2015 Şubat Anneleri

Ne biliym korktum ben erken doğum olur diye. 34.haftadan sonra çok çok yicem. Çok seviyorum ama yemiyorum ne olur ne olmaz diye. Pilatesi lastikle mi yapıyorsun canım ?

34ü bekleyeyim ben de o zman. Top, lastik, normal hepsi var :) Ebru Şallı'nınkini yapıyorum. Bazı arkadaşlar nete güvenmiyorum diyo haklı olabilirler ama ben kendimi hiç zorlamadım başından beri. 3 aylıkkenden beri haftada 1 kez yapıyorum. Bi ara doktorum suyun fazla bırak dedi bi o zaman bıraktım. Başlarda bazı hareketleri yapamıyodum yapmadım azar azar yapmaya çalıştım. Zamanla vucudum alıştı şimdi çoğunu rahat yapıyorum. Bi kaç hareket var yapamadığım ama sanırım onları normal zamanda bile yapamam :)

kiz onu kahvaltidami yiyonuz : ))
yogurtluyonuzmu nasil oluyor
bende tavuk çikariyimda çorbasini yapicam oglene, soguk havada iyi gider tavuk çorbasi demi

ya ben buharda haşlayıp, ya sarımsaklı yoğurtla ya da sadece zeytinyapı-limonla yiyorum. kahvaltıda yemiyorum da burda konuşunca olsa yiyecektim.

Ayyy bizim bütün sülale en üst katlarda oturuyo merdiven çıkarken isyan ediyorum artık. Nefesim kesiliyo sanki
anamm , gitme kizz kimsenin evineee
inmesi neysede çikmasi bi zulummm

benim oglanin sinifida ust katda, gunde 3 kerede oraya çikiyorum
saydim toplamda 9 kat inip çikiyorum gunde

Aman zorlama canım kendini

ya ben buharda haşlayıp, ya sarımsaklı yoğurtla ya da sadece zeytinyapı-limonla yiyorum. kahvaltıda yemiyorum da burda konuşunca olsa yiyecektim.
avcunu yala bari simdilik, eve gidince yaparsin
sirke nasil olurki uzerine

benim lahana tursuusunu yaparken, dograyip sirke limon tuuzyla falan bekletiyon ya biraz, ondan çokkkk yemsitimmm, sirkeyide nirmalde hiç sevmem kokusunu ama bak simdide benim canim onu istedi : )

seviyorsan olur. bi parçasında dene. sevmezsen sirke koymazsın hepsine

Kese değilde minik poşetler düşünmüştüm bende. Poşet zararlımı olur ?
bende pembeli bir kumaş alıp kese diktirmek istiyorum 2-3 tane şu düğünlerde havlu konulan keseler gibi ağzı büzülen kıyafetlerini ayrı ayrı koyar kendi çantama koyarım diye düşündüm. gerçi hergün başka birşey düşünür oldum geçen gün kızıma hastane çantası almıştım

Uyarmıyor. Uyarsa otuz kilo almazdım ama ad ferinde şok oluyor. Diyecek bu ne kadar pis boğaz.

Ben ćok duydum 30 kilo alanı. eminim onunda bircokhastasi almistir. Hiç kimse benim kadar pis bogaz olamaz doymak bilmiyorum senden cok yedigime eminim

Aslında merdiven çıkıp inmek de normal doğuma yardımcıymış. Zordur ama doğumda kolaylık sağlar inşallah :)
ben ogluma hamileyken 5. katda oturuyordum, kizim kuçuk du evde çok SIKILIRDI , her gun onu gezdirmeye çikarirdim, parka gotururdum, 40 haftalik hamileyken mahallennin içinde fink aatrdim,sirf çocuk SIKILMASIN diye, uzak eczaneye emzik almaya faaln giderdim bulurdum bi baahane yani ..
doguma gittigim gecenin gunduzund ebile disardaydim ben ..
son haftalarda zaten 1 cm açiklik olusmustu ama ilerlemesini bekliyolardi ..

sonuç çok ama çokkk kolay dogumum oldu , darisi size ve yeniden bana insallah ..

bundada mecbur hareeket edicem çocuklari okula goturup getirmem lazim

Kese var bende çeyizimden olan. Onları kullanayım madem bende. Çok kokoşsunuz yaw bende size aysk uydurayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…