2015 Şubat Anneleri

bn de dogum sonrasi depresyona girmistim kis bi sure. Hormonlar degisiyor. Saclar dokuluyor bi taraftan kansizlik. Herkes bebege sute bi yorum yapiyor. Bebegi alip daga cikasim gelmisti hayatin akisina katlanamamistim. Sen hamilelikte boyle yasamissan dogum sonrasi iyi olursun ne guzel. Iyi tarafindan bak

Bir de ben varim. Tembeller belli oldu : ))

yasi genc mi esinin. Genclikte boyle yapiyorlar 10 yil sonra pisman oluyor cogu erkek ama.is. Isten geciyor
Cidden yaşı ilerleyince kendileri görüyorlar. Biz evlendik nerdeyse bir sene evimizde hiç kalmadık. Hergün k.validelerseyiz.
Başkası olsa sorun yapardı ben çok umursamadım. Sonunda eşim dayanamadı yakınlarına taşındı ve iki sene sonra nasıl kaçacağını şaşırdı.
Şimdi bırak gitmeyi 15 gündür annesi ile küs. Haklı ama anne ile küsülmez diyorum umrunda değil.
Annesi bebeğin adını ninesinin adı olsun diye zarf attı ( sülbiye) eşim anne saçmalama dedi. Emek Sülbiye çok hoş

Valla sağlıkla doğursak da bi mağazaya girip istediğimizi giyip alsak :) nası özeniyorum
valla ben evlendikten sonra biraz kilo aldığım için pek istediğimi alamıyordum zaten ben bu istanbulda kıyafet bulamayan tek kişiyim galiba ahhhh eskişehir ahhhhh

Zar zor bir kahvaltı yapıp devrildim, yorgunluktan yaşam Savaş'ı veriyorum adeta
Ben bugün çalışmıyorum gece de uyumadım ve gözlerim kapanıyor ama bana rahatlık batıyor. Gideyim ablama diyorum.
Yatsam uyusamya ne mümkün.

İnşallah inşallah.yoksa böyle devam ederse direkt doktora gidicem. Böyle hayat mı geçer melankolik.

S Sond doğum kursuna gitsene sana iyi gelir bence karşıda şişli etfale giden arkadaşta memnun olduğunu yazmıştı hatta devletinki bu kadar güzelse özeller uçuyordur herhalde diye düşündüm perşembe olan kurs için istersen ebeye sorayım tamam derse zeynep kamile gel insan rahatlıyor ve yaşadığı güzelliğe odaklanıyor cuma günü de yoga varmış eğitmen olmadığı için bu hafta yokmuş ama geldiğinde yazayım ona gel

Ben bugün çalışmıyorum gece de uyumadım ve gözlerim kapanıyor ama bana rahatlık batıyor. Gideyim ablama diyorum.
Yatsam uyusamya ne mümkün.
Kımıldamaktan yoksunum:) perişan olmuşum ya dinlen Benm gibi olma bacım

Saol kuzum benimki havadan ziyade aylık rutin oldu artık kızım bikere oksurse ben de hasta oluyorum hemen.güne gitcem zaten birkere benim icin ertelendi daha ayıp olur. Disarda yapiyoruz biz günü tembel hatun isi madoda acık büfe gün oluyor calisan hatunlara kolaylık oluyor

Yok be canım hepimiz eskisi gibi degiliz olamayiz da bak mesela normalde can atarim arkadaslarla cikayim muhabbet edeyim bugun oyle buyuyor ki gozumde ben de devamli evde olmak uzanmak istiyorum. Yemek yapasim bazen yiyesim.bile olmuyor. Cocuk olunca mecbur bazi rutinleri yapmaya devam ediyorsun temizlik alisveris cocugu gezdrme gibi ama gel bana sor bir markete gitmek bile bana eziyet geliyor esimin isi cıkıcak da yine gidecek diye aklim cıkıyor kızla tek kalıcam diye hatta esimle ise birlikte gidemeyecegimiz bir sabahsa arac surmek tam cile geliyor artık. Ilk gebeligimde cocuk yoktu diye mi dort yil once daha mi dincti bunyem ondan mi bilmiyorum ama cok enerjik cok pozitiftim surekli geziyorduk hatta doguma dek bunda daglar kadar fark var bende de. Hicbirimiz eski biz gibi olamayiz bu gercegi kabul edip sayili gun diycez onumuzdeki maclari hayal etcez insallah

ay vallahi bnde kendimi zor doyurdum devrildim sanki dünya iş yapmışım gibi :) oğluşumun yatak setini çarşafı fln attım yıkadım astım kuruyor bunlar kurusun kıyafetlerden başlıcam yıkamaya

Ayy oğluma kavuşmama 67 gün ZONGULDAK kadar var çok heyecanlıyım

Eşim geldi şimdi okuldan, benden 1.5 -2 ay önde giden arkadaşının eşi vardı hamile olan 40.haftayı doldurmuş hala bebekte tık yokmuş daha dönmemiş bile. Dr.u 1 hafta daha beklicez snra sezeryanla alıcaz demiş dönmez ve doğum başlamazsa kakasını yutması tehlikeli demiş ayy ben doğurcam nerdeyse o doğuramadı ne zor böle beklemek Allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

doktora gidiyorum kızlar sancılar devam ediyor bebekte sıkıntı olabilir gel bakalım dedi doktor dua edin ne olur korkuyorum

Bir de sizlere bir şey danışmak istiyorum.Kimisi erkek bebek erken geliyor diyor, kimisi kız bebek için erken geliyor diyor.Var mı gerçekten böyle bir şey?Yoksa tamamen hurafe mi?
Hurafedir cnm inanma! kuzenimin eşi ilk bebekleri kizdi 40+3 te suni sanciyla dogurttu dr.u yoksa daha bebişim gelmeye niyeti yoktu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…