2015 Şubat Anneleri

Csnim cok gecmis olsun bizede ozlem haber verdi insallah zamaninda gelicek minnoslarin gelisimleri nasil peki bebeklerin bol bol yat dinlen beslenmenede dikkat et

Ama limon kabızlık yapiyor

Hayirli geceler

Bizde Yeni hastaneden geldik kizim Cok ateslendi ve üsüyodu havale gceirecek diye korktuk götürdük simDi iyi sükür yatirdim. sayfalar birikmis yine coguna yorum yapmak istiyorum ama yetisemiyorum inanin

Allah yardımcın olsun inş her sey yolunda gider

[QUOTEEARMAGAN, post: 38018851, member: 292487"]Hayirli geceler

Bizde Yeni hastaneden geldik kizim Cok ateslendi ve üsüyodu havale gceirecek diye korktuk götürdük simDi iyi sükür yatirdim. sayfalar birikmis yine coguna yorum yapmak istiyorum ama yetisemiyorum inanin[/QUOTE]
Allah sifa versin canim kizin kac yasinda bagisikligini desteklemeye calis derim. Benimde 3 yasi da kizim

Gecmis olsun cnm insallah tamamlarsin :)

Geçen çikolata yemiştim o gün cidden çok olmuştu. Normalde şeker sadece sabah çaya atıyorum. Gün içinde başka şekerli bir şey yemiyorum.

İnşallah çok rahatsızlık vermez canım. Mideyi bazik şeylerle şuruplarla falan rahatlatmak yerine yanmaya neden olan şeyleri tüketmemek en iyisiymiş. Onları bir bulabilsek. Çözülür gibi geliyor.

inşallah :) yok be canım bizim sitelerde sadece güvenlik kamerası var
buranın yapılaşması öyle kooperatif siteleri hep zaten :)
biliyorum o metroyu antares, cepa-kentpark'a giderken kullanıyoruz kızılay'dan

Ben de alışverişe kentparka ve cepaya gidiyorum. Görüşürüz belki

O zaman hamilelikte reflü önlenemez bişey desene. İnşallah devam etmez.

Bende sizle aynı kiloda kaldım.ama ben bir yerde yanlışlık yaptım sanki. Belki o sizin sabit kilonuzdur ben diyetteydim.

Neden kv ve kp gelecekmis senin annen-baban nerdeki bacim? Doğum ve hastane konusunda bir şey diyemem önemli olan senin sagligin ve rahatligin. Nasil rahat olursan oyle yap derim ama seyahat icin uc ay beklemene gerek yok. Dogumdan bir hafta sonra ucaga binebilirsiniz. Esin doguma gelir heralde izin alip!

saçla ilgili bişey sorayım, hani hep derler ya bebek saçlanırken mide yanması olur diye, şimdi benim mide yanmam falan yok kel mi doğacak benim kızım acaba diyorum, ilgisi var mı acaba saçla mide yanmasının şimdi sen benim kızın saçı çoktu deyince sorayım dedim , çok yandı mıydı miden ?

Günaydın anneler. kızçem acıktı sanırım vurup duruyo. bu gece de nasıl uyuduysam, sağ tarafım uyuşmuş ağrılı bi şekilde uyandım gecenin 4:30'unda. herhalde hiç dönmemişim. şimdi bile kalçam hala ağrıyor. nasıl yatmışım yahu...

ben de hep solumda yaticam diye sol kalcami çürüttüm sanırım :) dokununca acıyor

Oglum kafasinda peruk varmis gibi dogmustu ama hic midem yanmamisti bulanmamisti. Bu sefer midemde daha cok sikinti var, kesin kel dogar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…