Dukan diyeti deneyimleriniz diye grup var ben eskiden orda takılırdım çok özledim. Direkt doğum sonrası ordayım.Şeker yok çok şükür kilo verme grubu kuralım noooolurr
Sağlık ocağı veya kendi özel doktorun bakıyorsa gelme dedi.. Ama zaten onlarda 1.5 ayda anca bakıyorlargözünaydın. nasıl daha gelme dedi anlamadım. daha sık gıtmen gerekmiyor mu?
maşallah maşallah.
Kolay diyet mi canım o?Dukan diyeti deneyimleriniz diye grup var ben eskiden orda takılırdım çok özledim. Direkt doğum sonrası ordayım.
169 benimkide.1.64 boyum, senin kaç ?
LITCHI bende sasirdim kizz senden beklemezdim dermisim : ))Şaşırdım hiç 25 yaşında gibi konuşuyorsun.sen 25 isen ben 15 olurum bak.
hiç bir şey anlamadım ama sen dediysen doğrudurmesela bende yanma olmuyor ama bazen yediklerim dokunuyor işte o zaman berbat bir acı su gelmesi oluyor. dikkat ettim aşırı yağlı şeylerden sonra oluyor,bu arada karnının aşşağı da yanda vs olması kötü bir şey değil sadece aşırı baskı olabilir son zamanlara doğru.benim dimdik midemle göbeğim bir mesela sütyen takmasam bir bütün gibi duruyorum,yani herkesin farklı olabilir göbüşleri
merhaba kızlar. geçen hafta eşimin tayini ankara'ya çıktı. şu an yaşadığımız yere 10 saat mesafe uzak bi yere yani. bir haftadır her şey allak bullak. müthiş bir belirsizlik ve düzensizlik var hayatımızda. 20 gün sonra göreve başlaması gerekiyor. benim doğum izni hakkım 3 hafta sonra yani aynı zamana denk geliyor. ama ankara'yı hiç bilmiyoruz. litchi yardımcı oldu sağolsun semtler konusunda ama gidip görmeyince tam canlandıramıyor insan kafasında.
merkeze yakın olsun evimiz istiyoruz ama evler çok eski ve pahalı. uzak yerler daha uygun ve yeni ama arabamız yok. bebek gelince acil durumlarda vs. ne yaparız bilmiyorum. ev bulamıyoruz istediğimiz gibi.
ve eşim önce kendisinin gidip bi kaç ay kalması gerektiğini söylüyor. tanımak için ortamı. benim doğumu şu anki şehrimizde yapmamı istiyor. yanıma da yalnız kalmamam için anne ve babasını getirmeyi düşünüyor. ama bunun düşüncesi bile beni deli ediyor. bir haftadır ağlıyorum, bi çıkış bulamıyorum. kısa zaman içinde benim de onunla beraber oraya taşınmam gerektiğini, bunun en doğrusu olacağını düşünüyorum. bi süre sonra uçağa da almayacaklar beni. ve 10 saat otobüs yolculuğu da çekemem tabiki. yani en kısa zamanda gitmemiz en mantıklısı bence ama bunu anlamıyor.
burda doğum yapmayı ben de isterim tabii ki ama yanımda eşim olmadan baş edebileceğimi sanmıyorum. doktorumu hastanemi seviyorum, güveniyorum. ama doğum yapmakla da iş bitmiyor ki. bebek kendine gelene kadar iki belki üç ay burda kalmam gerekecek bence yine gidemiycem ankaraya.
kısacası moralim sıfır. biraz karışık anlattım ama kafamın içi de aynı oranda karışık olduğundan başka türlü anlatamadım
Hoşbldum teşekkür ederim makaleyi okuyunca daha ayrıntılı anlatıyor,aslında midenin pH sına uygun sağlıklı bir asidik yiyecek olursa mideye zararlı değil diyor.
Eşim midesi ağırdığında hep ayran isterdi ev yoğurdundan yapılmış. Ben evlendiğimizden beri hep yoğurdumu kendim mayaladım. O ayranın midesine çok iyi geldiğini söylerdi.
Skala yapsak ağrım 10 dan 1 e düştü derdi.
Ben de ilaç kullan derdim sonuçta tedavi olması en doğrusu. Lansor filan içmek gibi.
Çünkü midede asit var lansor proton, - + birleşecek mide nötr rahatlayacak diye düşünüyodum çünkü.
Hatta yoğurdun sütün pH sına baktım onlar da bazik değildi yani asit fazlaysa mideye asitli göndermek saçma geliyordu.
Bu makaleyi okuyunca daha iyi anladım.
