2015 Şubat Anneleri

bende tülcüde yarım tüller oluyorya onlardan alıcam pembelı renklı falan onlardan yapıcam. ağzı buzgulu cıcıli biçili.

Canim hic bilgim yok ama bizim burda mecbur yaptirmalisin yaptirmak istemiyorum Diye bisey yok burda, kizimda da yapmislardi, Bunda da carsamba günü insallah.

Ben ćok duydum 30 kilo alanı. eminim onunda bircokhastasi almistir. Hiç kimse benim kadar pis bogaz olamaz doymak bilmiyorum senden cok yedigime eminim
çok yemıyorum aslında ama diyet yapıyordum hamıle kaldım.15 kilo vermiştim hemen bırakınca hızla gerı aldım. bir de sağlıksız besleniyorum. sebze fobim var.

34 de ne olacak?

Sagol canim Cok güzel aciklamissin not ettim

Pratik zekalısın vesselam :) bi taşla 5 kuş.

Bez koymıycam ben çantaya. Beklerken eşim alsın gelsin orda ki hemşirelere sorup. Taşıyamam onu bide.

çamaşırcı bana atlete hiç gerek yok dedı.
Çok üşünüyormuş diyolar ama. Hastane sıcak değil mi niye bu kadar üşünüyo ki ? Bende normal de atlet kullanmam çünkü. Terlersek değişimi kolay olabilir atletin. Bi çok pijama takımı değiştirmektense atlet daha iyi olabilir

ben bebişin kıyafetlerini süslü bi hurca koydum,hemşirelere verilecek ilk kıyafetlerini de ayrı bir hurç yaptım,hemen veriveririz inşallah :)

Bende çotçıtlı bady kullanıyordum hamile kaldığım da M beden göbeğim biraz büyüyünce sıkmaya başladı bende XL aldım çıtçıtlı kullanıyorum hala. Ne zararı varmış ki ? Benim dr.söylemedi

ben bebişin kıyafetlerini süslü bi hurca koydum,hemşirelere verilecek ilk kıyafetlerini de ayrı bir hurç yaptım,hemen veriveririz inşallah :)
bu hemşireler ilk ne istiyor kıyafet olarak ? tam bi hastane çıkışı gibi falan mı

banada giyme dedi bende normal atlet aldım idarelik büyük beden

o öyle bır üşümek degıl. battaniyeye de sarılsan üşüyorsun zaten. kan kaybetmekten oluyor ve ben sekiz kat battaniyeye sarınmıştım yıne de dıslerım bırbırıne çarpmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…