2015 Şubat Anneleri

gün içinde 10-12 arası bez değiştiriliyormuş,ona göre az götürme canım :)

Canım benim doktorum ben şeker yüklemesine karşıyım ama 50 gram yükleme sayılmaz dedi. Daha fazlasının zararı var dedi. Bişey varsa 50 gramdada çıkıyo zaten dedi. Yaptırmazsan ne olur (şekerin varda öğrenmezsen)? Büyük bebek riski = zor doğum. allah göstermesin kör olma ihtimali var, yaparsan ne olur için rahatlar en azından 50 yaptırmalısın bence. Tetanoz aşısı yaptırmadım ben ama 50 gram şeker yüklettim. Riske atamadım

english homeda yarı fiyatına 25 falan duyurulur...

Bez koymıycam ben çantaya. Beklerken eşim alsın gelsin orda ki hemşirelere sorup. Taşıyamam onu bide.
ben eşime al desem gıdıp evden almaz. ne alacağını da bılmez. gıdıp pıyasadaki bütün bezlerı alıp gelır. en ıyısı kendım hazır edeyım. 10 tane falan alırım yanıma.

kiz ne biliyim daha aralik ocak subat full ay beni bekliyor : )

zararı var demedi. giyme vücudun hava alsın dedı.

Çene düşük bende :) eşim 9 gün izne ayrılıyo. Pek uğrayamayabiliim şimdiden acısını çıkartıyorum

Teyzemde bebeğinin adını zehra koydu ruyasnda görmştü..aynn ya banada ne koycksnz dyolarr asrın dşünüyoruz bu ara dyorum buyuyncee kızlarr asrıın hatasıı faln derler dyolarr

Kızlar bu kese dediğiniz nasıl bişey resim falan varmı bi gösterseniz hoşuma giden bişeyse bende yaparım eksik kalmıyım sizden

Belim açılıyo büyük atletlede. Amaaan kışa gelmeyeydi iyiydi. Çıkarıyım bari çıtçıtlı bady
valla biz iş yerinde olduğumuzdan hepte hamile pantolonu tepemize kadar olduğundan açıldımı kapandımı hissetmiyoz şahsen ben öleyim çünkü pantolonun lastiği kocaman göbeğimin üstünde açılmasının imkanı yok :)

senin 25 şubat ama bir ay var ordan benim şubatın başında. hatta 38. hafta ocağın 15 den sonra. 1,5 ay var nerdeyse.
him ben 38 de dogumu dusunmedim hiç :)
neyse yilbasindan sonra yaparim bende çantami Alalh izin veririse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…