2015 Şubat Anneleri

4-4,5 kilo olan bebek normal doğar üstü normal olmaz demişti bana doktor

Aynen bana da Ocak ayının son günleri olacak gibi geliyor.Göreceğiz bakalım Inzarcığım ilk kimin bebiş doğacak,ben de meraktayım açıkçası.

ohhh kızlarla dedikodu candır :)

Şişman diye dertlen,zayıf diye dertlen.
Bilmiyorum iki gündür yine depresyondayım.
Normal hayatına devam eden arkadaşlara çok özeniyorum,geziyorlar,arkadaşları ile görüşüyorlar,temizlik,yemek.Benim bir şey yapasım yok.
hamileliğin başından beri eskiden yaptığım bir şeyden zevk almıyorum. bir yerde duramıyorum hemen eve geleyim böyle bunalım ağlayıp takılayım istiyorum.

istanbulda yaşayan yada yakın illerde olan şubat anneleri ortak bir nokta ayarlayıp görüşelim mi

4-4,5 kilo olan bebek normal doğar üstü normal olmaz demişti bana doktor
Ya ben normal doğum olmaz diye dertlenmedim.
Benim için hiç farketmiyor.
Kilosunu falan daha bilmeden. Ve henüz 30. Haftadayım beni hiç düşünmeden dr direkt bebek ters normal doğmaz dedi.
Sanki yarın doğurucam. Şimdiye kadar sürekli normal doğuma uygun diyordu şimdi yaklaşınca zaman hemen döndü.
Doktor dahi olsa biri beni önemsemeyince çok canım sıkılıyor.

Ayy başınızı yedim.
Ben en iyisi düzenlenen kadar yazmasam bir süre. Hala bu depresyon adet zamanı ile ilgili olamaz heralde.

Aman ya salla doktorlari anca moral bozuyolar. Senin icin sezeryan ya da normal fark etmiyosa hic uzerinde durma. Zaten sen baska bi doktor deneyecektin git bi ona. Insallah kafana uyan seni rahatlatan bi doktor olur...

:) valla canım o zaman ben takıntılıyım aslında böyle değildim bir kere yedikten sonra ksutum ondan sonra hiç canım istemedi bende kırma alıyorum kendim kırıp ayıklıyorum.
Ceviz tazr kirilmis yenmeli. Bekledikce yagi degisir mideye dokunur faydasi da azalir. Karatay sabah yiceksen o sabah kir derdi. Bazi soyledikleri mantikli

ben 2 dr gidiyorum 28. hafta da pazartesi gittiğim dr şuan bebek ters dedi perşembe diğerine gittim bebek normal doğum pozisyonunda dedi yani kızımın yeri bol istediği gibi dönebiliyor 34. haftadan sonra konuşulabilir dedi doktorların ikiside... senin doktorun hiç seni düşünmeden konuşuyor ne gerek var o kadar para ödemeye biz devletteki doktorlar yoğunluktan bizimle yeterince ilgilenmiyorlar diye özele bir sürü para veriyoruz ki seninki senin ameliyatını bile hatırlamıyor salla ya bana güven vermedikten sonra en iyisi olsa ne işe yarar önemli olan doktora güvenip teslim olmaktır o beni düşünür diyebilmektir hiç birimiz kadın doğumcu değiliz ben güvenmediğim doktorun söylediğini de verdiği ilacıda kullanmam çünkü

ben daha almaya başlamadım : ))) @Litchi le ben kaldık heralde alışverişe başlamayan , tembel miyiz acepp :))
Bir de ben varim. Tembeller belli oldu : ))

Canım bana soran yok işte. Benim seçtiğim ismi bile ailesne oylamayla soruyo, çok zoruma gidiyo amanapyım ki
yasi genc mi esinin. Genclikte boyle yapiyorlar 10 yil sonra pisman oluyor cogu erkek ama.is. Isten geciyor

Zar zor bir kahvaltı yapıp devrildim, yorgunluktan yaşam Savaş'ı veriyorum adeta

Dun doktorum dogumların buyuk çoğunluğu 38. Haftada olur dedi subatin basindakiler direk ocagin ortasi oluyo by durumda.. Ayy o zaman cok az kaldi. S Sond kız dediğin gibi 1,5 ayımız kalmış
Hep oyle diyorlar da sezeryan degilse son gunu bekleyen de cok oluyor. Normal isteyenlen 38 e sartlamasin son gunlerde beklemek de ayri cile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…