ben de almaya düşünüyorum marka konusunda kararsızımkızlar şu tabanca gibi ateşölçerden alan varmı ?
domates çorbam bitsin ilk iş bunu denicem :)kesınlıkle haklısın...
yok tamamı sütle ..mıs gıbı vıtamınlı çorba oldu..ıstersen az su koyarsın sana kalmıs
sohbet ıyıydı de ben bugun bı tuhafım..ellerım vücudum tıtrıyor kalbım yerınden çıkacak gıbı attı durdu.. oylekı konuşurken nefes nefese kaldım bır ara..çocukta ıcımde resmen taklalar attı durdu bı oyana bı buyana..hamdolsun yenı yenı gecıyor..nıye böyle oldu bugun anlamadım..
Çalışınca da yemeği sen yapıyosun ki sonuçta. Çalışıp eve aşçı almayı düşünüyorsan o başka tabii :)
ayy canım adet olmayan herkes 5 vakit abdest mi alıyor batıl onlar kafaya takarsan kendini gerçekleştiren kehanet olur kötü şeyler olur boş veeerr iyi düşün iyi olsun :)mikrop yada hastalıktan değilde , abdestsizliktenmiş
domates çorbam bitsin ilk iş bunu denicem :)
bılmem kasılma nasıl bısey bılmıyorumkı ben..tekme atarken bazen atacağı yerde bi ağırlık oluyor sonra tekme atıyor,kuvvetli atacağı zaman,sendede oluyor mu yoksa ben kasılıyormuyum?
şerefnaz geçen sana aventin gögüs kalkanını sormuştum ya,kalkanımı olacak kelebek mi,sen ne aldın resmini paylaşırmısın,satıcı kız bebeğin emmesi için kelebek alınıyor dedi,kalkan süt biriktirmek ve göğüs pedi kullanmamak için dedi....
bılmem kasılma nasıl bısey bılmıyorumkı ben..
Avent gogüs kalkanı benim aldigim nette oyle ararsan resim goreblrsn gec yukluyor telden resim koyamiyorum pek
Canim yazmıştım ona cvp gormedn sanırım ben kalkan aldim ama kelebek dedigin sey silikon göğüs ucu onu da alicam kismetse iki boydu o bilemedm o an hangsin alacagimi. Kalkan satici kizin dedigi gibi hem sut biriktirmek icin kullanılan kapalı kapagi var hem yaralar iyilessin gogus ucu camasr vb degmesin hava alsin diye delikli kapagi.ha bir de giyim.kusam batmasn olayina da yariyor ben cok fayda gördügum icin aldim yıne. Kelebek dedgini de göğüs ucu olmayan ya da az olanlar aliyor bebek tutamayabliyor basta uc hemen cikmiyot onu gogus ucuna takıp aracı olarak kullaniyorsun bebis o ucla cektikce vakum etkisi olup senin ucunu da cikariyor. Bulunmasında bazen yarar olabliyor tabi ins gerek olmaz ona can yakiyor biraz hem de suni bisey neticede ama muhtac da kalırsan kurtarci bir araç napcaksin
O kelebek dediğin şeyden hemşireler aldırmıştı bizede. Kızım hiç emmedi onunla. Bende çareyi manuel süt sağmada buldum:) eski tip:) vakum gibi çekiyodum, göğüs ucu çıkıyodu hemen sokuyodum kızın ağzına:) çok kolay oluyodu.Canim yazmıştım ona cvp gormedn sanırım ben kalkan aldim ama kelebek dedigin sey silikon göğüs ucu onu da alicam kismetse iki boydu o bilemedm o an hangsin alacagimi. Kalkan satici kizin dedigi gibi hem sut biriktirmek icin kullanılan kapalı kapagi var hem yaralar iyilessin gogus ucu camasr vb degmesin hava alsin diye delikli kapagi.ha bir de giyim.kusam batmasn olayina da yariyor ben cok fayda gördügum icin aldim yıne. Kelebek dedgini de göğüs ucu olmayan ya da az olanlar aliyor bebek tutamayabliyor basta uc hemen cikmiyot onu gogus ucuna takıp aracı olarak kullaniyorsun bebis o ucla cektikce vakum etkisi olup senin ucunu da cikariyor. Bulunmasında bazen yarar olabliyor tabi ins gerek olmaz ona can yakiyor biraz hem de suni bisey neticede ama muhtac da kalırsan kurtarci bir araç napcaksin
o kadar cok hareket edıyorkı açıkçası hıc dıkkat etmedim böyle oluyormu olmuyor mu..Sende olmuyormu öyle ağırlık gibi birşey tekme atacağı zaman
domates çorbam bitsin ilk iş bunu denicem :)
Sende yemek pişirme konusunda beni bile geçtin.Biz de temiz bir corbaci bulduk yol ustunde bu aksam oh nasil da özlemişim sıcak sıcak yorgunluğuma iyi geldi yemek pişirme isine iyice uzaklastim su sıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?