2015 Şubat Anneleri

Canim simdi elinde olanlarinyika hepsi cok zor oluyo hepsini kurutup utulemek ben 2 saat utu basinda kaaldim ayaklarim sisti geldikcede yikar koyarsin daha kolay olur

bi deneyim nasıl olacak
rüyamda bile görmüştüm ilk aylarda ne kadar canım istediyse
birde yeşil kabuğuyla köz ateşin içine atar pişirirdik oda müthiş bişey oluyor

Evet onların garip kokuları var. Zaten karatay taze kırılmış.yiyin diyor. Hoş canan teyzemin başı da dertte.

Yok bundan sonra gideceğim. Haftaya yani ama korkuyorum başkası da olumsuz bir şey söyler diye.
Olumsuz ne diyebikirki bu doktor gayet iyi demis bebek icin muhtemelen buda aynisini soler bebek icin sadece daha iyi ilgilenir senin sikayetleride dinler en azindan bende sali gidicem soluma yatamadigim icin bende bebek beslenemiyomu acaba diye endise ediyorum

bi deneyim nasıl olacak
rüyamda bile görmüştüm ilk aylarda ne kadar canım istediyse
birde yeşil kabuğuyla köz ateşin içine atar pişirirdik oda müthiş bişey oluyor

dene dene güzel oluyor, yaz buraya yorumunu da merak ederim : )) közde duymamıştım hiç

Bir tane mandalina ve muzu mideye indirdim zaten şimdi fındık ceviz sırası evet bende aynıyım işte bütün alıp kendim kırıyorum daha iyi oluyor.
Bizde ne ceviz ne meyve ne de başka bir şey var. Sadece k.yemiş bir lokma meyve olmaz mı evde.
Eşim de gezmede. Başım ağrıyor midem bulanıyor perişanım.

Benim bebek aşağıda olduğu için mi bilmiyorum ama bayağı baskı yapıyor ayakta durunca ve yürüyünce ağrı oluyor bayağı.bu durumu yaşayan var mı?

Kapı süsümün son durumu ama çevresine tül gelecek henüz bitmedi.
Nota bilgisi olanlar takılmasın notalar biraz ters olabilirler.

çok beğendim canım emeğine sağlık çok ama çok hoşuma gitti :) emek çok şanslı bir bebiş senin gibi bir annesi var

Öyle olacak galiba:)yıkama ve ütülemeye annem gelecek inşallah:)

annem ütüyü hiç sevmez 3 kardeşiz üçümüze de ilk öğrettiği ev işi ütüydü herkes kendi ütüsünü yapardı bizim evde, ben severim ütüyü yaparım onu takmıyorum hiç , ben toptan takmıyorum galiba bu işi yaw : )))

Son 3 gündür bebeğimin hareketleri azaldı sanki ya. Eskisi kadar hareketli değil. Endişe ediyorum hiç hareketsiz de değil. Pozisyon mu değiştirdi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…