atletsiz üşürsün sütyen üstüne pijama olmazki yada terleniyor diyorlar ya atlet teri emer ne bileyim kışın atletsiz olmaz kiçamaşırcı bana atlete hiç gerek yok dedı.
ayda bir kez. bakayım yarın ne diyecek ama yarından sonra bır doktor daha denıycem memnun kalırsam başka hastanede doğum yapmayı düşünüyorum.canım ne kadar sürede bir çağırıyo doktorun
estetik açısından dedım kese olsun. bohça falan da olur aslında ama poşet hışır hışır garıp olur bıraz zararını bılmıyorum.Kese değilde minik poşetler düşünmüştüm bende. Poşet zararlımı olur ?
Ben ayrı ayrı sütyen,atlet giymemek için 3 tane emzirme atleti aldım çünkü atletsiz duramam ben :) alt çamaşır olarak kullan-at lohusa külodu aldım,çok güzelçamaşırcı bana atlete hiç gerek yok dedı.
uyku tulumu gereklmidir?
yatak odamız biraz soğuk oluyor diğer odalara göre
kalın battaniyede aldım tılum gibi giydiriliyor
ama aklım uyku tulumlarında kaldı yoksa iki ay için battaniyede o işi görür mü kararsız kaldım
işte tamda sorduğum buydu benimkide sağa toplanıyor yamultuyor doktora sorda banade de :) ben daha 19 aralıkta gitcem çok varEki Görüntüle 1315957
kızlar böyle yamuluyor musunuz sizde? Benim kız hep böyle sağa toplanıyo ama kramp gibi ağrı falan olmuyo,yüze yüze şişiriyo böyle :) yarın kontrolüm var sorucam doktoruma,doğum paketi içeriğini ve fiyatını öğrencem,kardiyoloğumla da doğum şeklini netleştircem ki kendimi ona gördd hazırlayayım
Ben aldım canım benim evde soğuk oluyo gerçi bebek doğunca elektrikli sobada kullancaz ekstra olarak ama yinede aldım üstünü açar belki benim gbi :)
ben kendımı bıldım bılelı cıtcıktı badımı hıc çıkarmazdım. doktor hamıleyken bunu artık çıkar vcudun nefes alsın dedı. çıkardım ve sımdı atlet tarzı seyler benı bunaltıyor. hıc atlet gıymedım daha hava buz gıbı ama.atletsiz üşürsün sütyen üstüne pijama olmazki yada terleniyor diyorlar ya atlet teri emer ne bileyim kışın atletsiz olmaz ki
Bulur orada vardır boy boy benimki 20x30Aayyy bayıldım fikreeee. Kayınvalideme sipariş veriyom hemen, bulsun eminönünden
ben şimdi almıcam çok kucukler zaten ustlerını açamazlar. sonra yaz geliyor zaten. seneye almayı düşünüyorum ama kısmetse.
Aynisi banada oluyor dağ gibi yükselio bi taraf bebek toplandigi icin oluyor bu haftalarda daha cok oluyor zaten doktorlar normal diyor genelde.bu haftalarda rahim kendini doguma hazitladigi icin yalanci kasilmalarda olabilio ama doktoruna daniş yinede cnm hatta ne dedigini bizimlede paylasirsin..Eki Görüntüle 1315957
kızlar böyle yamuluyor musunuz sizde? Benim kız hep böyle sağa toplanıyo ama kramp gibi ağrı falan olmuyo,yüze yüze şişiriyo böyle :) yarın kontrolüm var sorucam doktoruma,doğum paketi içeriğini ve fiyatını öğrencem,kardiyoloğumla da doğum şeklini netleştircem ki kendimi ona gördd hazırlayayım
duş duş . baş ağrısı için birebir .gunaydin hanimlar .. S Sond ne ara aldin kiz 30 kg yu, canin saolsun emzirirken diyet yaparsin çabuk verirsin : )
sabah kalkdim çocuklari hazirladim okula goturdum, donuste markete ugradim ekmek falan aldim, basim çok agriyordu eczaneye ugrayip tansiyonumu olçturdum ve eve geldim, bu evin medivenleri beni oldurucek bigun, 2 kat ama ben çok zorlaniyorum çikarken .. : (((
tansiyonum normal çikdi ama benim basim hala agriyor
Eki Görüntüle 1315957
kız neresı erken o kadar cok şey varki al al bitmıyor zaten. ben 7/24 alıyorum listemın daha yarısını almadım. tabii bir seferde de gıdıp hepsı alınabılır. bır de sen aktıf annesın çocuklardan dolayı vucudun o kadar ham değildir. bende çalışıyorum ama oturuyorum genelde 15 dan fazla yürüsem belım kopuyor ve aşırı akıntım oluyor korkuyorum.kizlar ben sizinle ayni ayda deilim sanki,aramiz da çokmu var
listeye çantaya daha erken deilmi yawsss
ya ben ne yapayım her gun ablama çıkıyorum 6 kat. işyerim 5 kat evde 4 kat. ama ben merdiven çıkarken fatiha okuyorum. mesela ablamlara çıkana kadar 7 tane okuyabılıyorum. herkeste farklı. böylece hem okumuş oluyorum hemde ne kadar zamanda cıktıgımı ölçüyorum. biraz degısık bır şey ama işte esoba aklı.Ayyy bizim bütün sülale en üst katlarda oturuyo merdiven çıkarken isyan ediyorum artık. Nefesim kesiliyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?