2015 Şubat Anneleri

ben eşime al desem gıdıp evden almaz. ne alacağını da bılmez. gıdıp pıyasadaki bütün bezlerı alıp gelır. en ıyısı kendım hazır edeyım. 10 tane falan alırım yanıma.
Eşine göre hareket et tabi canım. Mutlaka yakınlarda bi market olur alabileceği diye düşündüm ben

aynen benımde zaten atlet gıbı. alıştım ona da artık. doğumdan sonra çıkarmak zor gelmesın :))

bu hemşireler ilk ne istiyor kıyafet olarak ? tam bi hastane çıkışı gibi falan mı

bebek doğduğunda kanlı oluyor ya,acil hastane çıkışı diye bir şey var,iç zıbın,dış zıbın,şapkası,eldiveni,ayaklı pantolonu,bembeyaz ilk onu giydiriyolarmış,sonra onu atabilirsin,zaten ucuz bişey,sonra esas hastane çıkışlarını giydiririz. :)

Ben evdeyim ya pijamayla geziyom. Eşim geeceği zaman üstüme bişi geçiriyorum doğru düzgün :)

Cok teşekkür ederim ...50gr yukletirim .bende.o zaman..insallah bebislerimizi saglicakla aliriz kucagimiza:)

E="esoba, post: 38004557, member: 341682"]o öyle bır üşümek degıl. battaniyeye de sarılsan üşüyorsun zaten. kan kaybetmekten oluyor ve ben sekiz kat battaniyeye sarınmıştım yıne de dıslerım bırbırıne çarpmıştı.[/QUOTE]

Yaaa hatırlaması bile kötü içim urperdi

Kızlar bu kese dediğiniz nasıl bişey resim falan varmı bi gösterseniz hoşuma giden bişeyse bende yaparım eksik kalmıyım sizden
şunun büyüğü. parça tül alıp dikicem.

Eklentiler

• kese...webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 119
  • kese.webp
    4 KB · Görüntüleme: 109
siz çanta hazırlığından bahsediyosunuz benim daha kendime ait bir çantam bile yok
Aynen benimde yok sadece mobilya siparişini verdik bu hafta sonuda inşallah kızımın odasını duvar kağıdı yapıp boyicaz başka hiçbir hazırlık yok :)

Koy canim mutlaka uzun olanlardan koyarsin ben hasta bezi kullanmadim cok kanamam yoktu belki sende getek duymazsin

Ben evdeyim ya pijamayla geziyom. Eşim geeceği zaman üstüme bişi geçiriyorum doğru düzgün :)

dün ilk defa pijamayla gezeyim dedim kapı çaldı komşu gelmiş balkona örtüsü düşmüş rahatsız ettim uyuyordun herhalde dedi yok uyumuyordum dedim keyif yapıyordum bugünde erkenden çıkardan kargocu bekliyorum

selam kızlar
öyle böyle derken 30.haftaları gördük çoğumuz çok şükür
bu aralar baş ağrım var sabah akşam hafif hafif gece bile uyanıyorum bel ağrıma başımda ağrı çok kötü
benim haftamda olup baş ağrısı çeken varmı

Canım yaa yasa varmış aslında 7,5 saatten uzun çalıştırılamazmışız ama yasayı dinleyen yok tabii. En azından ev işleri bari biraz beklesin. Hafta sonu belki eşin de yardım eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…