ben böyle bişey aldım normal çanta gibi ama kraftın bebek bakım çantası bende sevmiyorum bez gibi olanlarıBu saaatte işş işin zor kolay gelsin tabi yarın at farktmz sagol
Bilmem bana göre kolay ve benim azimle uygulayabildiğim tek diyet çünkü serbest olan şeylerden istediğin kadar yiyebiliyorsun.Kolay diyet mi canım o?
Bebek bakım çantası şu annelerin her daim yanında dolaştırdıkları çanta mı? Eğer o ise ben sırt çantası alıcam çünkü. Hem bebeği taşıyıp hemde kolunda çanta taşımak zor oluyormuş yalnız çıkınca. Ebebete 300 ye bile vardı.bir şey anlamadım neden o kadar pahalılarYa arkadaşlar şu bebek bakım çantalarından aldnzmı yada nasıl aldnz ben o renkli bez gbi olanlsr var ya sevmiyorm onları normal buyuk canta gibi alsam olurmu bide hstaneye götrmk içn bebeğinkini ona mı hazrlicaz yoksa ikmzinkinide küçk valiz gbi bişeyemi??
Yok canım alttanda muayene etti doğum kanalına çok uzak dedi. Sadece poposunu dayıyomuş benimki aşağıya, o yüzden fazla baskı oluyo bende:) bazen çıkacak diyorum:)Aşağıda olması sorun olmaz dî mi?
Dukanında hamileler için olanı başka. Birde dukan ekspres var.Hep yaziyorsunuz indirim hep kaciriyorum. Bu yari fiyatina olan ne
sunnet zaten banyonun sonunda soguk suya tutmak ayaklari. Alisinca yapmadan cikamiyorsun cok rahatlatici
Dukan hic emzirmeye uygun bir diyet degil. Hizli kilo veriliuor ama sutu keser. Meyveli karatay yapmistim ben sutu de etkilememisti
Sen merak etme doğunca zaten hepsini verirsin.aşırı almayan herkes zaten çaba harcamadan veriyor.bide süt meselesi var. Onu hiç dişünmemiştim. Bana yasaklayan diyet olsun illa şunu yicen olmasın. Yasaklar dışında kafama göre yiyim
Oluyormuymuş öyle. Ablam diyor ben son aylarda oruç tutmuştum çocuğun kilo alması direkt durdu. Sonra çocuk gelişmeyince bırakmış.kızan minnacık doğdu.Nazar değmesin canım durmuş kilo alımın, dün haberlerde ikizlere hamile olan hanımefendinin kilo verdiğini duyunca bozuldum yani. Hamileyken diyet yapmış 103 den 80 küsüre inmiş.
Randevum yarın bana da verir heralde. İlaç içmesem dedim ama perişan oldum.Benimde midem yanıyor özellikle gece yatarken. Doktor gaviskon şurup verdi çok iyi geliyo hemen etki ediyor
Ahh bunun ağzını burnunu yesinlerrrr.saçlarını sevsinler.maşallahEki Görüntüle 1316632
Buda benim şapşik kızım:) pazar geziyoz:)
Mide yanması olan arkadaşlar için beslenmebulteni.com daki
"Mide asit fazlalığı değil azlığı reflüye neden olur " başlıklı makaleyi okumalarını tavsiye ederim arkadaşlar.
Oradaki tavsiyeler gerçekten sıkıntılarımı dindirdi.
Bu arada herkese merhaba, ben de şubat annesi olacağım inşallah.
Genel de yazıcı değil okuyucuyum her gün takip ediyorum burayı...
Oluyormuymuş öyle. Ablam diyor ben son aylarda oruç tutmuştum çocuğun kilo alması direkt durdu. Sonra çocuk gelişmeyince bırakmış.kızan minnacık doğdu.
Eki Görüntüle 1316632
Buda benim şapşik kızım:) pazar geziyoz:)
Hep yaziyorsunuz indirim hep kaciriyorum. Bu yari fiyatina olan ne
sunnet zaten banyonun sonunda soguk suya tutmak ayaklari. Alisinca yapmadan cikamiyorsun cok rahatlatici
Dukan hic emzirmeye uygun bir diyet degil. Hizli kilo veriliuor ama sutu keser. Meyveli karatay yapmistim ben sutu de etkilememisti
Benimde midem yanıyor özellikle gece yatarken. Doktor gaviskon şurup verdi çok iyi geliyo hemen etki ediyor
Batıkent'te oturuyorum metro son durağa yürüme mesafesinde... hem sakin hem de bana göre merkezi :)
hem de ben de 1 buçuk senedir biliyorum ankara'yı aslında :)
Aa güzelmiş bu hangi rengni aldın sen 74 e mi aldınben böyle bişey aldım normal çanta gibi ama kraftın bebek bakım çantası bende sevmiyorum bez gibi olanları
kargom bugün geldi resimde görülenden daha büyük ve çok şık içinde kirli torbası biberon kılıfı falanda var
http://www.minimoda.com.tr/Kraft-1202-Bebek-Bakim-Cantasi,PR-4772.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?