- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Batıkent uzak gibi görünse de metroyla ulaşımı kolay sanırım. Oralara sa bakabilirler.
Evt cook ucuk fiyatlar var lohusa pijaması olunca pahalı bebek çantası olnca pahallı özel bîşy içinse uçuyo fıyatlar Evet zordur ama sırt cantası takamam heralde benBebek bakım çantası şu annelerin her daim yanında dolaştırdıkları çanta mı? Eğer o ise ben sırt çantası alıcam çünkü. Hem bebeği taşıyıp hemde kolunda çanta taşımak zor oluyormuş yalnız çıkınca. Ebebete 300 ye bile vardı.bir şey anlamadım neden o kadar pahalılar
Eki Görüntüle 1316632
Buda benim şapşik kızım:) pazar geziyoz:)
Amin inşallah.. ben de ağrım oldukça ayran içiyorum iyi geliyor çok şükür..Makaleyi okudum canım çok güzelmiş. Benim karnım aşağıda dediler bugün ben de herhalde aşağıda olduğu için mide yanması yaşamıyorum diye düşünmüştüm. Meğer makaledeki Dr un dediklerini yapıyormuşum. Su içiyorum habire. Limonlu suyu çok severim. Ve hiç şeker tüketmiyorum. Yalnız folik asit almayın demiş ama bana Dr um verdi genetik olarak folik asit emilimim az olduğundan sürekli almam gerekiyormuş. Güzel bilgi için tekrar teşekkürler. Inşallah hiçbirimiz reflü ya da ülser olmayız.
Randevum yarın bana da verir heralde. İlaç içmesem dedim ama perişan oldum.
evet metro açısından çok rahat batıkent...bir de site şeklinde hep burası genelde eski binalar ama güvenilir... siz nerede oturuyorsunuz?
Aa güzelmiş bu hangi rengni aldın sen 74 e mi aldın
Eki Görüntüle 1316632
Buda benim şapşik kızım:) pazar geziyoz:)
neden kendini riske atıyorsun ki en az 10 tane koy çantaya adam o telaş ve heyecanla bez mi arasınOnu düşünmedim . Hastanede bez olmaz mı ama ya ?
şimdi ben birşeyi anlamadım tamam bebek hemşirelerin silinmesiyle çokta temiz olmuyor ama hastane çıkışını ne için aldık o zaman :S şöyle düşündüm sizin yazdıklarınızdan sonra mermeşah kumaştan bir takım almıştım 5 li şapkası eldiveni altı iç zıbını var onu versem doğumdan sonra hemen silip yenileri giydirsek olur mu ki :S sonra hemşireler demesin kadına bak ne biçim kumaştan almış hastane çıkışınıya da dandik bir takım mı versem hoş hiç biride dandik değil ya
Tatlım senin boyun var, göstermiyorsundur eminim aldığın kiloyu169 benimkide.
Ama bitter yemiyorum işteBitter yedikten sonra sağlıklı bile.
Valla satıcı kız bana öyle söyledi bende aldım o acil hastane çıkışından, şerefnazda tertemiz geldi bebek deyince acaba esas hastane çıkışınımı versek diye düşünmedim değil...
ben hamile kaldığımda zaten şişkoydum boy 1,64 kilo 72aman bu hatunların daha 10 kiloda psikolojileri bozuldu. ben ne yapayım etrafımda herkes bana şişko diyor eşim zaten sabah akşam dalga geçiyor boyum olmasa toparlacık bir şey olurdum allahtan boy varda anlaşılmıyor :)
59 idim hamile kaldığımda oda düşük sonrası hamile kaldığım için kilom öyleydi normalde 56 ya bile düşebiliyordum ama hiç 59u geçmemiştim. şimdi her sabah tartılıyorum tamı tamına 81 kilo çıkıyorum. ama çok ilginçtir ki 2 haftadır bu kilom duruyor değişmiyor sanırım doğuma kadar 85 sınırımı geçmeyeceğim :)
Ama bitter yemiyorum işteHiç sevmiyorum bitteri,hep sütlü ya da fındıklı fıstıklı olacak illa.Çocukluğumdan beri ödün veremediğim tek şey çikilata
iki kat ver canim , hemsire bilir zaten en giydirecegini,her zaman ne giydiriyorsa oyle giydirrirbana satan kız ilk olarak şu ucuz şeylerden giydir diye iç dış zıbın olan beyaz ince bi takım verdi sadece üst ama alt yok birde eldiven ve şapka
sadece bunları giyse bebek üşür bunları alta giydirip üste tulum versem nasıl olur?
yada bi hastane cıkışı var direk onu versem diyorum kararsız kaldım
bana satan kız ilk olarak şu ucuz şeylerden giydir diye iç dış zıbın olan beyaz ince bi takım verdi sadece üst ama alt yok birde eldiven ve şapka
sadece bunları giyse bebek üşür bunları alta giydirip üste tulum versem nasıl olur?
yada bi hastane cıkışı var direk onu versem diyorum kararsız kaldım
iki kat ver canim , hemsire bilir zaten en giydirecegini,her zaman ne giydiriyorsa oyle giydirrir
ben hiç oyle kirli kanli kiyafet hatirlamiyorum burda nasil yapiyoalr acaba
siliyolar galiba yikamiyolarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?