Çok teşekkür ederim arkadaşım, ben de doktorumu arayıp hemen soracağım çünkü gerçekten çok canım yandı,bacağım kitlendi resmen.Evet canim vardi. Magnezum alinca bi daha hic olmadi. Toz gibi olanlardan gunde ya da 2 gunde 1 aliyorum.
Şu hamilelikte bir de dışardan gelen olumsuzlukları kaldırmak çok zor.Ben de çok acıktım bu sabah. Dün biraz canım sıkılmıştı canım sıkılınca yemek yerim benokulda benim olduğum bölüme dışardan bir doçent almaya karar verdiler. Beni bîr yıl daha beklemek uzun sürermiş başımdaki hocayı bertaraf etmek içinmiş. Prof alsınlar madem niye doçent alıyorlar uff bugün de sıkılmak istemiyorum dedim yeni gelen de bu hoca gibi davranırsa bana yıok izin vermeyiz dediler. Bu hocaya nasıl izin veriyorlar. Yarın ben doçent olduğumda bu sefer de doçentlik kadrosu dolu diyip bunlar bana kadro da açmaz
Benim sıpa da erkek teyzesi, bakalım ne zaman gelecekler, zamanında sağlıklarıyla gelsinler inşallah hepsi.
Kalsiyumu bırak dedi doktor. Ben ağzımın o tarafa ile bir şey yemiyorum. O tarafta dişimde boğazımda ya da kulağımda iltihap var sanırım.Esoba diş ağrısı sert bişey yiyince oluyor canım. Dün keşfettim ben de. Yer elması biraz sertti ağrı yaptı. Büyük olasılıkla kalsiyum takviyesini artırmamız gerekiyor.
Yarın gircen ben bugün girdim.Gunaydinnnn,
31. Haftaya girdim sukurama aşağıda 30 mu yazıyı ya annamadım :/
Evet 1,5 ay. Hele benimki iki hafta önce. Çok kilolu olursa alırlar.
Kilo çok kafama takıldı.altta ideal kilo 1600 yazıyor bebek 2200 çok değil mi?
Burda kaç kişiyiz hiç 2 kilo üstü yok. Kaç Kilo doğacak.akşamdan beri feci taktım. Rahim yırtılacak,bebek sığmayacak diye üşüttüm resmen.
Ben 15 tatilde doğsun istiyorum hem stajyerim tam gün çalışacak hem de ablamın çocukların okulu olmadığından yanıma gelebilir.
Canım geçmiş olsun dikkat edin kendinize havalar dengesizleşti herkes hasta oluyor. Aslında belki gitsen güne iyi gelir açılırsın hem bişiler yapmışlardır yersin sende bebişte doyar ama çok halsizlik oluncada insan yatsam hep istiyor. RAbbim yardımcın olsun inş ilerlemez daha fazla.Günaydın güzel hatunlar ve tatlı bebisler. Baş agrisi hafif ates ileri derecede kırgınlıkdökülüyorum yine kız hastalaniyor derken beni de kattı hain mikroplar araya gec kalmisti zaten bugun arkadaslarla günumuz var bende ne istek ne derman var gidecek ekecek durumum da yok el mahkum
Kilo çok kafama takıldı.altta ideal kilo 1600 yazıyor bebek 2200 çok değil mi?
Burda kaç kişiyiz hiç 2 kilo üstü yok. Kaç Kilo doğacak.akşamdan beri feci taktım. Rahim yırtılacak,bebek sığmayacak diye üşüttüm resmen.
Ben 15 tatilde doğsun istiyorum hem stajyerim tam gün çalışacak hem de ablamın çocukların okulu olmadığından yanıma gelebilir.
satına göre doğum oluyor canım. bebeğin ileri olmasına göre değil,ayrıca ultrason ölçümlerinde kilo en çok yanlış yapılan ölçüm o yüzden takma kafana 2 kilo ise 200 gramı fazla çıkmış olabilir.çünkü bebeğin ölçümlerini giriyorlar makinaya orada çıkan kiloyu söylüyorlar. anca doğunca belli olacak bakalım kaç kilo oldukları :)
Aynen bizim bir akrabamız öle dedi bana geçen annemlerdeyken bebeğine 3.5 kilo diyorlarmış doğuma girmeden önce usgde doğunca bir bakmışlar 2.5 kilo civarı doğmuş. 1 ilo bile yanılma olabilir diyor takılma kiloya demişti. O devlet hast. gitmişti belki o yüzden daha çok yanılma oldu ama usgde ki ile gerçeği arasında en az 500 gr oynar yani kesin belki 1 kilo bile oynar belli olmaz. RAbbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşAllah kolaylıkla doğurmak nasip etsin bizede bol süt versin emen bebişler nasip etsin inş sağlıkla büyütelim önemli olan bu :)
30 hafta 1 gün olunca 31 yazar, belki yarın değişecektir :)Gunaydinnnn,
31. Haftaya girdim sukurama aşağıda 30 mu yazıyı ya annamadım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?