Çok geçmiş olsun cnm iyi düşün iyi olsun :)Kızlar merhaba bnm gibi aranizda karin kasık ağrısı olan varmı. Dun gece bbu yuzden acile giittim muayne etti sorun çıkmadı cok şükür. Gece icin yatis verdi ama bn evime gelmek istedim cok korktum. ? Doktor yenidogabnla filan konustu sanki o an hersey bitmis bebegimi benden alacaklarmis gibi hissettim esime dedim git konus kalmak istemiyorum dedim cok korktum sanki sabah dogum olacak gibi hissettim..doktor en ufak bi agri artisinda gelmek sartiyla bizi birakti hastaneden cikinca ohh cektim suan geceden itibaren yatıyorum dinleniyorum agri artmadi ama hala var..tabi cumartesi tekrar kendi doktoruma gitcem onun icinde tembihledi doktor kendi doktorunuza rahatsızlığınız gecsede cumartesiye kadar gelin dedi bnde 2 3 gun dinleniyim evden hiç cikmadan hic is yapmadan biraz duruyum oyle gidiyim diye cumartesi icin doktorumla gorustum gitcem..ama esimle bni bji odaya aldilar nst cihazi geldi cok korktum kendime bundan sonra daha dikkat edicem..sizlerde dikkatli olun az bi zamanimiz kaldi yavrularimiz zamaninda gelsin inşallah
bnde dolabını bu hafta sonu yerlestircem.besik bebek arabası falan kaldı.birde bu bakım urunleri ve deterjanlar için tabi bide bebek bezi oneriniz var mıkıyafetler tamam gibi
bi dolap siparişi vereceğiz diğer aya
ufak şeyler kaldı bakım ürünleri,pijama falan
Gecmis olsun canim.dr hersey normal demis de sancilarin aciklamasi neymis. Cumartesi dr.a gidince yaz bizeKızlar merhaba bnm gibi aranizda karin kasık ağrısı olan varmı. Dun gece bbu yuzden acile giittim muayne etti sorun çıkmadı cok şükür. Gece icin yatis verdi ama bn evime gelmek istedim cok korktum. ? Doktor yenidogabnla filan konustu sanki o an hersey bitmis bebegimi benden alacaklarmis gibi hissettim esime dedim git konus kalmak istemiyorum dedim cok korktum sanki sabah dogum olacak gibi hissettim..doktor en ufak bi agri artisinda gelmek sartiyla bizi birakti hastaneden cikinca ohh cektim suan geceden itibaren yatıyorum dinleniyorum agri artmadi ama hala var..tabi cumartesi tekrar kendi doktoruma gitcem onun icinde tembihledi doktor kendi doktorunuza rahatsızlığınız gecsede cumartesiye kadar gelin dedi bnde 2 3 gun dinleniyim evden hiç cikmadan hic is yapmadan biraz duruyum oyle gidiyim diye cumartesi icin doktorumla gorustum gitcem..ama esimle bni bji odaya aldilar nst cihazi geldi cok korktum kendime bundan sonra daha dikkat edicem..sizlerde dikkatli olun az bi zamanimiz kaldi yavrularimiz zamaninda gelsin inşallah
Aman burda da sular yok. Damacaba suyla temizlik yapti kadin. Dusakabin fln kaldi tabi. Disarda kar var okul tatil ama cikip bi avm ye gidemedim cesaret edip. Kaygan her yer.
Penye onluklerden kullaniliyor kusarsa fln. Hastane cikis setlerinde de oluyor onluk yetet heralde aldigin. Ek gida icin onlugu sonra da alirsin
AMAN boşver soğuk hava otur evınde. cts falan evınde temızlendı nasılsa gıdersın bakarsın. iki dakika çıktım rüzgar soğuk dondum resmen. montum da yok hırka ıle. sizin orda kar yağmış birde .Aman burda da sular yok. Damacaba suyla temizlik yapti kadin. Dusakabin fln kaldi tabi. Disarda kar var okul tatil ama cikip bi avm ye gidemedim cesaret edip. Kaygan her yer.
