2015 Şubat Anneleri

ya bu bebiş bi yerde bazen taş gibi oluyo acaba başımı poposumu nasıl anlıcam hiç bilmiyorum :s cahilik ya

kızlar saat 13.00 de zeynep kamil hast. gebe eğitimine katılacam buradan bir arkadaş da vardı ama adını hatırlayamadım bakalım nasıl birşey olacak

Pirelid736 .!.:
Kese değilde minik poşetler düşünmüştüm bende. Poşet zararlımı olur ?
Ben de bunları aldım yapıskanlı, doğduktan sonrada iyi oluyor bir yere giderken kıyafetler birbirine girmiyor.

Eklentiler

• IMG_20141127_104205.webp
    63 KB · Görüntüleme: 110
uyku tulumu gereklmidir?
yatak odamız biraz soğuk oluyor diğer odalara göre
kalın battaniyede aldım tılum gibi giydiriliyor
ama aklım uyku tulumlarında kaldı yoksa iki ay için battaniyede o işi görür mü kararsız kaldım

ya bu bebiş bi yerde bazen taş gibi oluyo acaba başımı poposumu nasıl anlıcam hiç bilmiyorum :s cahilik ya
ben toplamda 2 yil hamilelik yasadim valla bend ebilmiyorum canim : )
anlayip napican bosver dr a gidince sorarsin nasilsa : )

uyku tulumu bence egrekli canim
burda çocuu battaniye ye yorgana vsa armak ortmek yasak
hastanede yuz kere tekrar ediyoalr, bebek olumlerine sebep oluyormus ( Alalh korusun )

tulum en iyisi,bi body pyjama bi tulumun içine sok yatsin sabaha kadar misil misil : )

kızlar böyle yamuluyor musunuz sizde? Benim kız hep böyle sağa toplanıyo ama kramp gibi ağrı falan olmuyo,yüze yüze şişiriyo böyle :) yarın kontrolüm var sorucam doktoruma,doğum paketi içeriğini ve fiyatını öğrencem,kardiyoloğumla da doğum şeklini netleştircem ki kendimi ona gördd hazırlayayım

Ben aldım canım benim evde soğuk oluyo gerçi bebek doğunca elektrikli sobada kullancaz ekstra olarak ama yinede aldım üstünü açar belki benim gbi :)

benimde tecrübem yok. ama doğum sancısı gelince anlıyormuşsun. diğerlerinden çok farklı oluyormuş. bildiğim kadarıyla böbrek üstünden başlayıp kasığa kadar inen adet sancısı gibi bir sancı. yalancı sancıdan ayırabilmenin farkı da düzenli olması. mesela ilk başlarda 20 dakka bir oluyorsa sonra 15 dakkada bire indi ve düzenli devam ediyorsa doğum sancısıdır diyorlar.

Beimkide hep solda canım ya :) kayınvalideme bahsettim babası da öyleydi dedi. Göbeğim sola doğru yamuk büyüdü dedi. Göbek deliğim sağa kaydı benim de sanki :) babası kılıklı benim yavrum

valla canim beline adet sancisinin siddetlisi vuruyor, rahim açildikça saaatler geçtikçe o sanci sideetleniyor , basta 10 uzerinden 2 yse mesela sancinin siddeti,bu rakam 10 uzerinden 10 a kadar çikiyor artik zaman içinde
ve dedigin gibi duzenli oluyor,dinlenmeyle , dus almakla falan geçmiyor zaten
geçmeyen oyle bi agri oldugunda anlarsiniz mutlaka

Çok yoruyosun kendini

evet yoruyorum ve yordugumun da farkındayım. dr dinlenmelisin dedi bana ama malesef. şuan yaşadığımız yerde kimsemiz yok. ve eşim gündüzleri çalışıyor akşamları da üniversitede okuduğu için. ondan da bana bi fayda olmuyor. resmen tek başıma yaşıyor gibiyim. o yüzden herşeye koşturmaya çalışıyorum. iş yerinde de bölüme bakan tek kişiyim. işe bile gitmesem telefonda kalıyor kulağım. kimse yaptığım işi bilmiyor. o yüzden fazla yoruluyorum. artık vicdanım da rahatsız bebeğimi de yoruyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…