- 12 Ocak 2014
- 4.037
- 3.143
- 448
- 35
bide süt meselesi var. Onu hiç dişünmemiştim. Bana yasaklayan diyet olsun illa şunu yicen olmasın. Yasaklar dışında kafama göre yiyimHep yaziyorsunuz indirim hep kaciriyorum. Bu yari fiyatina olan ne
sunnet zaten banyonun sonunda soguk suya tutmak ayaklari. Alisinca yapmadan cikamiyorsun cok rahatlatici
Dukan hic emzirmeye uygun bir diyet degil. Hizli kilo veriliuor ama sutu keser. Meyveli karatay yapmistim ben sutu de etkilememisti
Ne desem bilmem ki. Insan tabii ki eşinin yanında olmak îster. Ama taşınmak yerleştirmek yeni bir şehir yeni bir hastane ve Dr bulmak bunlar iki ayda seni çok yorar gibi geliyor. Ama yine de taşınmamıza yardım edenler olursa sana bişey yaptırmazlarsa hastane ve Dr bulmak pek sorun olmaz gibi. Yani öyle bir organize ediceksiniz ki eşin yeni işine alışmaya çalışırken sen de bebişi beklerken rahat olucaksınız. Bence bunu yapabilirseniz taşının birlikte. Ben olsam evi görmeye önce bir gelip bir iki günde uygun bir ev bulup sonrasında taşınma işlerini bir şirkete ama evden eve herşeyi aldıkları gibi koyan bir şirkete verirdim. Ailemi de çağıtırdım düzenlenecek şeyleri de onlar yapardı. Son Sekizinci ayda da rahat rahat Eşimle bebişi beklerdim :)
Ya arkadaşlar şu bebek bakım çantalarından aldnzmı yada nasıl aldnz ben o renkli bez gbi olanlsr var ya sevmiyorm onları normal buyuk canta gibi alsam olurmu bide hstaneye götrmk içn bebeğinkini ona mı hazrlicaz yoksa ikmzinkinide küçk valiz gbi bişeyemi??
Nazar değmesin canım durmuş kilo alımın, dün haberlerde ikizlere hamile olan hanımefendinin kilo verdiğini duyunca bozuldum yani. Hamileyken diyet yapmış 103 den 80 küsüre inmiş.aman bu hatunların daha 10 kiloda psikolojileri bozuldu. ben ne yapayım etrafımda herkes bana şişko diyor eşim zaten sabah akşam dalga geçiyor boyum olmasa toparlacık bir şey olurdum allahtan boy varda anlaşılmıyor :)
59 idim hamile kaldığımda oda düşük sonrası hamile kaldığım için kilom öyleydi normalde 56 ya bile düşebiliyordum ama hiç 59u geçmemiştim. şimdi her sabah tartılıyorum tamı tamına 81 kilo çıkıyorum. ama çok ilginçtir ki 2 haftadır bu kilom duruyor değişmiyor sanırım doğuma kadar 85 sınırımı geçmeyeceğim :)
Dondurulmuş
doğumunda eşinin yanında olması başka olur tabi ki canım, yani onun annesi-babası ne kadar anlayabilirler ki halinden. eşin yanında değilken kendi ailenin yanında doğum yapmak bile ne kadar zorken... arkadaş ilk doğumunda ayrıymış eşinden kv-kp yanında; ne kadar iyi olsalar bile ah etsen ağrın var diye nazlanmış oluyorsun demişti.
taşın bence eşinle birlikte; senin çalışma durumun nasıl olacak bilmiyorum ama ankara'da belli değilse şimdilik eşinin iş yerine yakın bir yer olması iyi olur. evet uzak yerlerde yeni evlerin kiraları uygun ama gerçekten oraların da ulaşımı çok sıkıntılı arabasız... ben çalışmıyorum metroya yürüme mesafesinde oturuyoruz eşimin iş yeri de eve 15 dk yürüme (onun yürüyüşüyle). yoğun olmadıklarında öğlen aralarında bile geliyor; nöbetçi olsa da ah desem taksiye atlasa 3-4 dakikada yanımda olabilir.
