Öldüm bugün okulda artik ciddi manada cok yorucu olmaya başladı ayaklarim gitmiyor resmen isesürekli bi uyuklama halindeyim saatleri sayar oldum 32de ayrilmayi oyle cok isterdim ki ah sonrasını dusunmkten oyle bi lukse de sahip olamiyoruz ne aci. Kuzucuk bugun dönüş çalışmaları mi yapti nedir goguslerimin altina dayandi da dayandi yamuk yumuk oturup pozisyon bulcam derken belim ağrıdı hep. Hala da sıkıstrıyor cimcime yukaridan oturmak bile izdirap oldu bugun ayy daha arabayla kirk dk yolumuz var tek arzu ettigim sey sirt ustu yatmak su an
Evlendiğimiz ilk zamanlar betaber çalışıyorduk bende kalkmak zorundaydım. Birde benim eşim kalkar kalkmaz kahvaltı yapamaz. İlk zamanlar sordum kahvaltı hazırlayım diye. Yiyemem sabahları dedi. Sonra ben işten ayrıldım. Bir sabah kalktım, yolcu ettim. Niye kalkıyosun boşuna dedi. İi sen bilirsin dedim:) şimdi hersabah öpücüğünü yanağıma kondurur gider. Yoksa kızarım:)keyıflerıne düşkünler bellı oldular. ben 8 yıldır hiç eşimden sonra uyanmadım ve yataktan hep önce ben kalkıyorum.
Benim kocişte böle rahat rahat uzun uzun kahvaltıyı seviyor o yüzden de haftaiçi yapmıyor öle acele ye git bna göre değil diyor bana da kalkıyorum die kızıyordu öle öle alıştırdı bni kalkmamaya zaten hamilelikle birlikte istesemde kalkamıyorum gece uyuyamıyorum çünkü. Benimki de öper gider öpmezse bnde kızarım :)Evlendiğimiz ilk zamanlar betaber çalışıyorduk bende kalkmak zorundaydım. Birde benim eşim kalkar kalkmaz kahvaltı yapamaz. İlk zamanlar sordum kahvaltı hazırlayım diye. Yiyemem sabahları dedi. Sonra ben işten ayrıldım. Bir sabah kalktım, yolcu ettim. Niye kalkıyosun boşuna dedi. İi sen bilirsin dedim:) şimdi hersabah öpücüğünü yanağıma kondurur gider. Yoksa kızarım:)
Ben alışverişi tamamladım sayılır .subat anneleri bebeklerimiz için alısverişe basladınız mı.tamamlayan varmı.cok heyecanlı gercekten:)
Bence çok geçe bırakmayın. Ne olur ne olmaz dünya hali.bide son aylar gezmek işkence oluyoBen alışverişi tamamladım sayılır .
Önlük takımların içinden de çıkıyo. Bence yeter. Ileride lazım oldukça alırsın. 4. Aydan sonra diş için salya cok akitiyolar onun için iyi oluyo onlukler. Bide ek gıdaya geçince şart.elekt. kesildi 2 dk dışrı çıktım herkes kaybolmuş. o iki dakikayı değerlendırdım bebek önlüğü aldım 3 tane. önlük 4 tane oldu yeter mi acaba.? çok kullanılıyor dedıler.
kulaktan ölçüm ilk 3 ay icin güvenilir değilmiş. Haberiniz olsun.hem alından hem kulaktan ölçüyor. bir başlığı var takınca alından çıkarınca kulaktan ama alında dokundurmak gerekiyor ya da çok yakın olması. biberon ve banyo suyu ısısını da ölçebiliyormuşuz. ayrıca bekleme durumunda oda sıcaklığını da ölçüyor.
sen bu yorgunluklarını anlattıkça çok üzülüyorum sana bir an önce izin haftan gelsede sende rahatlasan bu koşuşturmaların doğumda işe yarar da kolayca doğuruverirsin inş..
Ben alışverişi tamamladım sayılır .
kulaktan ölçüm ilk 3 ay icin güvenilir değilmiş. Haberiniz olsun.
Çok yorgunummmmmm. Akşama ne istesem ki dışardanYakın balıkçı falan da yok. Pide tarzı şeyleri de güzel yapmıyorlar. Öneri var mı?
hayırlı uğurlu olsun. olucam dıyorsunuz sonra kayboluyorsunuz. neden yazmıyorsunuz daha. selam verıp gıtmeyın yenı kısıler tanıyalım.
Döner :)
naparsınızzz kızzzzzzzzzzben geldımm
Ben de barbunya pilav yaptim ama daha koca piyasada yok! Canim corba istedi yapsam mi?Çok yorgunummmmmm. Akşama ne istesem ki dışardanYakın balıkçı falan da yok. Pide tarzı şeyleri de güzel yapmıyorlar. Öneri var mı?
yap yap 2 dk da :) ben domates çorbası yaptim mis gibi oldu :)Ben de barbunya pilav yaptim ama daha koca piyasada yok! Canim corba istedi yapsam mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?