2015 Şubat Anneleri

Ay maşallah ne diyim :)ben 8 kilo aldım valla peki normalmiymis kilo kilon doktor bi şey dedi mi

Ben de sustum dünkü olanlar kimseye söylemedim.?Allah'a bıraktım.

ben izledim aramizda bebek var i. Begenmedim ya. Bir cocuk annesi olarak henuz 2 yasinda oglum o donemleri yeni yasamis biri olarak eksik ve yanlis buldum filmi. Ordaki anneyi de babayi da. Ne oldugunu bilmeden alinacak sorumluluk degil. Yeterince olgunlasmadan anne baba olunmamali. Ve aile olmayi basaramadan. Bunlari gordum filmde benim gercegimi hic yansitmamis yani

hangi mor tulum ben görmedim

Hayır canım lafım ozellikle sizlere degil surekli takip ediyorum fazla yazmiyorum okudugumda da genel olarak bu konular var baska konularda olsa yazicam ama birturlu olmuyor... tabiki sizlerde bebeklerinizi kucaginiza aldiginizda benim bu dusuncelerime hak vereceksiniz gercekten biraz daha relax olmanizi tavsiye ederim sevgiler ....

Belli olmasını mı istiyosun ki? Çok mu zayıftın? Ben 6 kilo aldım ama uzaydan belli oluyo galiba daha ne kadar büyüycek ki?
yane tartinin doğru olmadiğini düşüniyorum çünkü 10 kilo az değil çok belli eder arti benim göbişimde çok belli de değil zayif değildim balık etli diye biliriz

bende öleyim valla erkek bebek kıyafetlerine bakıyom eşimde kızıyo git diğerlerine bak diye odayı bembeyaz yaptım renk yok arada pembe alıyom yeşilik olsun :) ama mürdüm sert bi renk sende resim koyunca beğendim rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…