daha ayrıntılı konuşmak istersen özelden yazabilirsin
Resmni atablirmsn canm ya bende norml çnta istyorum bi bakayım nasl bişyben bebek bakım çantası almayacağım ürünlerini alacağım sadece
benim valizden az küçük bir çantam var 2 sene önce almıştım hatta o zaman yeni doğum yapan arkadaşım bebek bakım çantası olarak çok güzel bana sat bunu dedi o zaman satacak oldum ama sonrdan düşündüm benimde ileride ihtiyacım olur diye şimdi onu kullanacağım.
bebeğin hastane valizini tekerlekli orta boy kullanacağım kendi eşyalarımıda koyarım içine
zaten hastanede en fazla 2 gün kalacağız
oyyy ben onu agzima bile surememm ,ne simdi oncesinde yiyemem hiç
midem bulaniyorr
size afiyet olsun : )
tülden olur mu hiç düşünmemiştimbende tülcüde yarım tüller oluyorya onlardan alıcam pembelı renklı falan onlardan yapıcam. ağzı buzgulu cıcıli biçili.
Ya resmini atablirmisin nasıl bişy bakayım bi bnde normal çnta istyorumben bebek bakım çantası almayacağım ürünlerini alacağım sadece
benim valizden az küçük bir çantam var 2 sene önce almıştım hatta o zaman yeni doğum yapan arkadaşım bebek bakım çantası olarak çok güzel bana sat bunu dedi o zaman satacak oldum ama sonrdan düşündüm benimde ileride ihtiyacım olur diye şimdi onu kullanacağım.
bebeğin hastane valizini tekerlekli orta boy kullanacağım kendi eşyalarımıda koyarım içine
zaten hastanede en fazla 2 gün kalacağız
kızlar bebek bezi veya bakım ürünlerinden numune gönderen firmalar hangileriydi?
tam olarak ben de bunu istiyorum. yani amerikayı keşfetmeyecek ki, bir ay orda kalıp tanıyım şehri diyor. bi kaç günde hallet gel buraya beraber taşınalım değil mi? ufff sinir
Molfix Yenidoğan gınderiyordu sanırım. Bir de mustella şampuan alınca yanında küçük bakım kremi göndermişlerdi galiba.
Resmni atablirmsn canm ya bende norml çnta istyorum bi bakayım nasl bişy
Bu saaatte işş işin zor kolay gelsin tabi yarın at farktmz sagoltabi atarım ama yarın anca şimdi işteyim :)
Nerede oturuyorsunuzben bir ili semt söyledim ama çok merkezi yerlerde pek oturmadım sen nereleri önerirsin canım?
Benimde midem yanıyor özellikle gece yatarken. Doktor gaviskon şurup verdi çok iyi geliyo hemen etki ediyorMide gitti bugün yine.
enerrji deposu kiz o dediginKayısıyla bir dene bakbir de incir ceviz tarçın blenderda karıştırıp top top yapıp bu çikolatayla kaplıyorsun
yeni bi tane email adresi al , sil abstan hepsine kayit ol en iyisi : )ya ben bütün sitelere üye olmuşum önceki hamileliğimde
şimdi hepsini deniyorum kayıtlı e posta diyor kafam karıştı hangileri gönderiyordu diye
Ben ilk çocuğunda internette almıştım siyah 2.5 yaşına kadar kullanmıştım markası okiedog çok kullanışlı.hicte yıpranmadi yine kullanirimYa arkadaşlar şu bebek bakım çantalarından aldnzmı yada nasıl aldnz ben o renkli bez gbi olanlsr var ya sevmiyorm onları normal buyuk canta gibi alsam olurmu bide hstaneye götrmk içn bebeğinkini ona mı hazrlicaz yoksa ikmzinkinide küçk valiz gbi bişeyemi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?