Peki eline geçmîş nasıl guzelmi begenmdiğin tarafları varmı ayy morunu cok begendm ama kullanşszmı olur
Geçen çikolata yemiştim o gün cidden çok olmuştu. Normalde şeker sadece sabah çaya atıyorum. Gün içinde başka şekerli bir şey yemiyorum.Ilaç içme sadece şeker kullanma bakalım ne olucak. Bir de limonlu su iç.
Ben deee. Sırt Çantası 10 numaraBebek bakım çantası şu annelerin her daim yanında dolaştırdıkları çanta mı? Eğer o ise ben sırt çantası alıcam çünkü. Hem bebeği taşıyıp hemde kolunda çanta taşımak zor oluyormuş yalnız çıkınca. Ebebete 300 ye bile vardı.bir şey anlamadım neden o kadar pahalılar
Bilkentte oturuyoruz eskişehir yolu. Buranın da metrosu açıldı. Burda da site içindeyiz ayrıca güvenlik falan var. Bir gün buluşuruz înşallah :)
Bizimkiler pek telaş yapmazlar. Hastanelere olaylara fazlasıyla alışkınlar.neden kendini riske atıyorsun ki en az 10 tane koy çantaya adam o telaş ve heyecanla bez mi arasın
Gerçekten hepsi zayıf bunların. Şu ünlüler gibiler yemiyorlar ama yiyoruz almıyoruz diyorlar.ben hamile kaldığımda zaten şişkoydum boy 1,64 kilo 7211 kilo aldım oldum 83 ne kadar zayıf hatun varsa şubat annesi olmuş maşallah doktor dikkat etsen bile 5-6 kilo alırsın dedi ( potansiyeli biliyor tabi kadın ) ama 85 kiloyla doğuma giderim (olumlama yapıyorum :) )
Canm kendini uzme. Benim bebis 27.haftada 780gramdi. Grafigin hep altinda. Ama doktor onemli olan belli oranda buyumesi dedi. IKızlar bugün doktora gittim , 29+3 teyim. 1273 gram ve 37 cm çıktı ultrasonda. biraz minik bir bebeğin olacak dedi bir hafta geriden geliyormuş... antep fıstığı badem ceviz ye ve soluna yat dedi. hep soluma yatıyom zaten, ama bu çerezleri çok yemiyordum. beslenmeme dikkat ettiğimi düşünüyordum aslında ama minik olcak felan diyince kendimi suçladım birden çok üzüldüm. ben napayım şimdi nasıl besleneyim ? bebeğin kilosu haftası önden giden arkadaşlar bir yardımcı olabilirmi? bende küçük doğmuşum bir sorunum olmamış ama yinede kendimi çok kötü hissettim bugün. yüzünü gördük bu arada yanakları dudakları belli olmuş iyice :)
Yok canım basenler fena olduTatlım senin boyun var, göstermiyorsundur eminim aldığın kiloyu
Valla ikizler sapasağlamdı. Dün haberlerde çıktı. Kadın güzelleşmiş doğum zamanıOluyormuymuş öyle. Ablam diyor ben son aylarda oruç tutmuştum çocuğun kilo alması direkt durdu. Sonra çocuk gelişmeyince bırakmış.kızan minnacık doğdu.
İnşaallah veririm canım. Çok üzülüyorum hiç tartıda 70 görmemiştimSen merak etme doğunca zaten hepsini verirsin.aşırı almayan herkes zaten çaba harcamadan veriyor.
Hmm. Neler serbest ?Bilmem bana göre kolay ve benim azimle uygulayabildiğim tek diyet çünkü serbest olan şeylerden istediğin kadar yiyebiliyorsun.
Diyelim ki sabah uyandim kabizlik olmasin diye ilik su ictim su geri cikiyor yemek boruma bebek midemi daraltiyorsa. Bugun tursu yedim cikolata yedim yanma olmadi biraz durusu rahat cunku dunden beri. Cok bastiriyor midemi ilk hamilelikte hic yasamadim. Surup fln kullanmiyorum ama inanin pozisyonla ilgili.Ilaç içme sadece şeker kullanma bakalım ne olucak. Bir de limonlu su iç.
Ayni kiloyla baslamisiz v su an 84-85 oldum. Doguma kacla gidicem acabaaaben hamile kaldığımda zaten şişkoydum boy 1,64 kilo 7211 kilo aldım oldum 83 ne kadar zayıf hatun varsa şubat annesi olmuş maşallah doktor dikkat etsen bile 5-6 kilo alırsın dedi ( potansiyeli biliyor tabi kadın ) ama 85 kiloyla doğuma giderim (olumlama yapıyorum :) )
ya normal dogum oldu gozumden ayirmadim sadece penye bi beze sardi basta sonra da giydirdi. Sadecr saclari yapisikti banyo yaptirmadan acilmadi. Leke fln olmadi beyazdi hastane cikisi. Ne olunca kanli oluyor acaba.Bence bunu dogum yapacagimiz hastaneye sormak lazim prosedur farkli olabilir benim videolardan gordugum kizimi soyle bi sudan gecirip kurulamislar sampuan vb yok yani sonra da ic badisiyle hastane cikisini giydirdiler iste.tertemiz derken kan yoktu yanii o beyaz unlu verniks tabakasinin kalintilari vardi basinda gıdısında ama onlar pismis gibi gelmiyor hic ustbas da batrmiyor oyle o yuzden bizimki temizdi yani.ama simdi nasil olur ben de supheye dustum bak onden sorulup konusulabilir ama illaki kanlı vermezler siliyolardır muhakkak.o ince basit ic zıbınlıklarını icine verip distan yine cici takım giydirilebilir bence
Tek onla olmaz kız gariban gibi :) hem üsür oyle kiyafet bile degil o amaaan kirlenirse de.kirlenir ya tek derdimiz o olsun saglikli olsunlat da
Benim de basen popo almis basini gitmis!Yok canım basenler fena oldugenişledim
Bende de bel ve sag kasik agrisi cok oluyor yatiyorum kalkamiyorum ama birkac gundur iyiyim sukur yuruyus iyi geliyor hareketsiz kaldigim vakit daha cok agrim oluyor ben cok zayiftim doktorum zayifsin bebek baski yaptigi icin siddetli hissediyorsun dedi agrilari 12 kilo aldimmerhaba hanımlar 29 haftalık hamileyim çok şiddetli (sağ)kalça ağrım var yürürken ortopediye gittim bebek büyüdükçe baskı yapıyor dedi bir de ciddi kilo aldım 14 kilo ondan olabilir mi benzer sorun yaşayan varmı?
Eğer evde varsa pamuğa az bişi asiton dök ve uçuğa tampon gibi yap. Bastır çek sürekli. Biraz acıycak ama çok işe yatıyor. Aklına geldikçe yap bunu. Benim uçuklarım bide dağılırdıArkadaşlar grip oldum çok kötü uçukladım ilaç kullanamıyorum önerdiğiniz bişey var mı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?