.
Esoba ne güzel betimlemişsin göbeğini sevesim geldi
Amanınnnn konular birbirine girmiş..Hay Allah yaa şu an koptum gülmekten karnıma ağrı girdi.Ama esoba da beğendi yorumumu.Ay Allahım çatlayacağım gülmekten.yok o göbek değil, oturma simiti : )))
AyNen emzikle basliklari kaynamis slu kabin icine at 5 dk beklet tmm dirSağol canım teşekkür ederim. Emziği de başlık gbi yapacağım değil mi ?
emzıgı bıberon un emzıgını ve camını yada alt kısmını dıyım kasıklarını..herseyını kaynatıyorsunuz kızlar..tırnak makasınıda alkol yada kolonya ıle temızlemenız gerek ..
kafama taktığım su..yarın bır sebeple gırecekler bu eve bundan emınım,ama ben konusmayacam,yemek yapmayacam hızmet etmeyecem,esımı dolduracaklar evlılıgıme mılyonuncu bombayı koyup defolup gıdecekler(utanmadan hala benden hızmetbekleyecekler) sutum kesılene kadar üzecekler..
ben bunu dert edıyorum ıste..
hayır erımez..zaten arkalarında yazar kaynatmanız gerektıgı.. normal plastikten uretılmıyor sıcağa dayanıklılar 8-10 dk yeter kaynamasına..Kaç dakika kaynatıcaz ? Erimez mi ?
bılmıyorum desem.. nasıl bu hale geldık ben bıle durup durup sasırıyorum..ya soruyorum ama söylemek istemezsen anlarım, kavga sebebiniz neydi ? yani sanki senin önemsediğin kadar karşı taraf önemsemiyor gibi ya da çok mu gurursuzluk yapıyor ?
evet sadece 4.5 kılo aldım ve bugun tastamam 30+1 ımDaha sadece 4.5 kilo mu aldın cidden 31 haftalık mısın
senin hikayen :)
Esoba ne güzel betimlemişsin göbeğini sevesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?