2015 Şubat Anneleri

kulaktan ölçüm ilk 3 ay icin güvenilir değilmiş. Haberiniz olsun.

teşekkürler :) babam da söyledi makattan en iyisiymiş ilk 3 ay gerek yok diye... eşim alalım şimdi o da çıksın aradan dedi aldık öyle. diğer özellikleri de şansıma çıktı bilmiyordum :)

yemek işi bana da çok zor gelmeye başladı ki bütün gün evdeyim bazı yemekler uğraştırıcı oluyor eşim zaten yemek ayıran biri ne yapsam diye düşünmekten helak oluyorum. vallahi o çeşit çeşit yemek yapan hatunlara çok özeniyorum

Ben de 2 gündür sabahları öyleyim olcturdum tansiyonum 7 ye 5 çıkıyor öyle kötü olduğumda..kolumda derman falan kalmıyor halsizlesiyorum

Carpinti.mi.oldu acaba tansiyon ölctürseydin keske

Tansiyonun falan mı düştü ki
sabah kalktık kahvaltıda esım farkettı ellerın neden tıtrıyor ıyı gorunmuyorsun dıye..dedım ıcım zangırdıyor sankı ..kalbım cok hızlı çarpıyor..ara ara hafıfledı..sohbette bır ara nefesım kesıldı sankı soluk soluğa kalmışım gıbı..cok cok yüksek ıhtımal bu kvmeselesını cok taktım kafama ondan tansıyonum dustu..düşünmeden edemiyorum kı..dusuncesı bıle yetıyor hasta olmaya aksam namazdan sonra sakınledı bıraz daha..devam etseydı acıle gıdıcektım

ben sabah kahvaltıda soruyorum akşam kocam ne istermiş diye sağolsun o da hep sen bilirsin der ama bulamazsam gün içindede ararım ayyyy ne zor işmiş ev hanımı olmak valla kolay diyenlere söyliyeyim çalışmak gibisi yok ( hamileyken demiyorum yanlış anlaşılmasın )

hamdolsun oylebır ese sahıbım..tastan yumuşak olan herseyı yerım der ve yer..cogu seyle bız evlendikten sonra tanıştı mesela..karnıbahar brokolı falan yememıs hıc.. gık demeden yer..

hatta uyduruktan yemek yaparım harıkalar yaratmışsın yıne der kızıma yaptığım karışık sebze çorbalarına bayılır.. bana nıye yapmıyosun böyle yemekler dıye de soylenır..

bence de eşinin ailesiyle ilgili çok gerildin vücudun sana sinyal veriyor "ben strese çok gelemem " diye

dun bırcorba yaptım kızlar..oyle güzel oldukı mıs gıbı koktu anne dedı kızım..hepımız cok sevdık begendık bayıldık

1 yk kadar unu az sıvı yağda kavurdum ustune tel sehrıye attım 2 3 dk da onu cevırdım ve sut ekledim..karıstırarark kaynattım.. en son tuz ekledim servıstede cok az karabıber ...mıs gıbı koktu cok lezzetlı olmuş..deneyın bak

bu tarıflerı bebeler ek gıdaya gecınce cok ararız..kızımın sayesınde gurme oldum

Hmm güzel görünüyor domates rendesi yerine çekirdeği olmayan püresini alıp yapabilirim. Domatesin çekirdeği girince yemekleri yiyemiyorum.

Bana mutfağı versinler yeter.. Çok severim yemek yapmayı, pasta börek çörek yapmayı. Biz bi pazara çıkıyoruz komşum diyoki sizin 1 haftalıl aldığınızı biz 3 ayda yeriz:) eşimde seviyo yemeyi, birde kızım var. Bende yapmayı sevince:) ama eşim bu aralar diyette, eve bile gelmiyo yemek saatinde:) hemde çol yoğun bu aralar iş elhamdülillah bak özendirdiniz bende yarın yapiim bi domates çorbası, kocişte bayılıyo hem:)
Yemek sorunu olanlar bize gelsin:)

Hmm güzel görünüyor domates rendesi yerine çekirdeği olmayan püresini alıp yapabilirim. Domatesin çekirdeği girince yemekleri yiyemiyorum.
pureyle de güzel oluyor ama ben o çekirdekli goruntuyü sevdigimden domatesi tercih ediyorum :) aktif likopen mis gibi antioksidan çok severim valla :)

Çalışınca da yemeği sen yapıyosun ki sonuçta. Çalışıp eve aşçı almayı düşünüyorsan o başka tabii :)

Kizlar Bugün Hic giremedim Cok sayfa birikmis masallah kizim 2 aydir krese basladi iki haftada bir Hasta oluYo yine hasta malesef doktora Filan götürdüm onunla ugrastim. Her yasin bi zorlugu var ikincide gelince sanki birinden birine bakamicakmisim gibi geliyo. Zorlancam baya simdiden korkular basiyo. Buarada bende 10 Kilo alanlardanim 27+3 Bana COK kimbilir Daha ne Kadar alcam kizimda sok olmayin Ama tam 22 Kilo almistim AMA 5 ay Sonra eski kiloma sadece 2 Kilo kalmisti. Ins yine verebilirim. COK oldu kusura bakmayin

Hiç su yok mu tamamı sütle mi? çektim bunun da fotosunu :)

Aynen canim bulsam guvenilir temiz biyer direk olayi rutine bagliycam da yok. Disardan yeme isi de kısır dongü biyerden sonra biktriyor ayni secenekler alternatif yok burda zaten anca kebap ciger falan oyle ev yemegi yada sulu yemek yapan lokanta.kulturu yok Su corbaciyi kesfettim ya nasil mutlu.oldum sulu biseyler yemeye hasret kalmisiz

ay ya bir dinlenemedin sen

Izine cikinca anca doguma dek birkac haftam.olursa insallah ana ocaginda yatip dinlnmeyi Umut ediyorum

kadın olmak zor anacim calissan da calismasan da top sende hep.bir kosturmaca

Krese basladi mi hastaliklarin kacari yok malesef hele ilk yılsa biri biterken biri basliyor bagisikligini güçlendirmek lazim gecmis olsun canim

Biz de temiz bir corbaci bulduk yol ustunde bu aksam oh nasil da özlemişim sıcak sıcak yorgunluğuma iyi geldi yemek pişirme isine iyice uzaklastim su sıra

şerefnaz geçen sana aventin gögüs kalkanını sormuştum ya,kalkanımı olacak kelebek mi,sen ne aldın resmini paylaşırmısın,satıcı kız bebeğin emmesi için kelebek alınıyor dedi,kalkan süt biriktirmek ve göğüs pedi kullanmamak için dedi....

Krese basladi mi hastaliklarin kacari yok malesef hele ilk yılsa biri biterken biri basliyor bagisikligini güçlendirmek lazim gecmis olsun canim

Cok sagol Evet gercekten iki haftada bir hasta zor oluyo ödedigimiz parada Bosa gidiyo Ayin yarisi Evde cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…