2015 Şubat Anneleri

Kese değilde minik poşetler düşünmüştüm bende. Poşet zararlımı olur ?
estetik açısından dedım kese olsun. bohça falan da olur aslında ama poşet hışır hışır garıp olur bıraz zararını bılmıyorum.
bebek bezlerınının hepsını goturmeyeyım de onları poşet gıbı bır seye koyarım dedım çantaya koyarken.
bilmiyorum başka güzel fikirleri olan varsa paylaşsın bakalım.

[QUO977, post: 38003460, member: 618595"]kızlar saat 13.00 de zeynep kamil hast. gebe eğitimine katılacam buradan bir arkadaş da vardı ama adını hatırlayamadım bakalım nasıl birşey olacak[/QUOTE]
Ben dusundumde hastane bana bira uzak gözüm kesmedi. İlk hamileligimde gitmistim.

Önemli ayrintilari paylasirsin...

ben şimdi almıcam çok kucukler zaten ustlerını açamazlar. sonra yaz geliyor zaten. seneye almayı düşünüyorum ama kısmetse.

işte tamda sorduğum buydu benimkide sağa toplanıyor yamultuyor doktora sorda banade de :) ben daha 19 aralıkta gitcem çok var

atletsiz üşürsün sütyen üstüne pijama olmazki yada terleniyor diyorlar ya atlet teri emer ne bileyim kışın atletsiz olmaz ki
ben kendımı bıldım bılelı cıtcıktı badımı hıc çıkarmazdım. doktor hamıleyken bunu artık çıkar vcudun nefes alsın dedı. çıkardım ve sımdı atlet tarzı seyler benı bunaltıyor. hıc atlet gıymedım daha hava buz gıbı ama.
hastanelerde cok sıcak oluyor ben zaten ne zaman hastaney gıtsem klımayı çalıştırırım sıcağa dayanamıyorum. o nedenle atlet almıycam.
ayyyy bir atlet uzerıne neler yazdım...hepimiz ayrı telden çalıyoruz.

ben şimdi almıcam çok kucukler zaten ustlerını açamazlar. sonra yaz geliyor zaten. seneye almayı düşünüyorum ama kısmetse.

bende onu düşünüyorum iki ay için gereği var mı diye ama bakayım indirimde bulursam alırım
dediğin gibi asıl seneye bu zamanlar daha cok lazım olacak o zaman kesin alırım elleri kolları hiç durmayacak üstlerini çok açarlar

Aynisi banada oluyor dağ gibi yükselio bi taraf bebek toplandigi icin oluyor bu haftalarda daha cok oluyor zaten doktorlar normal diyor genelde.bu haftalarda rahim kendini doguma hazitladigi icin yalanci kasilmalarda olabilio ama doktoruna daniş yinede cnm hatta ne dedigini bizimlede paylasirsin..

duş duş . baş ağrısı için birebir .
20 kilosunu ilk 3 ayda aldım. sigara kilosu.

bu ara benim de öyle. ha bire kıpırtılı ve sağ tarafta toplanıp salıyo kendini.

[Benimkidearkatre, post: 38003574, member: 600583"]Eki Görüntüle 1315957
kızlar böyle yamuluyor musunuz sizde? Benim kız hep böyle sağa toplanıyo ama kramp gibi ağrı falan olmuyo,yüze yüze şişiriyo böyle :) yarın kontrolüm var sorucam doktoruma,doğum paketi içeriğini ve fiyatını öğrencem,kardiyoloğumla da doğum şeklini netleştircem ki kendimi ona gördd hazırlayayım [/QUOTE]

Benimkide toplanıyor bazen.
Hakkinda hayirlisi

kizlar ben sizinle ayni ayda deilim sanki,aramiz da çokmu var
listeye çantaya daha erken deilmi yawsss
kız neresı erken o kadar cok şey varki al al bitmıyor zaten. ben 7/24 alıyorum listemın daha yarısını almadım. tabii bir seferde de gıdıp hepsı alınabılır. bır de sen aktıf annesın çocuklardan dolayı vucudun o kadar ham değildir. bende çalışıyorum ama oturuyorum genelde 15 dan fazla yürüsem belım kopuyor ve aşırı akıntım oluyor korkuyorum.

Ayyy bizim bütün sülale en üst katlarda oturuyo merdiven çıkarken isyan ediyorum artık. Nefesim kesiliyo sanki
ya ben ne yapayım her gun ablama çıkıyorum 6 kat. işyerim 5 kat evde 4 kat. ama ben merdiven çıkarken fatiha okuyorum. mesela ablamlara çıkana kadar 7 tane okuyabılıyorum. herkeste farklı. böylece hem okumuş oluyorum hemde ne kadar zamanda cıktıgımı ölçüyorum. biraz degısık bır şey ama işte esoba aklı.

Günaydın anneler.:) size bir sorum olacak nacizane:) fikri olanlar yazip rahatlattsin beni:) şeker yulemesi yaptirmasam ne olur...çünkü yaptırmayı düşünmüyorum. ..bana mantıkli gelmiyor ama aklim karışık işte. .:)

, post: 38003658, member: 341682"]çamaşırcı bana atlete hiç gerek yok dedı.[/QUOTE]
Atlet mutlaka koyucam. Çok usuyosun doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…