2015 Şubat Anneleri

Şu hamilelikte bir de dışardan gelen olumsuzlukları kaldırmak çok zor.
Bebekler gelse de eski biz olsak.

Benim sıpa da erkek teyzesi, bakalım ne zaman gelecekler, zamanında sağlıklarıyla gelsinler inşallah hepsi.

bnmde erkek canım inş. 40 beklesinler bana uyar sakıncası yok erken gelmesinler de sağlıkla doğsunlar inş hepsi
Ama ne bilim benim içimden hep 25 ocak tarihi geçiyor hissi olarak ama şubat annesi olmak istiyorum bir yandan da Veeee topikteki ilk bebeğini kucağına alacak kişi kim onuda merak ediyorum

Esoba diş ağrısı sert bişey yiyince oluyor canım. Dün keşfettim ben de. Yer elması biraz sertti ağrı yaptı. Büyük olasılıkla kalsiyum takviyesini artırmamız gerekiyor.
Kalsiyumu bırak dedi doktor. Ben ağzımın o tarafa ile bir şey yemiyorum. O tarafta dişimde boğazımda ya da kulağımda iltihap var sanırım.
Ya ben moralime göre fiziksel olarak da hasta oluyorum

Dun doktorum dogumların buyuk çoğunluğu 38. Haftada olur dedi subatin basindakiler direk ocagin ortasi oluyo by durumda.. Ayy o zaman cok az kaldi. S Sond kız dediğin gibi 1,5 ayımız kalmış
Evet 1,5 ay. Hele benimki iki hafta önce. Çok kilolu olursa alırlar.
Kilo çok kafama takıldı.altta ideal kilo 1600 yazıyor bebek 2200 çok değil mi?
Burda kaç kişiyiz hiç 2 kilo üstü yok. Kaç Kilo doğacak.akşamdan beri feci taktım. Rahim yırtılacak,bebek sığmayacak diye üşüttüm resmen.
Ben 15 tatilde doğsun istiyorum hem stajyerim tam gün çalışacak hem de ablamın çocukların okulu olmadığından yanıma gelebilir.

Günaydın kızlarrrrrr bol tepikler hepimize :) bizde bugün biraz geç kahvaltı yaptık geçmişi okudum da nelere takılımışsınız ya :) Allsh sağlıkla zamanında bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi herşey halledilir benim bundan başka istediğim takıldığım bişi yok alışverişlerde yapılır bakacak biri de bulunur.

Günaydın güzel hatunlar ve tatlı bebisler. Baş agrisi hafif ates ileri derecede kırgınlık dökülüyorum yine kız hastalaniyor derken beni de kattı hain mikroplar araya gec kalmisti zaten bugun arkadaslarla günumuz var bende ne istek ne derman var gidecek ekecek durumum da yok el mahkum

Günaydın hatunlar. Bugün erkenciyim. Temizlik yapıcam. Kocamda haftasonları çalışmıyo normalde bugün iş çıkmış gitti. Bende temizlik günü ilan ettim:) yarında misafirim var. İşim var çokkkk hadi kendinize dikkat edin:)

Canım geçen gün burda kızlarla bu kilo olayını konuştukta bebeğin önemli olan kafasının büyüklüğüymüş kilosundan çok. Kfası çok büyük olursa normal doğuma engel oluyormuş sezeryan alıyorlarmış. Benmkinin en son kağıtta BPDsi 30 kusur haftalıktı HCsı 29 kusur haftalıktı ikiside kafayla ilgili bilgiler hngisi önemli onu bilmiyorum ama bu ay ki kontrolde sorucam bakalım dr.a şu anki verilere göre normal doğum şansım nedir vs. die kafasının büyüklüğünü fln.
Benimde 28+2 de 1460 gr.dı şimdi 12 aralıkta gitcem dr.a tam 4 hafta geçmiş olacak bakalım bizimki kaç kilo çıkacak :)
Ayrıca bnce kilosu gayet iyi 7 aylıkken 2200 olması normal bu çocuklar yoksa 3 kilo 3.5 kiloyu nasıl bulacaklar birde 38. haftada doğarsalar bnce gayet iyi gidiyorlar dr.ların abarttığı kadar dğeil kiloları ilerde fln bence, ne bilim yani düşünüyorum da 8. ay ve 9. ayda toplam 1.5 kilo alsa işte toplamda 3.5-4 arası olur ki buda normal yani o yüzden içini ferah tutmaya çalış canım bir ara bnde çok takmıştım bu kilo işini ama nasip neyse onu yaşıcaz :) psikolojik olarak düşününce yemekten bile kesildim bişi yiyesim gelmiyor sanki yesem çocuk şişecek gibi hissediyordum bir ara

Canım geçmiş olsun dikkat edin kendinize havalar dengesizleşti herkes hasta oluyor. Aslında belki gitsen güne iyi gelir açılırsın hem bişiler yapmışlardır yersin sende bebişte doyar ama çok halsizlik oluncada insan yatsam hep istiyor. RAbbim yardımcın olsun inş ilerlemez daha fazla.

satına göre doğum oluyor canım. bebeğin ileri olmasına göre değil,ayrıca ultrason ölçümlerinde kilo en çok yanlış yapılan ölçüm o yüzden takma kafana 2 kilo ise 200 gramı fazla çıkmış olabilir.çünkü bebeğin ölçümlerini giriyorlar makinaya orada çıkan kiloyu söylüyorlar. anca doğunca belli olacak bakalım kaç kilo oldukları :)

Aynen bizim bir akrabamız öle dedi bana geçen annemlerdeyken bebeğine 3.5 kilo diyorlarmış doğuma girmeden önce usgde doğunca bir bakmışlar 2.5 kilo civarı doğmuş. 1 ilo bile yanılma olabilir diyor takılma kiloya demişti. O devlet hast. gitmişti belki o yüzden daha çok yanılma oldu ama usgde ki ile gerçeği arasında en az 500 gr oynar yani kesin belki 1 kilo bile oynar belli olmaz. RAbbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşAllah kolaylıkla doğurmak nasip etsin bizede bol süt versin emen bebişler nasip etsin inş sağlıkla büyütelim önemli olan bu :)

erken kalkardım ama uyuyakalmışım iyikide uyumuşum çok güzel bi rüya gördüm 1 hafta olmuş dogum yapalı sarışın bi erkek bebek minnacık kucağımda gezdiriyordum ağlıyor emzirmeye çalışıyorum falan acayip bir duyguymuş bu annelik diyorum gözümü bi açım tepikliyor kuzucum acıkmışım süt içtim bi parça ekmekle babamızın kalkmasını bekliyoruz kahvaltıdan onra pijama bakmaya gideceğiz tabi bulabilirsem
herkese mutlu haftasonları

aynı şey bizim bir tanıdığımızda oldu eylül ayında doğum yaptı 3.300 demişler bebek doğunca 2 kilo 700 gram doğmuş :) hemde bursanın en iyi hastanesinde doğum yaptı özel veya devletle alakası yokta yanılma payı hep var. önemli olan sağlıklı olması buradaki hatunlar kiloya çok takılıyor kilo alsa çok kilolu olup sıkıntı olacak sanıyorlar az kilo olsa doyuramıyorum deyip kafaya takıyorlar 2015 şubat anneleri değil de,pimpirikli şubat anneleri olarak değiştirmemiz lazım :) ben kendimi çok telkin ediyorum yoksa bende sıyırırım,rabbime bol bol dua ile okuduğum yasinler beni sakinleştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…