- 12 Ocak 2014
- 4.042
- 3.174
- 448
Ben kullanmıyorum canım. İlaç vermiyo benim 2 doktor da. 3.5 yoksa tsh. Kendim dikkat ediyorum elimden geldiğince,olsun kırk yılda bir yükselsin. nasılsa ilaç kullanıyorum ben. olmaz bişey :)
Ev dubleks canım. Mutlaka yukarı çıkıyorum aşağı iniyorume o kadar kata asansor yokmu
tsh i ne y-ukseltiyor canim ?Ben kullanmıyorum canım. İlaç vermiyo benim 2 doktor da. 3.5 yoksa tsh. Kendim dikkat ediyorum elimden geldiğince,
Ben de bunları aldım yapıskanlı, doğduktan sonrada iyi oluyor bir yere giderken kıyafetler birbirine girmiyor.Pirelid736 .!.:Kese değilde minik poşetler düşünmüştüm bende. Poşet zararlımı olur ?
HAA oyle merdiven diyorsunEv dubleks canım. Mutlaka yukarı çıkıyorum aşağı iniyorum
Amin canım amin inşAllahHAA oyle merdiven diyorsun
insalalh dogumun kolay olur canim bu sebeple, yorgunlukarinin bi karsiligi olsun en azindan
ben toplamda 2 yil hamilelik yasadim valla bend ebilmiyorum canim : )ya bu bebiş bi yerde bazen taş gibi oluyo acaba başımı poposumu nasıl anlıcam hiç bilmiyorum :s cahilik ya
Karnabahar brokoli yer fıstığı ahududu böğürtlen aklımda kalanlar bunlartsh i ne y-ukseltiyor canim ?
uyku tulumu bence egrekli canimuyku tulumu gereklmidir?
yatak odamız biraz soğuk oluyor diğer odalara göre
kalın battaniyede aldım tılum gibi giydiriliyor
ama aklım uyku tulumlarında kaldı yoksa iki ay için battaniyede o işi görür mü kararsız kaldım
Aayyy bayıldım fikreeee. Kayınvalideme sipariş veriyom hemen, bulsun eminönündenBen de bunları aldım yapıskanlı, doğduktan sonrada iyi oluyor bir yere giderken kıyafetler birbirine girmiyor.
Ben aldım canım benim evde soğuk oluyo gerçi bebek doğunca elektrikli sobada kullancaz ekstra olarak ama yinede aldım üstünü açar belki benim gbi :)uyku tulumu gereklmidir?
yatak odamız biraz soğuk oluyor diğer odalara göre
kalın battaniyede aldım tılum gibi giydiriliyor
ama aklım uyku tulumlarında kaldı yoksa iki ay için battaniyede o işi görür mü kararsız kaldım
Ben normal dogum istyiorum ilk sezeryandi sonradan acisi Cok oluyo Tam cocugun bize ihtiyaci varken kalkamiyosun Kötü oluyo. Benim düsüncem. Ama dogum sancisi hic cekmedim nasil biSey bilmiyorum Suan Gelse bilmiyorum sancimi acaba anlarmiyim farkini?
Beimkide hep solda canım ya :) kayınvalideme bahsettim babası da öyleydi dedi. Göbeğim sola doğru yamuk büyüdü dedi. Göbek deliğim sağa kaydı benim de sanki :) babası kılıklı benim yavrumEki Görüntüle 1315957
kızlar böyle yamuluyor musunuz sizde? Benim kız hep böyle sağa toplanıyo ama kramp gibi ağrı falan olmuyo,yüze yüze şişiriyo böyle :) yarın kontrolüm var sorucam doktoruma,doğum paketi içeriğini ve fiyatını öğrencem,kardiyoloğumla da doğum şeklini netleştircem ki kendimi ona gördd hazırlayayım
çamaşırcı bana atlete hiç gerek yok dedı.Şal yerine yelek tercih ettim atlet unutmuşum bak. Onuda ekliyim.
valla canim beline adet sancisinin siddetlisi vuruyor, rahim açildikça saaatler geçtikçe o sanci sideetleniyor , basta 10 uzerinden 2 yse mesela sancinin siddeti,bu rakam 10 uzerinden 10 a kadar çikiyor artik zaman içindebenimde tecrübem yok. ama doğum sancısı gelince anlıyormuşsun. diğerlerinden çok farklı oluyormuş. bildiğim kadarıyla böbrek üstünden başlayıp kasığa kadar inen adet sancısı gibi bir sancı. yalancı sancıdan ayırabilmenin farkı da düzenli olması. mesela ilk başlarda 20 dakka bir oluyorsa sonra 15 dakkada bire indi ve düzenli devam ediyorsa doğum sancısıdır diyorlar.
Çok yoruyosun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?