bn de dogum sonrasi depresyona girmistim kis bi sure. Hormonlar degisiyor. Saclar dokuluyor bi taraftan kansizlik. Herkes bebege sute bi yorum yapiyor. Bebegi alip daga cikasim gelmisti hayatin akisina katlanamamistim. Sen hamilelikte boyle yasamissan dogum sonrasi iyi olursun ne guzel. Iyi tarafindan bakŞişman diye dertlen,zayıf diye dertlen.
Bilmiyorum iki gündür yine depresyondayım.
Normal hayatına devam eden arkadaşlara çok özeniyorum,geziyorlar,arkadaşları ile görüşüyorlar,temizlik,yemek.Benim bir şey yapasım yok.
hamileliğin başından beri eskiden yaptığım bir şeyden zevk almıyorum. bir yerde duramıyorum hemen eve geleyim böyle bunalım ağlayıp takılayım istiyorum.
Cidden yaşı ilerleyince kendileri görüyorlar. Biz evlendik nerdeyse bir sene evimizde hiç kalmadık. Hergün k.validelerseyiz.Bir de ben varim. Tembeller belli oldu : ))
yasi genc mi esinin. Genclikte boyle yapiyorlar 10 yil sonra pisman oluyor cogu erkek ama.is. Isten geciyor
Benim kıl yok parlak parlak.kız göbüşlerimiz bizim güzelliğimiz :) kıllı kıllı :) :)
valla ben evlendikten sonra biraz kilo aldığım için pek istediğimi alamıyordum zaten ben bu istanbulda kıyafet bulamayan tek kişiyim galiba ahhhh eskişehir ahhhhhValla sağlıkla doğursak da bi mağazaya girip istediğimizi giyip alsak :) nası özeniyorum
Ben bugün çalışmıyorum gece de uyumadım ve gözlerim kapanıyor ama bana rahatlık batıyor. Gideyim ablama diyorum.Zar zor bir kahvaltı yapıp devrildim, yorgunluktan yaşam Savaş'ı veriyorum adeta
yazık değilmi EMEKe annesi düşünsene bu kadar psikopat kadınla uğraştığını (memnuniyetsiz,pimpirikli vs)Kızımı kadın doğum dr yapıcam.
İnşallah inşallah.yoksa böyle devam ederse direkt doktora gidicem. Böyle hayat mı geçer melankolik.bn de dogum sonrasi depresyona girmistim kis bi sure. Hormonlar degisiyor. Saclar dokuluyor bi taraftan kansizlik. Herkes bebege sute bi yorum yapiyor. Bebegi alip daga cikasim gelmisti hayatin akisina katlanamamistim. Sen hamilelikte boyle yasamissan dogum sonrasi iyi olursun ne guzel. Iyi tarafindan bak
Benim kızım memnun edecek onları işte.yazık değilmi EMEKe annesi düşünsene bu kadar psikopat kadınla uğraştığını (memnuniyetsiz,pimpirikli vs)
gebelerde kızını sinir :) :) :) herkes doktorda senin gibi tabi hocam haklısınız doktor hanım demiyor canımBenim kızım memnun edecek onları işte.
Kımıldamaktan yoksunum:) perişan olmuşum ya dinlen Benm gibi olma bacımBen bugün çalışmıyorum gece de uyumadım ve gözlerim kapanıyor ama bana rahatlık batıyor. Gideyim ablama diyorum.
Yatsam uyusamya ne mümkün.
Canım geçmiş olsun dikkat edin kendinize havalar dengesizleşti herkes hasta oluyor. Aslında belki gitsen güne iyi gelir açılırsın hem bişiler yapmışlardır yersin sende bebişte doyar ama çok halsizlik oluncada insan yatsam hep istiyor. RAbbim yardımcın olsun inş ilerlemez daha fazla.
Şişman diye dertlen,zayıf diye dertlen.
Bilmiyorum iki gündür yine depresyondayım.
Normal hayatına devam eden arkadaşlara çok özeniyorum,geziyorlar,arkadaşları ile görüşüyorlar,temizlik,yemek.Benim bir şey yapasım yok.
hamileliğin başından beri eskiden yaptığım bir şeyden zevk almıyorum. bir yerde duramıyorum hemen eve geleyim böyle bunalım ağlayıp takılayım istiyorum.
Bence güzel olur:)istanbulda yaşayan yada yakın illerde olan şubat anneleri ortak bir nokta ayarlayıp görüşelim mi
Hurafedir cnm inanma! kuzenimin eşi ilk bebekleri kizdi 40+3 te suni sanciyla dogurttu dr.u yoksa daha bebişim gelmeye niyeti yoktu!Bir de sizlere bir şey danışmak istiyorum.Kimisi erkek bebek erken geliyor diyor, kimisi kız bebek için erken geliyor diyor.Var mı gerçekten böyle bir şey?Yoksa tamamen hurafe mi?
EYarın gircen ben bugün girdim.
Sakin ol canim insallah bir seyin yoktur bebiş de sen de iyi haberlerle gelirsiniz :)doktora gidiyorum kızlar sancılar devam ediyor bebekte sıkıntı olabilir gel bakalım dedi doktor dua edin ne olur korkuyorum
Inşallah herşey yolundadır.biz de bu sabah gittik doktora.doktora gidiyorum kızlar sancılar devam ediyor bebekte sıkıntı olabilir gel bakalım dedi doktor dua edin ne olur korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?