2015 Şubat Anneleri

bide süt meselesi var. Onu hiç dişünmemiştim. Bana yasaklayan diyet olsun illa şunu yicen olmasın. Yasaklar dışında kafama göre yiyim

Son düzenleme:

tam olarak ben de bunu istiyorum. yani amerikayı keşfetmeyecek ki, bir ay orda kalıp tanıyım şehri diyor. bi kaç günde hallet gel buraya beraber taşınalım değil mi? ufff sinir

ben bebek bakım çantası almayacağım ürünlerini alacağım sadece
benim valizden az küçük bir çantam var 2 sene önce almıştım hatta o zaman yeni doğum yapan arkadaşım bebek bakım çantası olarak çok güzel bana sat bunu dedi o zaman satacak oldum ama sonrdan düşündüm benimde ileride ihtiyacım olur diye şimdi onu kullanacağım.

bebeğin hastane valizini tekerlekli orta boy kullanacağım kendi eşyalarımıda koyarım içine
zaten hastanede en fazla 2 gün kalacağız

Nazar değmesin canım durmuş kilo alımın, dün haberlerde ikizlere hamile olan hanımefendinin kilo verdiğini duyunca bozuldum yani. Hamileyken diyet yapmış 103 den 80 küsüre inmiş.

Nerede oturuyorsunuz ben bir ili semt söyledim ama çok merkezi yerlerde pek oturmadım sen nereleri önerirsin canım?

Resmni atablirmsn canm ya bende norml çnta istyorum bi bakayım nasl bişy

Ya resmini atablirmisin nasıl bişy bakayım bi bnde normal çnta istyorum

tam olarak ben de bunu istiyorum. yani amerikayı keşfetmeyecek ki, bir ay orda kalıp tanıyım şehri diyor. bi kaç günde hallet gel buraya beraber taşınalım değil mi? ufff sinir

Tanısa ne olacak normal bir şehîr işte. Insanların fazla gülmez ama sizin için önemli olan güvenli bir ortam. Eviniz güvenli bir sitede olsun. Istanbul yolu ve eskişehir yolundan şehir merkezine metrolar var. Kızılay çok merkezi oraya yürüme mesafesinde evler çok yok genelde işyeri. Hem de çok ses olur. Eşin Kızılay'a metroyla çok çabuk ulaşabilir.

Molfix Yenidoğan gınderiyordu sanırım. Bir de mustella şampuan alınca yanında küçük bakım kremi göndermişlerdi galiba.

ya ben bütün sitelere üye olmuşum önceki hamileliğimde
şimdi hepsini deniyorum kayıtlı e posta diyor kafam karıştı hangileri gönderiyordu diye

Nerede oturuyorsunuz ben bir ili semt söyledim ama çok merkezi yerlerde pek oturmadım sen nereleri önerirsin canım?

Batıkent'te oturuyorum metro son durağa yürüme mesafesinde... hem sakin hem de bana göre merkezi :)
hem de ben de 1 buçuk senedir biliyorum ankara'yı aslında :)

ya ben bütün sitelere üye olmuşum önceki hamileliğimde
şimdi hepsini deniyorum kayıtlı e posta diyor kafam karıştı hangileri gönderiyordu diye
yeni bi tane email adresi al , sil abstan hepsine kayit ol en iyisi : )

ben TR deyken prima bez in yaninda bebek çntasi içinde nivea nin butun bakim urunleri, islak mendil , sabun vs veriyolardi yaninda, onu alip gelmistim kullanirim artik onlari .. baska almama gerek yok
ama burdada vardir gonderen bi yerler bende arastiriyim bari

Ben ilk çocuğunda internette almıştım siyah 2.5 yaşına kadar kullanmıştım markası okiedog çok kullanışlı.hicte yıpranmadi yine kullanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…