- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Cok mu ayakta kaldin, cok mu merdiven inip ciktin? Benim daha once oyle olmustu
dun aynı seyı bende dedım..gerçekten doğuruyorum sandım.. ama benım popom cok ağrıyor,ayrılır gıbı kasık yada bel ağrısı degıl
aramiz bi hafta
benim sancim yok canim
İşle güçle kendimi yorsam bana da oluyor canm , uzan dinlen biraz bakalm
Nasil sanci canim. Adet gibi ni. Dr.u aradin mi.
sancım yok da devamlilik surerse dra danis bir kuzum
çok değil de bugün öğlen oldu bir ara geçti hemen ama... hafif adet sancısı gibiydi
O baski bendede oluyo canim sanki cikicak gibi bide dedigin gibi mesaneme vuruyo sanki hep.wc ye gitme istegi oluyo ama doktor normal durusuyla alakali asagida degil bebegin gayet iyi demisti aldiklarinida gule gule kullansin pasaniyi akşamlar güzel anneler :) 2 saattır geçmişi oku oku ancak yetiştim size
@Aksuaksu canım geçmiş olsun inşAllah bebişlerin 36. haftayıda görürler sen yüreğini ferah tut.
Dün hellobaby gitmek istiyorum die eşim okul bitişinde gidelim dedi anam dün uyandığımda yoktu ama snrasında karnımın göbek deliğimin hemen sağ tarafına doğru içerden ağrı vardı ve gerilme acısı gibi bişi vardı hello baby birazda yürüdük metrodan inince bostncıdakine gittik yürürken dedim bu yalancı sancımıydı neydi çözemedim. Neyse bulduk mağazayı içeri bir girdik ben ağrı mağrı unuttum bebişime alacaklarıma odaklandım :)
Banyo şampuanı köpüğü yağı pişik kremi ve sabunu aldım sebamedde %30 indirim vardı kokularıda hoşuma gitti aldık ve hepsi 500ml büyük boydu avantajlı oldu. kendime göğüspedi aldım 60lı lanshion marka. Bebiş için yatağına lastıklı çarşaf aldık. 3 tane bady aldı eşim yine dayanamadı :) burun aspiratörü aldık kulak çöpü aldık :) deterjan olarak ise hacı şakirin toz granür sabun tozlu lavanta kokuluymuş ondan aldık bakalım ilk parçasını bugün yıkıcaz :) fırça tarak seti aldık. Oğluşuma babasının karşı çıkmasına rağmen 2 külotlu çorap aldımVee bir paket daha 3 lü unibaby ıslak bez aldık yenidoğan olandan.
Şu ağrısı olup snra nstde sancısı çıkan arkadaşlar bu ağrılar nasıl ağrılar tarif edermisinz?
Benim adetlerim hep çok ağrılı geçerdi adet ağrısı gibi oluyor diyorlar ya benim adet ağrılarım çok şiddetli olurdu ben öle şiddetli bir ağrı hiç yaşadım. Bazen yorulduğumda kasıklarımda oluyordu ağrı dünde göbek deliğimin sağında vardı bir ağrı ama kasılma yok batma yok bazen oğlum aşağıda oluyor mesane vuruyor hissediyorum o içerde içime tekme attıkça bnm alttan baskı oluyor ve çişim geliyor gibi oluyor bunların dışında bende bir ağrı fln bişi yok bazen düşünüyorum acaba varda yalancı sancı oluyorda ben mi anlmıyorum diyorum kenid kendime.
evet yıkayacağız canım :)
kocam güldür güldür izliyor bende oturdum kadınlar kulübüne bakıyorum. yanımda fındık ve ceviz eşliğinde :) bebiş için yemeye çalışıyorum sürekli , ama paket cevizleri yiyemiyorum bilmem sizde de var mı ama sanki değişik bir kokuları ve tatları oluyor.yoksa ben mi takıntılıyım
Senle gunumuz ayni bakalim akibetimiz n olcak[/QUOTE][QUOTEa87, post: 38033654, member: 394743"]Harika paylaşım, çok teşekkürler
kocam güldür güldür izliyor bende oturdum kadınlar kulübüne bakıyorum. yanımda fındık ve ceviz eşliğinde :) bebiş için yemeye çalışıyorum sürekli , ama paket cevizleri yiyemiyorum bilmem sizde de var mı ama sanki değişik bir kokuları ve tatları oluyor.yoksa ben mi takıntılıyım
Ben ne zaman yıkayacam biri beni teşvik etsin arkadaş elim var mıyor çamaşıra
benimde kocam güldür güldür seyrediyor bende buradayım :)
bimden alıyorum ben cevizleri ama koku almadım hiç
Bizde de durum aynı, ben de mandalina yiyorum.Paket ceviz ben de yiyemiyorum, kuruyemişçiden olacak illa.Daha çok hoşuma gidiyor öyle.
Afiyet bal şeker olsun sana da bebişine de arkadaşım.Biz yiyeceğiz ki büyüyecek minnaklarımız.Bir tane mandalina ve muzu mideye indirdim zatenşimdi fındık ceviz sırası evet bende aynıyım işte bütün alıp kendim kırıyorum daha iyi oluyor.
Ya ben butun kiyafetleri yikadim utuledim yerlestirdim veee etiketleri kesmeyi unuttum burdaki kizlar yazinca aklima geldi simdi hepsini cikarip tekrar etiket kesip tekrarmi yerlestirsem yoksa kullandikcami kessem acep
bende akıl edip kesmedim ama zaten çok boyun kısmında yoktu olanlarıda giydikçe keserim çünkü şimdi onları yerleştirmek baya zor olur :)Ya ben butun kiyafetleri yikadim utuledim yerlestirdim veee etiketleri kesmeyi unuttum burdaki kizlar yazinca aklima geldi simdi hepsini cikarip tekrar etiket kesip tekrarmi yerlestirsem yoksa kullandikcami kessem acep
Ya maşallah kızlar , ben daha başlamadım yıkamaya ütülemeye. Aslında tembellikten değil ama ben de daha hediye gelen olur mu diye başlamadım.Hepsini toptan yıkayıp ütülesem diye düşünüyordum,Ama sizleri gördükçe gaza geliyorum hemencik başlasam mı acaba diye.Ya ben butun kiyafetleri yikadim utuledim yerlestirdim veee etiketleri kesmeyi unuttum burdaki kizlar yazinca aklima geldi simdi hepsini cikarip tekrar etiket kesip tekrarmi yerlestirsem yoksa kullandikcami kessem acep
Afiyet bal şeker olsun sana da bebişine de arkadaşım.Biz yiyeceğiz ki büyüyecek minnaklarımız.
Ya maşallah kızlar , ben daha başlamadım yıkamaya ütülemeye. Aslında tembellikten değil ama ben de daha hediye gelen olur mu diye başlamadım.Hepsini toptan yıkayıp ütülesem diye düşünüyordum,Ama sizleri gördükçe gaza geliyorum hemencik başlasam mı acaba diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?