Degmez canim yav he he de gecKafam fena bozuk heee... Ümüğünü sıkacam yakindir bu koca kişisinin..
kocam güldür güldür izliyor bende oturdum kadınlar kulübüne bakıyorum. yanımda fındık ve ceviz eşliğinde :) bebiş için yemeye çalışıyorum sürekli , ama paket cevizleri yiyemiyorum bilmem sizde de var mı ama sanki değişik bir kokuları ve tatları oluyor.yoksa ben mi takıntılıyım
Kendi doktorum. Merdivenle ilgili bir şey sormadım. Zaten özel konulara pek girmiyor.sadece bebek sağlıklı her şey iyi suyu iyi falan. Her şey bebekle ilgili. Varsa şikayet ama fiziksel şikayet endişelerle ilgilenmiyor.
İdrar kaçırma ve akıntıyı sordum. Suyum akıyor diye endişeleniyorum dedim. Sürekli değilse yani.devamlı akıntı değilse önemli değil dedi. Su öyle gelmiyormuş
ben daha almaya başlamadım : )))Litchi le ben kaldık heralde alışverişe başlamayan , tembel miyiz acepp :))
çorbasınını yapmıştım diyet yaparken. Kabak,havuç ve yer elmasını haşlayıp robottan geçirdim. İşte diğer kısmı klasik çorbalar gibi.
ya ben simit yedikten sonra acayip mide ağrısı yaşıyorum başka hamurişlerinde olmuyor
simitide çok everim korkumdan yiyemiyorum
Öylemiymiiiiş :) ben hemen söyliyim ismi :) duyduğum iyi oldu
listem yok ama kafamda tasarladım bi hafta sonunda hallederiz diyoruz ama bakalım görcez
Yok bundan sonra gideceğim. Haftaya yani ama korkuyorum başkası da olumsuz bir şey söyler diye.
Zaten anlıyorum canım aşağı ya komple iniyor öle vuruyor baskı yapıyor yada ayaklarıyla sıpa mesanemi çiğniyor her zmn olmuyor gün içinde belli bir dönem yada akşamları oluyor genelde çok sabit koltukta fln oturduysam aşağıya mesaneme vuruyor yada çok yol yürüdüm ayakta durduysam başlıyor bu mesaneme vurma işini :)
Bu durum beni tedirgin etmiyor çünkü devamlı böle değil.
Benim şimdi takıntı yaptığım beni yalancı sancım oluyor mu olsa anlar mıyım sancı gerçekten gelse anlarmıyım doğumun nasıl başladığını nasıl anlıcam ben vs. bunları kafaya takıyorum
Valla mı? Ne güzel müzik öğretmenimizde var süper.
Ben gece uyumadım ondan uyanamıyorum. Gergi iki saat olmuştur yine uyanalı.Hadi uyanın artık
ben de besik nevresim dışında bir sey almadım. Bgn mothercare den hastane cikislarina bakayım diyorum. Bir de havlu icine tulbent oneriyorlar onlar da satiliyormus orda.Bari cantamizi hazirlayalim bu ara.Bir günde alıcaz inşallah
Ben gece uyumadım ondan uyanamıyorum. Gergi iki saat olmuştur yine uyanalı.
Açlıktan midem kazınıyor.
Cts bugün kızanlar uyuyordur. Zaten çoğu 10-11 den önce uyanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?