Yiyin laa ben bugün iki tane yedim. Bebeğin duruşu iyiyse rahatsız etmiyor. Benimki kafa sağda ayaklar sol aşağıda yatay duruyor.ye gitsin dün akşam ben yedim simitdayanamadım bana baktılar hep böyle melun melun
O baski bendede oluyo canim sanki cikicak gibi bide dedigin gibi mesaneme vuruyo sanki hep.wc ye gitme istegi oluyo ama doktor normal durusuyla alakali asagida degil bebegin gayet iyi demisti aldiklarinida gule gule kullansin pasan
Valla mı? Ne güzel müzik öğretmenimizde var süper.Çok güzel olmuş notalarda gayet hoş:)müzik öğretmeni olarak çok beğendim:)
Evet başlayayım bence de canım en iyisi dediğin gibi geldikçe yıkar ütüler, kaldırırım.Canim simdi elinde olanlarinyika hepsi cok zor oluyo hepsini kurutup utulemek ben 2 saat utu basinda kaaldim ayaklarim sisti geldikcede yikar koyarsin daha kolay olur
Takma canim onu anlarsin zaten ben yasamadim ama burda yazilanlara gore farkli binagri bide artik daha sik gitmeye baslicagimiz icin ole bi sanci olsada nst de cikarZaten anlıyorum canım aşağı ya komple iniyor öle vuruyor baskı yapıyor yada ayaklarıyla sıpa mesanemi çiğniyor her zmn olmuyor gün içinde belli bir dönem yada akşamları oluyor genelde çok sabit koltukta fln oturduysam aşağıya mesaneme vuruyor yada çok yol yürüdüm ayakta durduysam başlıyor bu mesaneme vurma işini :)
Bu durum beni tedirgin etmiyor çünkü devamlı böle değil.
Benim şimdi takıntı yaptığım beni yalancı sancım oluyor mu olsa anlar mıyım sancı gerçekten gelse anlarmıyım doğumun nasıl başladığını nasıl anlıcam ben vs. bunları kafaya takıyorum
Ya bende pek soluma yatamıyorum. Yatıyorum iki dakika sonra ödül olarak biraz sağa yatayım diyorum. Olmuyor solda nefes alamıyorum.sanmıyorum yatmayla olsun.Olumsuz ne diyebikirki bu doktor gayet iyi demis bebek icin muhtemelen buda aynisini soler bebek icin sadece daha iyi ilgilenir senin sikayetleride dinler en azindan bende sali gidicem soluma yatamadigim icin bende bebek beslenemiyomu acaba diye endise ediyorum
Sağol canım bence burdaki annelerin bebeklerinin hepsi yanmış. Grubun adı Şubat 2015 anneleri değilde üşütük anneler topluluğu olmalıymışçok beğendim canım emeğine sağlık çok ama çok hoşuma gitti :) emek çok şanslı bir bebiş senin gibi bir annesi var
:)gerçekten çok hoş:)Valla mı? Ne güzel müzik öğretmenimizde var süper.
İnşAllah canım ya ne bilim haftalar ilerledikçe anlar mıyım sancı nasıl die aklıma geliyor :)Takma canim onu anlarsin zaten ben yasamadim ama burda yazilanlara gore farkli binagri bide artik daha sik gitmeye baslicagimiz icin ole bi sanci olsada nst de cikar
Sağol canım bence burdaki annelerin bebeklerinin hepsi yanmış. Grubun adı Şubat 2015 anneleri değilde üşütük anneler topluluğu olmalıymış
Bende sagda rahat ediyorum sola yatim diyorum 2 dkda kolum bacagim uyusmaya agrimaya basliyo ozamn benim bebekde onde cikarsa sola yatma mevzusu yalan:)Ya bende pek soluma yatamıyorum. Yatıyorum iki dakika sonra ödül olarak biraz sağa yatayım diyorum. Olmuyor solda nefes alamıyorum.sanmıyorum yatmayla olsun.
Sen mi yaptin? Ne guzel olmuş eline sağlıkKapı süsümün son durumu ama çevresine tül gelecek henüz bitmedi.
Nota bilgisi olanlar takılmasın notalar biraz ters olabilirler.
Sağol biraz yamuk yapıştırmışım ama çok emek verdi yuvarlak tahtasını küçük kesmişler biraz sıkışık oldu. Boya kurut uzun sürüyor.Sen mi yaptin? Ne guzel olmuş eline sağlık
Geçmiş olsun canm nasıl oldunBizde ne ceviz ne meyve ne de başka bir şey var. Sadece k.yemiş bir lokma meyve olmaz mı evde.
Eşim de gezmede. Başım ağrıyor midem bulanıyor perişanım.
Nooooldo =]Kafam fena bozuk heee... Ümüğünü sıkacam yakindir bu koca kişisinin..
Tansiyonum çıktı ilk kez 13 olmuş,nabzım.yükselmiş neden oldu.bılmıyorum titreme geldi.Geçmiş olsun canm nasıl oldun
Geçmiş olsun. Bende de baş ağrısı var dönüyorum yatakta bir sağa bir sola.Tansiyonum çıktı ilk kez 13 olmuş,nabzım.yükselmiş neden oldu.bılmıyorum titreme geldi.
Limonlu su içtim banyo yaptım tansiyon düştü ama nabız yüksek.
Uyku haram bu gece yine
Benim ilk kez oldu. Biraz canım sıkılmıştı ondan olabilir ya da vadesi geçmiş.süt içmiştim ondan mı oldu bilmiyorum.Geçmiş olsun. Bende de baş ağrısı var dönüyorum yatakta bir sağa bir sola.
Çarpıntı hissi sanki ben de hissediyorum bu aralar. Normal olabilir de diyor olmaya bilir de diyor.
Özellikle sola yattığımda oluyor bakalım sürekli olursa doktora giderim.
Seninki de normale döner inşallah gün içinde de oluyor bana sonra geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?