2015 Şubat Anneleri

Evt cook ucuk fiyatlar var lohusa pijaması olunca pahalı bebek çantası olnca pahallı özel bîşy içinse uçuyo fıyatlar Evet zordur ama sırt cantası takamam heralde ben

Amin inşallah.. ben de ağrım oldukça ayran içiyorum iyi geliyor çok şükür..
Hakikaten sağlıklı beslendiğim vakit bende de yanma olmuyor.

evet metro açısından çok rahat batıkent...bir de site şeklinde hep burası genelde eski binalar ama güvenilir... siz nerede oturuyorsunuz?

Bilkentte oturuyoruz eskişehir yolu. Buranın da metrosu açıldı. Burda da site içindeyiz ayrıca güvenlik falan var. Bir gün buluşuruz înşallah :)

Saraçoğlundan öğrendiğim ve uyguladığım birşey var onu da tavsiye ederim.
Sabah aç karna yarım bardak oda sıcaklığındaki suya 1 tam limonu sıkıp içiyoruz. 2 3 dk hareket ediyoruz.
Midedeki gazı ve şişkinliği alıyor. İlk başta iyi olmazsa öğlen de aynısını yapıyoruz.
Düzenli yaptığımda sabah uyandığımdaki şişlikler olmuyor.

Kizlar doktorum 2 hafta sonra şeker yuklemesi yapacak..29 hafta bitmis olaxak.gec olmuyor mu sizce

Valla satıcı kız bana öyle söyledi bende aldım o acil hastane çıkışından, şerefnazda tertemiz geldi bebek deyince acaba esas hastane çıkışınımı versek diye düşünmedim değil...

Valla satıcı kız bana öyle söyledi bende aldım o acil hastane çıkışından, şerefnazda tertemiz geldi bebek deyince acaba esas hastane çıkışınımı versek diye düşünmedim değil...

bana satan kız ilk olarak şu ucuz şeylerden giydir diye iç dış zıbın olan beyaz ince bi takım verdi sadece üst ama alt yok birde eldiven ve şapka
sadece bunları giyse bebek üşür bunları alta giydirip üste tulum versem nasıl olur?
yada bi hastane cıkışı var direk onu versem diyorum kararsız kaldım

ben hamile kaldığımda zaten şişkoydum boy 1,64 kilo 72 11 kilo aldım oldum 83 ne kadar zayıf hatun varsa şubat annesi olmuş maşallah doktor dikkat etsen bile 5-6 kilo alırsın dedi ( potansiyeli biliyor tabi kadın ) ama 85 kiloyla doğuma giderim (olumlama yapıyorum :) )

Ama bitter yemiyorum işte Hiç sevmiyorum bitteri,hep sütlü ya da fındıklı fıstıklı olacak illa.Çocukluğumdan beri ödün veremediğim tek şey çikilata

Ben de çok severim damak favorimdir ama aylardır canım istemedi. Hormonlar damak tadımı bozdu sanırım :)

iki kat ver canim , hemsire bilir zaten en giydirecegini,her zaman ne giydiriyorsa oyle giydirrir
ben hiç oyle kirli kanli kiyafet hatirlamiyorum burda nasil yapiyoalr acaba
siliyolar galiba yikamiyolarda

Tabii ki hastane çıkışını ver. Kim ne bilsin önce neyi sonra neyi giydireceğini. Önceden söylesen bile dikkat etmeyebilirler.

iki kat ver canim , hemsire bilir zaten en giydirecegini,her zaman ne giydiriyorsa oyle giydirrir
ben hiç oyle kirli kanli kiyafet hatirlamiyorum burda nasil yapiyoalr acaba
siliyolar galiba yikamiyolarda

Silinmesi gerekiyormuş zaten. Yıkanmaması lazımmış oyy mis gibi. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…