Hatta sonra dedemin de bilmeden yaptığı şey aklıma geldi. Yıllar önce dedem midesinde ağrı olduğunda bir parça tereyağı yutardı rahatladığını söylerdi. Onunda ph sı asidik.
bitter hangisiydi kizz , siyah çikilotami
Şaşırdım hiç 25 yaşında gibi konuşuyorsun.sen 25 isen ben 15 olurum bak.
oyyy ben onu agzima bile surememm ,ne simdi oncesinde yiyemem hiçSiyah olan. Hatta onu eritip kayısıları onunla kaplıyorum ben bazen süper oluyor. Portakal kabuğu da kaplanabilir
LITCHI bende sasirdim kizz senden beklemezdim dermisim : ))
saka tabide
en fazla 30 hisseetim ben valla
Hep yaziyorsunuz indirim hep kaciriyorum. Bu yari fiyatina olan neenglish homeda yarı fiyatına 25 falan duyurulur...
sunnet zaten banyonun sonunda soguk suya tutmak ayaklari. Alisinca yapmadan cikamiyorsun cok rahatlaticisimdi geçti baya hafifledi
bi dahasina deneyim
esimde haberlerde okumus, tam dusadan çiakrken ayagina sogul su tutmak iyi geliyormus bas agrisina
Dukan hic emzirmeye uygun bir diyet degil. Hizli kilo veriliuor ama sutu keser. Meyveli karatay yapmistim ben sutu de etkilememistiKolay diyet mi canım o?
merhaba kızlar. geçen hafta eşimin tayini ankara'ya çıktı. şu an yaşadığımız yere 10 saat mesafe uzak bi yere yani. bir haftadır her şey allak bullak. müthiş bir belirsizlik ve düzensizlik var hayatımızda. 20 gün sonra göreve başlaması gerekiyor. benim doğum izni hakkım 3 hafta sonra yani aynı zamana denk geliyor. ama ankara'yı hiç bilmiyoruz. litchi yardımcı oldu sağolsun semtler konusunda ama gidip görmeyince tam canlandıramıyor insan kafasında.
merkeze yakın olsun evimiz istiyoruz ama evler çok eski ve pahalı. uzak yerler daha uygun ve yeni ama arabamız yok. bebek gelince acil durumlarda vs. ne yaparız bilmiyorum. ev bulamıyoruz istediğimiz gibi.
ve eşim önce kendisinin gidip bi kaç ay kalması gerektiğini söylüyor. tanımak için ortamı. benim doğumu şu anki şehrimizde yapmamı istiyor. yanıma da yalnız kalmamam için anne ve babasını getirmeyi düşünüyor. ama bunun düşüncesi bile beni deli ediyor. bir haftadır ağlıyorum, bi çıkış bulamıyorum. kısa zaman içinde benim de onunla beraber oraya taşınmam gerektiğini, bunun en doğrusu olacağını düşünüyorum. bi süre sonra uçağa da almayacaklar beni. ve 10 saat otobüs yolculuğu da çekemem tabiki. yani en kısa zamanda gitmemiz en mantıklısı bence ama bunu anlamıyor.
burda doğum yapmayı ben de isterim tabii ki ama yanımda eşim olmadan baş edebileceğimi sanmıyorum. doktorumu hastanemi seviyorum, güveniyorum. ama doğum yapmakla da iş bitmiyor ki. bebek kendine gelene kadar iki belki üç ay burda kalmam gerekecek bence yine gidemiycem ankaraya.
kısacası moralim sıfır. biraz karışık anlattım ama kafamın içi de aynı oranda karışık olduğundan başka türlü anlatamadım
semti belirleseniz evi kolay bulursunuz aslında..
bebek doğmadan yerleşmek daha mantıklı
senin ailen gelse olmazmi canim, esim konusmuyor demistin o gidince gelsinleer gormemis olurlar
beebek dogdukdan sonra 2.3 ay niye sursun kendine gelmesi
istedigin yere gidersin istedigin zaman, zaten hep uyur bisey anlamaz bile, uçakda hele hiçç sorun olmaz , kalkrken emziririrsin eve kadar uyanmaz kuçuk bebek dedigin ..
bu kadar stres yapma, zamana birak hersey olacagina varir, guzelce dusun kararini ver
bide lohusalikda bu stresle ugrasma .. bu seferde sutum eksildi çogaldi derdi olur stres yuzunden
doğumunda eşinin yanında olması başka olur tabi ki canım, yani onun annesi-babası ne kadar anlayabilirler ki halinden. eşin yanında değilken kendi ailenin yanında doğum yapmak bile ne kadar zorken... arkadaş ilk doğumunda ayrıymış eşinden kv-kp yanında; ne kadar iyi olsalar bile ah etsen ağrın var diye nazlanmış oluyorsun demişti.
taşın bence eşinle birlikte; senin çalışma durumun nasıl olacak bilmiyorum ama ankara'da belli değilse şimdilik eşinin iş yerine yakın bir yer olması iyi olur. evet uzak yerlerde yeni evlerin kiraları uygun ama gerçekten oraların da ulaşımı çok sıkıntılı arabasız... ben çalışmıyorum metroya yürüme mesafesinde oturuyoruz eşimin iş yeri de eve 15 dk yürüme (onun yürüyüşüyle). yoğun olmadıklarında öğlen aralarında bile geliyor; nöbetçi olsa da ah desem taksiye atlasa 3-4 dakikada yanımda olabilir.
daha ayrıntılı konuşmak istersen özelden yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?