Ya maşallah kızlar , ben daha başlamadım yıkamaya ütülemeye. Aslında tembellikten değil ama ben de daha hediye gelen olur mu diye başlamadım.Hepsini toptan yıkayıp ütülesem diye düşünüyordum,Ama sizleri gördükçe gaza geliyorum hemencik başlasam mı acaba diye.
Canim simdi elinde olanlarinyika hepsi cok zor oluyo hepsini kurutup utulemek ben 2 saat utu basinda kaaldim ayaklarim sisti geldikcede yikar koyarsin daha kolay olur
bende taze cevizi çok severim, çok canım çektiğinde normal cevizi suda bekletiyorum 1-2 saat falan tadı çok benziyor taze cevize, vitaminleri ölüyo mudur bilmiyorum ama o an tadının benzemesine önem verdiğim için yapıyorum arada
bi deneyim nasıl olacak
rüyamda bile görmüştüm ilk aylarda ne kadar canım istediyse
birde yeşil kabuğuyla köz ateşin içine atar pişirirdik oda müthiş bişey oluyor
kocam güldür güldür izliyor bende oturdum kadınlar kulübüne bakıyorum. yanımda fındık ve ceviz eşliğinde :) bebiş için yemeye çalışıyorum sürekli , ama paket cevizleri yiyemiyorum bilmem sizde de var mı ama sanki değişik bir kokuları ve tatları oluyor.yoksa ben mi takıntılıyım
Olumsuz ne diyebikirki bu doktor gayet iyi demis bebek icin muhtemelen buda aynisini soler bebek icin sadece daha iyi ilgilenir senin sikayetleride dinler en azindan bende sali gidicem soluma yatamadigim icin bende bebek beslenemiyomu acaba diye endise ediyorum
bi deneyim nasıl olacak
rüyamda bile görmüştüm ilk aylarda ne kadar canım istediyse
birde yeşil kabuğuyla köz ateşin içine atar pişirirdik oda müthiş bişey oluyor
Bizde ne ceviz ne meyve ne de başka bir şey var. Sadece k.yemiş bir lokma meyve olmaz mı evde.
Eşim de gezmede. Başım ağrıyor midem bulanıyor perişanım.
annem ütüyü hiç sevmez 3 kardeşiz üçümüze de ilk öğrettiği ev işi ütüydü herkes kendi ütüsünü yapardı bizim evde, ben severim ütüyü yaparım onu takmıyorum hiç , ben toptan takmıyorum galiba bu işi yaw : )))
Son 3 gündür bebeğimin hareketleri azaldı sanki ya. Eskisi kadar hareketli değil. Endişe ediyorum hiç hareketsiz de değil. Pozisyon mu değiştirdi acaba ?
annem ütüyü hiç sevmez 3 kardeşiz üçümüze de ilk öğrettiği ev işi ütüydü herkes kendi ütüsünü yapardı bizim evde, ben severim ütüyü yaparım onu takmıyorum hiç , ben toptan takmıyorum galiba bu işi yaw : )))
Son 3 gündür bebeğimin hareketleri azaldı sanki ya. Eskisi kadar hareketli değil. Endişe ediyorum hiç hareketsiz de değil. Pozisyon mu değiştirdi acaba ?