İlk bebek olunca düşünmemiz kaçınılmaz canım. Bu kadar düşünüyoruz ama uygulayabilcwkmiyiz bilmiyorum. İlk defa anne olmanın heyecanı bu. Bence normal. Sormadan öğrenemem ki.
halkalı toplu konutlarının orda mı yoksa. biz kucukken amcamlar c.başkanlığı konutlarınında otururdu cok severdim oraları nedense yine yeşil diye heralde.
bu bitek yabancılarda olur türkiye de hangi doktor yanaşır bu şekle veya hangi anne adayı böyle elletirir güvenipte :) ufacık birşeyde bile tereddüde düşüyoruz da böyle güvenipte döndürmesi olası gelmiyor bana D:
evet çünkü tabu olmuş bu durum bu ülkede. aslında geçen okudum bir yerde doktorlarda haklı mesela acil müdahele durumu sayesinde bebek ve anne ölümleri türkiye de çok azalmış. anne diretse doktor diretse o bebek içeride sıkıntıya girse suç hemen doktorun olur :)
bende braun aldım , ama tabaklıyı almadım daha pahalıya geliyordu o tabakla kaşık tek başına daha ucuzdu : )) 115 e aldık bize vatanda indirime girmişti
Bizde dün seni merak ettik kayıp diye. Burdakilerin %99 u yaptırdı yükleme.canan' a bakma azcık şekerli su içiyorsun sabahki çayın gibi.
Birde.sen eşinin memlekete gidecektik doğum için. Ne oldu o işlerin? Sağlığın nasıl?
kizlar burda hamileye sorulmuyor ki ters yada duz olunca bebek, ne istersin diye
seçme $ansi yok yani anne adayinin
dr un da yok gerçi seçme sansi, yumurta seye gelmeden sezeryan yapiyorum diyemez anne yada bebek SIKINTIDA deilse
yani dr da gebede direk normal doguma odaklaniyor ..: ))
SSond
cım teog sınavından dolayı cnm Bu arada sen herkesle ilgili her şeyi nasıl kafanda tutuyorsun ya maşAllah sana . Sen doktora gidecektin senin eşin memleketteydi falan herşeyi yazıyorsun kafaya
yine alakasız : ))) senin oturma simiti yumuşak mı sert mi canım ? medikalci bizde sadece sert olan var demiş , senle fyza kullanıyor oturma simiti ikinize de soruyorum
benim de yumuşak öyle videodaki kadının gibi kilodan olabilir belki genetik de olabilir; annem kardeşimin doğumunda çok zayıftı ama yumuşaktı karnı yine de
kızlar hala pijama almamış ve günlük olarak kullanabileceği tarzda birşeyler arayanlara limangoya bakmalarını tavsiye ederim daginin kampanyası var loğusa pijaması dışında pijama arayanlar bakabilirler
kizlar burda hamileye sorulmuyor ki ters yada duz olunca bebek, ne istersin diye
seçme $ansi yok yani anne adayinin
dr un da yok gerçi seçme sansi, yumurta seye gelmeden sezeryan yapiyorum diyemez anne yada bebek SIKINTIDA deilse
yani dr da gebede direk normal doguma odaklaniyor ..: ))
SSond
cım teog sınavından dolayı cnm Bu arada sen herkesle ilgili her şeyi nasıl kafanda tutuyorsun ya maşAllah sana . Sen doktora gidecektin senin eşin memleketteydi falan herşeyi yazıyorsun kafaya
:) evet kuzenım dedı sınav var dıye kızı da gıtmemıs.
ya ben ınsanlarla cok ılgılıyım. dınledıgım her seyı onemsıyorum .amann bu ne dıyor dıye sallamam hıc.
bırde muhasebecı kafası biraz garıp oluyor. hafızan zamanla cok guclenıyor ve bu kötü hali çünkü hamılelıkte her seyı unutmaya başladım.
:) evet kuzenım dedı sınav var dıye kızı da gıtmemıs.
ya ben ınsanlarla cok ılgılıyım. dınledıgım her seyı onemsıyorum .amann bu ne dıyor dıye sallamam hıc.
bırde muhasebecı kafası biraz garıp oluyor. hafızan zamanla cok guclenıyor ve bu kötü hali çünkü hamılelıkte her seyı unutmaya başladım.