2015 Şubat Anneleri

Peki eline geçmîş nasıl guzelmi begenmdiğin tarafları varmı ayy morunu cok begendm ama kullanşszmı olur

ben siyah olanı aldım tam siyah gibi değil zaten siyaha yakın gri
görünenden daha büyük resimde biraz küçük gibi durmuş ama öyle değil
içinden biberan kılıfı, alt açma minderi, kirli torbası çıkıyor
içinde büyük gözler var
normal kol çantasına benzediği için çok hoşuma gitti bez tarzı çantaları sevmiyorum
mor rengide güzel kullanırım dersen onu alırsın
ben çok beğendim gayet kaliteli kullanışlı bi çanta

Ilaç içme sadece şeker kullanma bakalım ne olucak. Bir de limonlu su iç.
Geçen çikolata yemiştim o gün cidden çok olmuştu. Normalde şeker sadece sabah çaya atıyorum. Gün içinde başka şekerli bir şey yemiyorum.

Ben deee. Sırt Çantası 10 numara

Bilkentte oturuyoruz eskişehir yolu. Buranın da metrosu açıldı. Burda da site içindeyiz ayrıca güvenlik falan var. Bir gün buluşuruz înşallah :)

inşallah :) yok be canım bizim sitelerde sadece güvenlik kamerası var
buranın yapılaşması öyle kooperatif siteleri hep zaten :)
biliyorum o metroyu antares, cepa-kentpark'a giderken kullanıyoruz kızılay'dan

neden kendini riske atıyorsun ki en az 10 tane koy çantaya adam o telaş ve heyecanla bez mi arasın
Bizimkiler pek telaş yapmazlar. Hastanelere olaylara fazlasıyla alışkınlar.
Ablam doğuma girerken eşine sakın ameliyathane kapısından ayrılma. O girdi doğuma eniştem dedi hadi gidip yemek yiyelim.makara kukara Çıkacağı sıra gittik kapıya.
Yoğun bakım kapılarına o kadar alışmışızki annem ameliyattayken bile kapıda falan beklemedik gittik çay içtik.
Ondan dolayı ben doğumda iken de telaş falan yapmazlar.doğum bize masal gelir.

Gerçekten hepsi zayıf bunların. Şu ünlüler gibiler yemiyorlar ama yiyoruz almıyoruz diyorlar.

Canm kendini uzme. Benim bebis 27.haftada 780gramdi. Grafigin hep altinda. Ama doktor onemli olan belli oranda buyumesi dedi. I

Oluyormuymuş öyle. Ablam diyor ben son aylarda oruç tutmuştum çocuğun kilo alması direkt durdu. Sonra çocuk gelişmeyince bırakmış.kızan minnacık doğdu.
Valla ikizler sapasağlamdı. Dün haberlerde çıktı. Kadın güzelleşmiş doğum zamanı

Ilaç içme sadece şeker kullanma bakalım ne olucak. Bir de limonlu su iç.
Diyelim ki sabah uyandim kabizlik olmasin diye ilik su ictim su geri cikiyor yemek boruma bebek midemi daraltiyorsa. Bugun tursu yedim cikolata yedim yanma olmadi biraz durusu rahat cunku dunden beri. Cok bastiriyor midemi ilk hamilelikte hic yasamadim. Surup fln kullanmiyorum ama inanin pozisyonla ilgili.

Ayni kiloyla baslamisiz v su an 84-85 oldum. Doguma kacla gidicem acabaaa

ya normal dogum oldu gozumden ayirmadim sadece penye bi beze sardi basta sonra da giydirdi. Sadecr saclari yapisikti banyo yaptirmadan acilmadi. Leke fln olmadi beyazdi hastane cikisi. Ne olunca kanli oluyor acaba.

merhaba hanımlar 29 haftalık hamileyim çok şiddetli (sağ)kalça ağrım var yürürken ortopediye gittim bebek büyüdükçe baskı yapıyor dedi bir de ciddi kilo aldım 14 kilo ondan olabilir mi benzer sorun yaşayan varmı?

Ya dedikodusunu yapip gunahini almak istemiyorum ama kv aglatti beni pazar gunu annem gelecek sende gel dedim.ilk torunu sonucta ben doguma yakin gelirim dedi napalim ikimiz birden dedi esimde demis gel die simdi ikimizde orda kalabalik etmeyelim demis bir kac gun sonra ne zaman gelelim demis esime kv oda ne zaman istersen gel demis o zaman kv gitsin ole gelelim demis benim annem.canavarda yiyecek onu sanki bugunde benim annem ona torununu kucagina aldirmaz mis sevdirmezmis oyle dio telefonda anneminde agzi var dili yok tarzi cirkef olsa dicem normal ama haksiz yere iftira atar gibi konustu cok canim sıkıldı daha oncede ogluna karin beni istemez evden kovar demis geldiginde esim ilgilenmez ailesiyle ben ilgilenirim kirilmasin die lafta soylemem hic niye boyle dusunuyor esim takma bir dahada cagirma gelecegi vakit gelsin geldiginde dirdir edemez nasilsa dedi haksiz oldugunu anlayinca ben yaslandim bos dunya bosa yasiyorum deyip demogaji yapiyo uzuluyorum hormonlar benle dalga mi geciyor yoksa ben bu kv cokmu alttan aliyom seviyorum kadini ama bazen sinirlerimi ziplatiyo

Bende de bel ve sag kasik agrisi cok oluyor yatiyorum kalkamiyorum ama birkac gundur iyiyim sukur yuruyus iyi geliyor hareketsiz kaldigim vakit daha cok agrim oluyor ben cok zayiftim doktorum zayifsin bebek baski yaptigi icin siddetli hissediyorsun dedi agrilari 12 kilo aldim

Arkadaşlar grip oldum çok kötü uçukladım ilaç kullanamıyorum önerdiğiniz bişey var mı ..
Eğer evde varsa pamuğa az bişi asiton dök ve uçuğa tampon gibi yap. Bastır çek sürekli. Biraz acıycak ama çok işe yatıyor. Aklına geldikçe yap bunu. Benim uçuklarım bide dağılırdı şimdi çözümüm bı çok şükür:) tabî yapıp yapmamak sana kalmış:) Allah şifa versin canım.

Kızlar okuyamadım ızun bi süre üç gün hastanede kaldım erken doğum tehtidi tanısı konlmştu hafif agrım var gibiydi gastaneye bi gittik nst de şiddetli sancı öıktı ve sancılar arası 6 dk idi çok kprktum dpktr dogum heran başlayabilir dedi ve yatış iştedi serumlar ve nidilat doğumu erteliyomş ilaç aldım şükür evdeyim ama hala risk geçmedi daha 30 haftam bitti 34 te bati doğurayım duaedin bana olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…