2015 Şubat Anneleri

++++++++++++++++++++++++++++
İlk bebek olunca düşünmemiz kaçınılmaz canım. Bu kadar düşünüyoruz ama uygulayabilcwkmiyiz bilmiyorum. İlk defa anne olmanın heyecanı bu. Bence normal. Sormadan öğrenemem ki.
sormak değil mesele çok takıyormuşuz kafaya.

Çok kilo alınca mı öyle oluyor acaba yoksa bizde mi bir sorun var?

sanmam genetik bir durum olabilir veya karnın yapı şekli ile ilgilide olabilir. ama doktorun ellediği karın gibi karnım yumuşak :S

Hayır canım polis lojmanlarının yanındayım ben. İnzarın tam sorduğu yerde :)
halkalı toplu konutlarının orda mı yoksa. biz kucukken amcamlar c.başkanlığı konutlarınında otururdu cok severdim oraları nedense yine yeşil diye heralde.

bel ağrısı için sıcak duş alıyordum bende. su torbası da iyi fikir. teşekkürler.
kreme de bakiyim bi. çatlat olcak her yerim geç bile kaldım.

niye güvenip kestiriyoz ama , olaya o açıdan bakarsak oo hoo , kimse beyin ameliyatı kalp ameliyatı olamaz ki

doktorlar hiç suç alır mı kız hemen bi imza çaktırıyorlar tüm sorumluluk bendedir diye tamam

braun. son modeliymiş. birde bebek tabak kaşığı hediyesi var. ne işe yaradığını çözemedim .

bende braun aldım , ama tabaklıyı almadım daha pahalıya geliyordu o tabakla kaşık tek başına daha ucuzdu : )) 115 e aldık bize vatanda indirime girmişti

kizlar burda hamileye sorulmuyor ki ters yada duz olunca bebek, ne istersin diye
seçme $ansi yok yani anne adayinin

dr un da yok gerçi seçme sansi, yumurta seye gelmeden sezeryan yapiyorum diyemez anne yada bebek SIKINTIDA deilse
yani dr da gebede direk normal doguma odaklaniyor ..: ))

S Sond cım teog sınavından dolayı cnm Bu arada sen herkesle ilgili her şeyi nasıl kafanda tutuyorsun ya maşAllah sana . Sen doktora gidecektin senin eşin memleketteydi falan herşeyi yazıyorsun kafaya

yine alakasız : ))) senin oturma simiti yumuşak mı sert mi canım ? medikalci bizde sadece sert olan var demiş , senle fyza kullanıyor oturma simiti ikinize de soruyorum
yumuşak benımki. yani öyle taş gibi degıl. evdekı koltukların oturma yerlerındekı sünger gıbı.

benim de yumuşak öyle videodaki kadının gibi kilodan olabilir belki genetik de olabilir; annem kardeşimin doğumunda çok zayıftı ama yumuşaktı karnı yine de

kızlar hala pijama almamış ve günlük olarak kullanabileceği tarzda birşeyler arayanlara limangoya bakmalarını tavsiye ederim daginin kampanyası var loğusa pijaması dışında pijama arayanlar bakabilirler

Valla ben epidural sezaryen olucam normal doğumu hakedemem :) korkarım

S Sond cım teog sınavından dolayı cnm Bu arada sen herkesle ilgili her şeyi nasıl kafanda tutuyorsun ya maşAllah sana . Sen doktora gidecektin senin eşin memleketteydi falan herşeyi yazıyorsun kafaya
:) evet kuzenım dedı sınav var dıye kızı da gıtmemıs.
ya ben ınsanlarla cok ılgılıyım. dınledıgım her seyı onemsıyorum .amann bu ne dıyor dıye sallamam hıc.
bırde muhasebecı kafası biraz garıp oluyor. hafızan zamanla cok guclenıyor ve bu kötü hali çünkü hamılelıkte her seyı unutmaya başladım.

başak burcuyla bi alakan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…