2015 Şubat Anneleri

Gecmis bitmiyor anam. Okucam ama azmettim.
Oglum oyle kanli fln degildi dogdugunda hafif siliyorlar ama kirlensin varsin hastane cikisi.

Hızlı hızlı yazınca telefon bazen kelimeleri değiştiriyor :) göbeğin aşağıda diyïnce aşağı mı indi kî diye korktum yaw. Bir de gün içerisinde ayakta falan kalıyorum Dr ayakta kalmıcaksın demişti allahım korusun inşallah.

Ben yenidoğan bebeğin hemen silinmesini istemiyorum. Bir belgesel de seyretmiştim
Kadın sezeryan doğum yapıyordu ama doğum kanalına gazlı bez koymuşlardı karından alınan bebeği o süre içinde içerde olan gazlı bezle silmişlerdi heryerine sürmüşlerdi.
Orada olan yararlı bakterilerin bebeğe geçmesi için.
Normal doğumda bebek doğum kanalından geçerken o bakterileri vücuduna alır be bebeği korur bakteriler.
Sezeryanda da böyle bir yöntem uygulamışlardı.

doğumunda eşinin yanında olması başka olur tabi ki canım, yani onun annesi-babası ne kadar anlayabilirler ki halinden. eşin yanında değilken kendi ailenin yanında doğum yapmak bile ne kadar zorken... arkadaş ilk doğumunda ayrıymış eşinden kv-kp yanında; ne kadar iyi olsalar bile ah etsen ağrın var diye nazlanmış oluyorsun demişti.
taşın bence eşinle birlikte; senin çalışma durumun nasıl olacak bilmiyorum ama ankara'da belli değilse şimdilik eşinin iş yerine yakın bir yer olması iyi olur. evet uzak yerlerde yeni evlerin kiraları uygun ama gerçekten oraların da ulaşımı çok sıkıntılı arabasız... ben çalışmıyorum metroya yürüme mesafesinde oturuyoruz eşimin iş yeri de eve 15 dk yürüme (onun yürüyüşüyle). yoğun olmadıklarında öğlen aralarında bile geliyor; nöbetçi olsa da ah desem taksiye atlasa 3-4 dakikada yanımda olabilir.
daha ayrıntılı konuşmak istersen özelden yazabilirsin

Ben zaten reflüsü olan insanlardan bahsetmedim ki. Reflüye yakalanmamak için asidik yiyecek içecek çok tüketmemeli dedim. Hem ayrıca çok tüketse bile olmayabiliyor. Yani mide asidini ölçemiyoruz o yüzden baştan önlem almak lazım. Reflü olduktan sonra ilaç da kullanılabilir yiyecek içeceklerden de medet umulabilir. Allahım korusun inşallah hiçbirimiz reflü olmayalım.

Ya arkadaşlar şu bebek bakım çantalarından aldnzmı yada nasıl aldnz ben o renkli bez gbi olanlsr var ya sevmiyorm onları normal buyuk canta gibi alsam olurmu bide hstaneye götrmk içn bebeğinkini ona mı hazrlicaz yoksa ikmzinkinide küçk valiz gbi bişeyemi??

kızlar bebek bezi veya bakım ürünlerinden numune gönderen firmalar hangileriydi?

english homeda yarı fiyatına 25 falan duyurulur...
Hep yaziyorsunuz indirim hep kaciriyorum. Bu yari fiyatina olan ne

simdi geçti baya hafifledi
bi dahasina deneyim

esimde haberlerde okumus, tam dusadan çiakrken ayagina sogul su tutmak iyi geliyormus bas agrisina
sunnet zaten banyonun sonunda soguk suya tutmak ayaklari. Alisinca yapmadan cikamiyorsun cok rahatlatici

Kolay diyet mi canım o?
Dukan hic emzirmeye uygun bir diyet degil. Hizli kilo veriliuor ama sutu keser. Meyveli karatay yapmistim ben sutu de etkilememisti

Ne desem bilmem ki. Insan tabii ki eşinin yanında olmak îster. Ama taşınmak yerleştirmek yeni bir şehir yeni bir hastane ve Dr bulmak bunlar iki ayda seni çok yorar gibi geliyor. Ama yine de taşınmamıza yardım edenler olursa sana bişey yaptırmazlarsa hastane ve Dr bulmak pek sorun olmaz gibi. Yani öyle bir organize ediceksiniz ki eşin yeni işine alışmaya çalışırken sen de bebişi beklerken rahat olucaksınız. Bence bunu yapabilirseniz taşının birlikte. Ben olsam evi görmeye önce bir gelip bir iki günde uygun bir ev bulup sonrasında taşınma işlerini bir şirkete ama evden eve herşeyi aldıkları gibi koyan bir şirkete verirdim. Ailemi de çağıtırdım düzenlenecek şeyleri de onlar yapardı. Son Sekizinci ayda da rahat rahat Eşimle bebişi beklerdim :)

semti belirleseniz evi kolay bulursunuz aslında..
bebek doğmadan yerleşmek daha mantıklı

ben de aynı fikirdeyim, bir an önce halletme istiyorum. yerleşmek, doktor ve hastane bulmak vs. ama eşim anlamıyor çok acele ettiğimi ve onu yanlış kararlar sürüklediğimi düşünüyor.

evet ama ailemle çok uzağız şu anda 14 saat falan. annem de hemşire izin hakkını doğumda kullanmak istiyor. eşimin ailesi de yaşlı insanlar yani bana bakmaya gelecekler sözde ama ben onlara bakıcam

aynen. bir de benim canım çok tatlıdır ufak şeylerde bile naz yaparım baya, doğumda düşünemiyorum kendimi...
eşim kızılayda çalışacak ben de öğretmenim eş durumu özründen tayin isteyeceğim nereye çıkar bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…