Ben de barbunya pilav yaptim ama daha koca piyasada yok! Canim corba istedi yapsam mi?
yap yap 2 dk da :) ben domates çorbası yaptim mis gibi oldu :)
sohbet ıyıydı de ben bugun bı tuhafım..ellerım vücudum tıtrıyor kalbım yerınden çıkacak gıbı attı durdu.. oylekı konuşurken nefes nefese kaldım bır ara..çocukta ıcımde resmen taklalar attı durdu bı oyana bı buyana..hamdolsun yenı yenı gecıyor..nıye böyle oldu bugun anlamadım..Hoşgeldinnnnnnn nasıldı sohbet :)
bende ama 2 dk sürmedi sen hazır çorba yaptın sanırsamyap yap 2 dk da :) ben domates çorbası yaptim mis gibi oldu :)
Yok canım değil hazır çorba sevmem ben hiçHazır mı?
Yok canim hazır değildi ama uzun sürmuyor o kdr bi mercimekten pratik :)bende ama 2 dk sürmedi sen hazır çorba yaptın sanırsam
Ben de 2 gündür sabahları öyleyim olcturdum tansiyonum 7 ye 5 çıkıyor öyle kötü olduğumda..kolumda derman falan kalmıyor halsizlesiyorumsohbet ıyıydı de ben bugun bı tuhafım..ellerım vücudum tıtrıyor kalbım yerınden çıkacak gıbı attı durdu.. oylekı konuşurken nefes nefese kaldım bır ara..çocukta ıcımde resmen taklalar attı durdu bı oyana bı buyana..hamdolsun yenı yenı gecıyor..nıye böyle oldu bugun anlamadım..
Çok yorgunummmmmm. Akşama ne istesem ki dışardanYakın balıkçı falan da yok. Pide tarzı şeyleri de güzel yayüzümdenr. Öneri var mı?
naparsınızzz kızzzzzzzzzzben geldımm
Ben de barbunya pilav yaptim ama daha koca piyasada yok! Canim corba istedi yapsam mi?
sohbet ıyıydı de ben bugun bı tuhafım..ellerım vücudum tıtrıyor kalbım yerınden çıkacak gıbı attı durdu.. oylekı konuşurken nefes nefese kaldım bır ara..çocukta ıcımde resmen taklalar attı durdu bı oyana bı buyana..hamdolsun yenı yenı gecıyor..nıye böyle oldu bugun anlamadım..
sohbet ıyıydı de ben bugun bı tuhafım..ellerım vücudum tıtrıyor kalbım yerınden çıkacak gıbı attı durdu.. oylekı konuşurken nefes nefese kaldım bır ara..çocukta ıcımde resmen taklalar attı durdu bı oyana bı buyana..hamdolsun yenı yenı gecıyor..nıye böyle oldu bugun anlamadım..
Yok canim hazır değildi ama uzun sürmuyor o kdr bi mercimekten pratik :)
Nolcak bizim bu disardan yemek soyleme ve biturlu yemek pisirememe durumumuz
Uzattim bacaklarimi sirtimi dinlendiriyorum feci yamulmusum bugun herbiyerim tutulmus
ayy benim yuzumden mi cekti canin yoksahamarat kadnsiniz corbaniz vardir muhakkak diye yazdim oyle dusunmeden bize corba bile luks oldu bu ara
ay ya bir dinlenemedin senBaba kız markete gitti ev sessiz ohh uyusam şöyle misler gibi ne iyi olurdu
bu normal değil ama dr sorsana bir ilaç yada tuz takviyesi ne bileyim bir yol gösterir en azındanBen de 2 gündür sabahları öyleyim olcturdum tansiyonum 7 ye 5 çıkıyor öyle kötü olduğumda..kolumda derman falan kalmıyor halsizlesiyorum
tereyağı ile 1 çorba kaşığı unu kavuruyorsn sonra domates rendesi ve brz Salçayi kokusu cikana kdr karıştırıp 1 su bardağı süt 3 su bardağı su koyuyorsun kaynatiyorsun :) karabiber ve kasarla hupletiyorsün :)Tarifi nasıl?
Evet inş :) sezeryan olursa 40 a kalmıyor sanırım genelde
braun. son modeliymiş. birde bebek tabak kaşığı hediyesi var. ne işe yaradığını çözemedim .
haftaya var randevum o zaman sorarım.. daha çok yüksek tansiyon problem ya o yüzden dinlen uzan falan der heralde diye düşünüyorum ama sorcam tabi ki..çok Rahatsız edici bişi kahvaltıdan sonra oluyor saat 10 gibi düzeliyorbu normal değil ama dr sorsana bir ilaç yada tuz takviyesi ne bileyim bir yol gösterir en azından
benim tarif havuç,domates,soğan,sarmısak,biber , maydanoz yağda sotele salça ekle su ekle haşlanınca blenderdan geçir yağ+un+salça kavur su ile açtır çorbaya ekle tekrar blendar tuz ve karabiber tabitereyağı ile 1 çorba kaşığı unu kavuruyorsn sonra domates rendesi ve brz Salçayi kokusu cikana kdr karıştırıp 1 su bardağı süt 3 su bardağı su koyuyorsun kaynatiyorsun :) karabiber ve kasarla hupletiyorsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?