2015 Şubat Anneleri

Hoşgeldinnnnnnn nasıldı sohbet :)
sohbet ıyıydı de ben bugun bı tuhafım..ellerım vücudum tıtrıyor kalbım yerınden çıkacak gıbı attı durdu.. oylekı konuşurken nefes nefese kaldım bır ara..çocukta ıcımde resmen taklalar attı durdu bı oyana bı buyana..hamdolsun yenı yenı gecıyor..nıye böyle oldu bugun anlamadım..

Ben de 2 gündür sabahları öyleyim olcturdum tansiyonum 7 ye 5 çıkıyor öyle kötü olduğumda..kolumda derman falan kalmıyor halsizlesiyorum

Çok yorgunummmmmm. Akşama ne istesem ki dışardan Yakın balıkçı falan da yok. Pide tarzı şeyleri de güzel yayüzümdenr. Öneri var mı?

Nolcak bizim bu disardan yemek soyleme ve biturlu yemek pisirememe durumumuz

naparsınızzz kızzzzzzzzzz ben geldımm

Uzattim bacaklarimi sirtimi dinlendiriyorum feci yamulmusum bugun herbiyerim tutulmus

Ben de barbunya pilav yaptim ama daha koca piyasada yok! Canim corba istedi yapsam mi?

ayy benim yuzumden mi cekti canin yoksa hamarat kadnsiniz corbaniz vardir muhakkak diye yazdim oyle dusunmeden bize corba bile luks oldu bu ara

Carpinti.mi.oldu acaba tansiyon ölctürseydin keske

Tansiyonun falan mı düştü ki

Aslında iyi yemek yapan biryer bulsam hiç yemek yapmayıp hep ordan söylerim ama maalesef öyle bir şansım yok. Belki okuldan gelirken akşam için bişiler alıp öyle gelirim eve girince hiç yemek düşünemiyo insan.

bu normal değil ama dr sorsana bir ilaç yada tuz takviyesi ne bileyim bir yol gösterir en azından
haftaya var randevum o zaman sorarım.. daha çok yüksek tansiyon problem ya o yüzden dinlen uzan falan der heralde diye düşünüyorum ama sorcam tabi ki..çok Rahatsız edici bişi kahvaltıdan sonra oluyor saat 10 gibi düzeliyor

benim tarif havuç,domates,soğan,sarmısak,biber , maydanoz yağda sotele salça ekle su ekle haşlanınca blenderdan geçir yağ+un+salça kavur su ile açtır çorbaya ekle tekrar blendar tuz ve karabiber tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…