Penye onluklerden kullaniliyor kusarsa fln. Hastane cikis setlerinde de oluyor onluk yetet heralde aldigin. Ek gida icin onlugu sonra da alirsin
Bugun okul tatil edilmese esime dicektim al beni diye korktum yani dusmek fln allah korusundikkat et canım yalnız cıkma yanında biri olsun
bnde dolabını bu hafta sonu yerlestircem.besik bebek arabası falan kaldı.birde bu bakım urunleri ve deterjanlar için tabi bide bebek bezi oneriniz var mı
Bugun okul tatil edilmese esime dicektim al beni diye korktum yani dusmek fln allah korusun
Akdeniz'de ne karı?
aciba yatmadan milisa falan mi içsek ilaç içmek istemiyorm
Kızlar merhaba bnm gibi aranizda karin kasık ağrısı olan varmı. Dun gece bbu yuzden acile giittim muayne etti sorun çıkmadı cok şükür. Gece icin yatis verdi ama bn evime gelmek istedim cok korktum. ? Doktor yenidogabnla filan konustu sanki o an hersey bitmis bebegimi benden alacaklarmis gibi hissettim esime dedim git konus kalmak istemiyorum dedim cok korktum sanki sabah dogum olacak gibi hissettim..doktor en ufak bi agri artisinda gelmek sartiyla bizi birakti hastaneden cikinca ohh cektim suan geceden itibaren yatıyorum dinleniyorum agri artmadi ama hala var..tabi cumartesi tekrar kendi doktoruma gitcem onun icinde tembihledi doktor kendi doktorunuza rahatsızlığınız gecsede cumartesiye kadar gelin dedi bnde 2 3 gun dinleniyim evden hiç cikmadan hic is yapmadan biraz duruyum oyle gidiyim diye cumartesi icin doktorumla gorustum gitcem..ama esimle bni bji odaya aldilar nst cihazi geldi cok korktum kendime bundan sonra daha dikkat edicem..sizlerde dikkatli olun az bi zamanimiz kaldi yavrularimiz zamaninda gelsin inşallah
inşallah hepimiz emziriz gider inşallah kafan çok takma
arkadaslar selam.bnde 2015 subat annesi olacagım insallah.tabi prensesim bi surprız yapmazsa:) plesanta previa yım su an için ama bakalım hayırlısı...
Bize mi geliyon yoksa kız :) 89 nolu bütün otobsler geliyo. Kayabaşı otobüslerinin hepsi ordan geçiyo ayrıca.
Yenibosnadan çok otobüs geçiyo lojmanlara. 89 ların herhangi biri yada AY36 olması lazım onlar da gidiyo
çok tşk ederim canım kuzenimin eşi polis geçen lojman çıktı taşındılarda onlara bir gelelim die düşündük eşimle ben iyice hantallaşmadan netten baktık bulamadık nasıl gidileceğini onlara sorsak şimdi gelip alsın sizi enişte der die sormadık orası istnbulun bir ucu biz taa diğer ucundayız :)Hayır canım polis lojmanlarının yanındayım ben. İnzarın tam sorduğu yerde :)
Aramızda bel fıtığı olan varmı ? Bende 3-4senedir belimi zorlayınca hep ağrı oluyordu. 3 aylık hamileyken bel ağrılarım başladı. Dün biraz fazla kaldım ayakta daha doğrusu hiç oturmadım diyebilirim gece ağrıdan ağladım uyuyamadım 2 ye kadar. Belimden sağ bacağıma bi sinir iniyo kasıyo sanki. Sadece bel değil bacakla ağrıyo kramp gbi ama bi değişik. Bu hamilelikten mi bel fıtığı olabilir mi ? Babamda bel fıtığı var bu arada
keyıflerıne düşkünler bellı oldular. ben 8 yıldır hiç eşimden sonra uyanmadım ve yataktan hep önce ben kalkıyorum.
