bende tülcüde yarım tüller oluyorya onlardan alıcam pembelı renklı falan onlardan yapıcam. ağzı buzgulu cıcıli biçili.bende pembeli bir kumaş alıp kese diktirmek istiyorum 2-3 tane şu düğünlerde havlu konulan keseler gibi ağzı büzülen kıyafetlerini ayrı ayrı koyar kendi çantama koyarım diye düşündüm. gerçi hergün başka birşey düşünür oldum geçen gün kızıma hastane çantası almıştım
Günaydın anneler.:) size bir sorum olacak nacizane:) fikri olanlar yazip rahatlattsin beni:) şeker yulemesi yaptirmasam ne olur...çünkü yaptırmayı düşünmüyorum. ..bana mantıkli gelmiyor ama aklim karışık işte. .:)
çok yemıyorum aslında ama diyet yapıyordum hamıle kaldım.15 kilo vermiştim hemen bırakınca hızla gerı aldım. bir de sağlıksız besleniyorum. sebze fobim var.Ben ćok duydum 30 kilo alanı. eminim onunda bircokhastasi almistir. Hiç kimse benim kadar pis bogaz olamaz doymak bilmiyorum senden cok yedigime eminim
Duş almanın iyi geldiğini duymamıştım bak. Hergün yapalım o zaman :) Pilates yapmaya çalışıyorum ben. O da iyi geliyo diyo doktorum. Hurmam var ama hangi haftadan sonra bol bol yemek lazım acaba? Erken mi şimdiden yesek?
30 dedik 30 geldi 34 de gelir inşallah :) Yarın güzel haberlerle geliriz inşallah :)
benimde tecrübem yok. ama doğum sancısı gelince anlıyormuşsun. diğerlerinden çok farklı oluyormuş. bildiğim kadarıyla böbrek üstünden başlayıp kasığa kadar inen adet sancısı gibi bir sancı. yalancı sancıdan ayırabilmenin farkı da düzenli olması. mesela ilk başlarda 20 dakka bir oluyorsa sonra 15 dakkada bire indi ve düzenli devam ediyorsa doğum sancısıdır diyorlar.
Pratik zekalısın vesselam :) bi taşla 5 kuş.ya ben ne yapayım her gun ablama çıkıyorum 6 kat. işyerim 5 kat evde 4 kat. ama ben merdiven çıkarken fatiha okuyorum. mesela ablamlara çıkana kadar 7 tane okuyabılıyorum. herkeste farklı. böylece hem okumuş oluyorum hemde ne kadar zamanda cıktıgımı ölçüyorum. biraz degısık bır şey ama işte esoba aklı.
ne güzel hazır kese varmış işte. :)Kese var bende çeyizimden olan. Onları kullanayım madem bende. Çok kokoşsunuz yaw bende size aysk uydurayım bari
Bez koymıycam ben çantaya. Beklerken eşim alsın gelsin orda ki hemşirelere sorup. Taşıyamam onu bide.estetik açısından dedım kese olsun. bohça falan da olur aslında ama poşet hışır hışır garıp olur bıraz zararını bılmıyorum.
bebek bezlerınının hepsını goturmeyeyım de onları poşet gıbı bır seye koyarım dedım çantaya koyarken.
bilmiyorum başka güzel fikirleri olan varsa paylaşsın bakalım.
Çok üşünüyormuş diyolar ama. Hastane sıcak değil mi niye bu kadar üşünüyo ki ? Bende normal de atlet kullanmam çünkü. Terlersek değişimi kolay olabilir atletin. Bi çok pijama takımı değiştirmektense atlet daha iyi olabilirçamaşırcı bana atlete hiç gerek yok dedı.
bunlar konuşuyor öğretmenim susmuyorlar. pirelideve ve maralTam 50 sayfa var okunacak. Bugun dersim de cok az konusun da hepsini okuyabileyim. Ben okumadan atlayamiyorum ayip gibi geliyor :)
Guzel bir gun olsun bugununuz
bende pembeli bir kumaş alıp kese diktirmek istiyorum 2-3 tane şu düğünlerde havlu konulan keseler gibi ağzı büzülen kıyafetlerini ayrı ayrı koyar kendi çantama koyarım diye düşündüm. gerçi hergün başka birşey düşünür oldum geçen gün kızıma hastane çantası almıştım
Son kararım kilitli poşete koyup keseye koycam sonra çantaya :) tozlanmasın sadece kesedene güzel hazır kese varmış işte. :)
ya bu bebiş bi yerde bazen taş gibi oluyo acaba başımı poposumu nasıl anlıcam hiç bilmiyorum :s cahilik ya
Bende çotçıtlı bady kullanıyordum hamile kaldığım da M beden göbeğim biraz büyüyünce sıkmaya başladı bende XL aldım çıtçıtlı kullanıyorum hala. Ne zararı varmış ki ? Benim dr.söylemediben kendımı bıldım bılelı cıtcıktı badımı hıc çıkarmazdım. doktor hamıleyken bunu artık çıkar vcudun nefes alsın dedı. çıkardım ve sımdı atlet tarzı seyler benı bunaltıyor. hıc atlet gıymedım daha hava buz gıbı ama.
hastanelerde cok sıcak oluyor ben zaten ne zaman hastaney gıtsem klımayı çalıştırırım sıcağa dayanamıyorum. o nedenle atlet almıycam.
ayyyy bir atlet uzerıne neler yazdım...hepimiz ayrı telden çalıyoruz.
bu hemşireler ilk ne istiyor kıyafet olarak ? tam bi hastane çıkışı gibi falan mıben bebişin kıyafetlerini süslü bi hurca koydum,hemşirelere verilecek ilk kıyafetlerini de ayrı bir hurç yaptım,hemen veriveririz inşallah :)
ya penye ama yine de kırışacak gibi. sonuçta çanta hazır olsun istiyoruz 2 ay öncesinden. ee 2 ay katlı olan şey ister istemez kırışacak gibi geldi.
banada giyme dedi bende normal atlet aldım idarelik büyük bedenBende çotçıtlı bady kullanıyordum hamile kaldığım da M beden göbeğim biraz büyüyünce sıkmaya başladı bende XL aldım çıtçıtlı kullanıyorum hala. Ne zararı varmış ki ? Benim dr.söylemedi
brokoli ögreten ne kız?
o öyle bır üşümek degıl. battaniyeye de sarılsan üşüyorsun zaten. kan kaybetmekten oluyor ve ben sekiz kat battaniyeye sarınmıştım yıne de dıslerım bırbırıne çarpmıştı.Çok üşünüyormuş diyolar ama. Hastane sıcak değil mi niye bu kadar üşünüyo ki ? Bende normal de atlet kullanmam çünkü. Terlersek değişimi kolay olabilir atletin. Bi çok pijama takımı değiştirmektense atlet daha iyi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?