2015 Şubat Anneleri

bende sırt çantası almayı planlıyorum , dediğin gibi hem bebek hemde çanta taşımak zor olur , zaten ben normaldede çok sevmem kol çantası falan hepsi buradada bi tane var 60 lira güzel bişeye benziyor

Kizlar
ben de hep solumda yaticam diye sol kalcami çürüttüm sanırım :) dokununca acıyor
Kizlar sukredin halinize. Ben 10 gun once dusmustum ya, hem kalcam hem kukum her yerim hala aciyor. Dr aylarca aciyabilir dedi. Oturma simidi verdi. Bir de arkasindan kurdesen doktum. Serumlar, igneler, kremler cabasi. Cok sukur kasinti gecti, morluklara ve bu aciya da hamdolsun artik :)

bak bi de hem sırt çantası olan hemde yan takılabilen var 91 lira o da fena değilmiş , sen hepsi buradaya bak bacım bi

Canım kurtulus Cebeci de kiralar o kadar yüksek değil Yani biz ogrenciyken orda oturan arkadaşlar olurdu o taraflara da bi bakın Isterseniz

yanında kimse olmayacak mı ? tecrübeli biri olursa o halleder , benim kv de ayarlar hiç düşünmüyom o yüzden : ))) kızının 2 doğumunda bulunmuş biliyordur ne vereceğini ona sorar koyarım çantaya , gerçi hastane çıkışlarını o aldıydı onda getirince sorarım toplu getirecekmiş örgülerle : ))

geçmiş olsun canım kaşıntı da gıcık bi olay

Reactions: ydm
Kızlarrrrr günaydınnnn bol tepikler hepimize :) bu sabah göbeğimin alt kısmı sertleşmişti şimdi biraz daha iyi ama bebişimin toplanması gibi bişi değildi ayırtedebiliyorum oluyor mu sizde de? Öptümmm

Kızlarrrrr günaydınnnn bol tepikler hepimize :) bu sabah göbeğimin alt kısmı sertleşmişti şimdi biraz daha iyi ama bebişimin toplanması gibi bişi değildi ayırtedebiliyorum oluyor mu sizde de? Öptümmm
Günaydın canım :) o sertleşme bende de oluyodu hala oluyo,özelliklede wc sonrası,doktoruma sormuştum,normal olduğunu söylemişti.. Ulaşabiliyosan dr una sor istersen,garanti olsun

annem gelecek o halleder aldıklarımıda göstermem gerekiyor eksik var mı gelince bakar ona göre son halini veririrz

Günaydın hanımlar , bu sabah göbeğimi nerelere soksam saklasam bilemedim . Cübbeye de sığmıyor artık teytey . Neyse son aylar keyfini çıkar lalaaa
Bayanların cüppeside aynı mı oluyor bilmiyorum ama babamın cüppesi var 5xl. O emekli. verebilirim sana. 5 kez sarar seni.
Ben küçükken pek hevesle giyip bakardım.

Amin kozlar sagolun ikizleri n gelişimi gayet iyi dedi doktr ama tabi içerde ne kadar fazla kalsalar kâr hepinizi öptm
Geçmiş olsun canım. Gördüm erken yazamadım. Bir kez tuttularsa dururlar içerde. Beni beklesinler hemen doğmasınlar. Şu ocak ayına bir geçseydik.
Birde kaç kilolarmış

Yok kız saçla alakası. Saçı keseyi mi denecek batsın. Yoksa benimki Barış Manço doğardı. Midem berbat

Günaydın canım :) o sertleşme bende de oluyodu hala oluyo,özelliklede wc sonrası,doktoruma sormuştum,normal olduğunu söylemişti.. Ulaşabiliyosan dr una sor istersen,garanti olsun
sağol cnm cevabın için hiç olmamıştı daha önce endişelendim. Şimdi biraz daha iyyim insan ayırt edemiyor ki gaz sancısı mı mide mi başka bişey mi?Allahım hepimizin yavrusuna sağlıkla zamanında gelmeyi nasip etsin inşAllah.

Yürüyüş olmadığı içindir, çok sağlıklı besleniyorsun ama çok güzel Aslında çayı filan da şekersiz içsen ,
Yok canım basenler fena oldu genişledim
Canım benim hepsini veririz doğumdan sonra inşallah,Hele bir gelsin o günler.

Geçmiş olsun. Pişmiş tavuk misali olmuş. Cidden insan başına bir şey gelince rutin sıkıntılara şükrediyor.
Hamilelikte her rahatsızlığı 10 kat fazla hissediyoruz.
Benimde görünürde bir şey yok ama iki gündür dişim ve o taraftan boğazım ağrıyor. İltihap var sanırım ama neden olduğu meçhul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…