ne güzel keşke benımkı de tepıklese o kadar.Davet ediyorsan geliyim canım :)
çok tşk ederim canım kuzenimin eşi polis geçen lojman çıktı taşındılarda onlara bir gelelim die düşündük eşimle ben iyice hantallaşmadan netten baktık bulamadık nasıl gidileceğini onlara sorsak şimdi gelip alsın sizi enişte der die sormadık orası istnbulun bir ucu biz taa diğer ucundayız :)
Canım benim yok ama eşimin fıtığı var belinde şu 3-4 gündür çekiyor yine ağrısı başladı belinden aşağı bacağına topuğuna kadar inen ağrısı oluyor o sinir boyunca her yerde olabiliyor ağrı dün zorla sıcak duşa soktum birde ağrı kesici içti gece yatarken bu gün biraz önce okulda aradım nasılsın die daha iyiym dedi sıcak iyi geliyor sanırım. Doğumdan sonra ihmal etme fıtıksa eğer ihmale gelmez illet bişi inş sende yoktur canım gebeliktendir.
Ohh maşaallah canım ne mutlu sana ve eşine :) bizde evlendik ilk ay süperdim ben 7 -7.30 gibi kalkar eşime kahvaltı hazırlar onu uyandırırdım ama snra hamiş kaldım ilk 4 ayım kabus gbi bulantılar halsizlik hep uyku hali böle gezen ceset gibiydim evde eşim kalkar giyinir bişiler atıştırcaksa atıştırır beni öper gider işe birde üstüne pazar günleri bazen benden önce kalkar kahvaltı hazırlar bana :)
bende işte evde karıyım die geçiniyoruminanki bu durumdan vicdanen çok rahatszım ama elimde değil geceleri dalıp uykuya geçemiyorum sabaha karşı dalabiliyorum snrada eşimin gitceği vakit kendimi toplayıp uyanamıyorum
Dün gecede oğluşumun tekmelerinden uyuyamadık eşim diyor içinde böle kıml kımılken nasıl uyuyorsun dedim işte uyuyamıyorum çok zor dalıyorum resmen karnımı yırtıp çıkacak gibi gerdire gerdire tepti beni sanki elleriyle ve ayaklarıyla aynı anda itiyor gibi hem sağ boşluğum hem sol boşluğuma vuruyor geriniyor içerde resmen derim yırtılcak gibi oluyor dayıyor bir yerlerini acıyor orası taş kesiliyor göbek deliğimi dün çok ağrıttı şuanda yine tepikleri sakinledi ama sanki göbek deliğimi gerdiriyor gibi orda sertlik ve böle derinin gerilme acısı var :) Eşim gece dalga geçiyor oğlum çıkmak için tünelmi kazıyorsun diyorbu ne hareket bu ne tepik
Ben giydim eski montlardan birini dun. En ust dugme ilikleniyor sadece ama usumedim en azindan. Ustume de sal alcam bidahakine napayim para vereyim iki ay icin desem de gidip bakamadim deneyemedimAMAN boşver soğuk hava otur evınde. cts falan evınde temızlendı nasılsa gıdersın bakarsın. iki dakika çıktım rüzgar soğuk dondum resmen. montum da yok hırka ıle. sizin orda kar yağmış birde .
ne güzel yaa kar kokusu burnuma geldi şimdi.
ne güzel keşke benımkı de tepıklese o kadar.
uyuyun canım kalksın kahvaltılarını hazırlasınlar. ben öyle bol hızmet eden bır eş olduğumdan demedım kalkıyorum dıye. uyuyamıyorum sabahları ondan kalkıyorum. evli degılkende kalkardım. benım eşim hayatta kahvaltı falan etmez. ben kalkar kendıme süper bır kahvaltı hazırlarım, açarım haber falan . öyle keyıf yaparım.
şu anda gozlerım açılmıyor mesela . istesem sabah 11 e kadar uyurdum ama ne mumkun dürter benı bır şey.
Evet gerçekten çok da keyifli.Allah hepimize aldıklarımızı güle güle giydirmeyi , kullandırmayı nasip etsin.subat anneleri bebeklerimiz için alısverişe basladınız mı.tamamlayan varmı.cok heyecanlı gercekten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?