2015 Şubat Anneleri

sen bu yorgunluklarını anlattıkça çok üzülüyorum sana bir an önce izin haftan gelsede sende rahatlasan bu koşuşturmaların doğumda işe yarar da kolayca doğuruverirsin inş..

keyıflerıne düşkünler bellı oldular. ben 8 yıldır hiç eşimden sonra uyanmadım ve yataktan hep önce ben kalkıyorum.
Evlendiğimiz ilk zamanlar betaber çalışıyorduk bende kalkmak zorundaydım. Birde benim eşim kalkar kalkmaz kahvaltı yapamaz. İlk zamanlar sordum kahvaltı hazırlayım diye. Yiyemem sabahları dedi. Sonra ben işten ayrıldım. Bir sabah kalktım, yolcu ettim. Niye kalkıyosun boşuna dedi. İi sen bilirsin dedim:) şimdi hersabah öpücüğünü yanağıma kondurur gider. Yoksa kızarım:)

Benim kocişte böle rahat rahat uzun uzun kahvaltıyı seviyor o yüzden de haftaiçi yapmıyor öle acele ye git bna göre değil diyor bana da kalkıyorum die kızıyordu öle öle alıştırdı bni kalkmamaya zaten hamilelikle birlikte istesemde kalkamıyorum gece uyuyamıyorum çünkü. Benimki de öper gider öpmezse bnde kızarım :)

elekt. kesildi 2 dk dışrı çıktım herkes kaybolmuş. o iki dakikayı değerlendırdım bebek önlüğü aldım 3 tane. önlük 4 tane oldu yeter mi acaba.? çok kullanılıyor dedıler.
Önlük takımların içinden de çıkıyo. Bence yeter. Ileride lazım oldukça alırsın. 4. Aydan sonra diş için salya cok akitiyolar onun için iyi oluyo onlukler. Bide ek gıdaya geçince şart.

kulaktan ölçüm ilk 3 ay icin güvenilir değilmiş. Haberiniz olsun.

Yemek hazırladım , yedik , gzl. Şimdi kalmamıyorm =) yemek fiili beni cok zorlamaya başladı arkadaş

sen bu yorgunluklarını anlattıkça çok üzülüyorum sana bir an önce izin haftan gelsede sende rahatlasan bu koşuşturmaların doğumda işe yarar da kolayca doğuruverirsin inş..

Ay canim benim allah razi olsun insallah ona yarasin dedigin gibi. Ya buyuk kizimda hoc hamile gibi degilmisim ben onu anliyorum simdi o kadar rahattim ki o yuzden bu sefer boyle agir gecince zor oluyomus bi de cocuk var malum

Ben alışverişi tamamladım sayılır .

Bizim de bitti sayıyorum bir iki ufak şey kaldi şükür

kulaktan ölçüm ilk 3 ay icin güvenilir değilmiş. Haberiniz olsun.

ilk uc ay ic ısıyla dış ısı bebeklrde tam oturmadigi icin hicbir ölçüm sekli tam olarak dogru neticeyi vermez demisti doktorumuz. Yalnizca makattan ölçüm en dogru yönlndrmeyi sagliyormus onu da bizden ziyade uzmanin ölcmesi daha iyi sanırım

Biz de temiz bir corbaci bulduk yol ustunde bu aksam oh nasil da özlemişim sıcak sıcak yorgunluğuma iyi geldi yemek pişirme isine iyice uzaklastim su sıra

Çok yorgunummmmmm. Akşama ne istesem ki dışardan Yakın balıkçı falan da yok. Pide tarzı şeyleri de güzel yapmıyorlar. Öneri var mı?

Benimde eşim geç gelcekmiş. Yemeğimi yedim tv izliyorum. Kızımda evcilik oynuyo bi tarafta. Aşağıya bebeğin yanınamı insem acaba azcık sevsem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…