Pahalıymış sezeryan oda parası ayrı heralde. Vatanda 29 mayıs hastanesi vardı senin dr oradaydı o zaman. Kuzenimin doğumuna girmişti. Çok memnun kalmıştı kuzenim. Bana ona git demişti ben dinlemedim ilk öğrendiğim zaman medipolde fazile Akyüz e gittim. Gittiğime pişman. Oldum. Keşke başkasını seçseymişim.ben lebriz hale ye gittim. Normal doğum 950 sezeryan 1900 dediler. Epidural olursa arti 200 ya da 300 dediler unuttum.
HAfta sonunu iyi degerlendir canim , guzel dinlenCalisiyorum canım ondan da böyle tükendim hergün gitgel okul ev cocuk toprlanamiyorumis olmasa bir nebze dinlenirim yine kız kreste nasılsa da iste calismak zorundayım biraz daha elmahkum. Ben de bir saat kwstreyim dedim bir cene dustu bizim cadıda te icerden sesinden uyumak ne mümkün iki taneyle muhakkak cok daha zordur allah yardımcın olsun
Ben severim kokulu peynirleri. Genzimi yakacak kadar keskin olmadiktan sonra yerim de marketten alinmaz sanirim dogal olmaz. Alinir mi bilen soylesin
N gibi baska forumlar soye biz de gelelimahahah alemsin kiz, kahkaha attim son cumlene : )))
bi buraya bide bdv ye takiliyorum genelde , bu arada heryer dedigin kk yi diyorsun demi ?
baska forumlarda varda ama nerden bilicen ben oldugumu demi
hic yemedigim birsey oldugundan aseremedim ama baya merak ettim ben deÜsenmesem kalkip kars kasarı yiyeceğim simdi
HAfta sonunu iyi degerlendir canim , guzel dinlen
ben çalisiyorken bu aylarda çokdan birakmistim, raporla geçistiiriyordum surekli 32 yi tamamlayana kadar
Alalh yardimcin olsun
10 dk da bi gozumu zorla açtiryolardi valla, ellerindeki oyuncagi yuzume kafama durtuyoalr kalkiyim diye
babamiz evde deil aksamlari
bunlar benim iyi gunlerim,3 çocukla bakalim ne halt edicemmm
Şarküteriye git orda tekerlek şeklinde kaşarlar var. Bir parça tadlarına bak onlardan seç. Öyle paketli markalı bir şey değil hası o şekilde olur.Kars kasari hic yememisim yahu merak ettim marka onerir misiniz alayim.
Hayirlara vesile olsun cnm sag salim zamaninda gelsin :)selam kızlar çok şükür geldim
kızım iyi maşallah 1269 gram olmuş
erken doğum riskimiz varmış
doktor kasılmaların kaç gündür var ne kadar sürüyor dedi
söyledim dün akşam neden gelmedin dedi kızdı
progestan verdi
ve 1 hafta yatış verdi
ben hastanede yatmak istemedim
evde de istirahat edebilirim dedim
bardak kaldırmamak şartıyla evde dinlen o zaman değil ayakta kalmak oturmak bile yasak dedi
erken doğum riskine karşılık suyun veya kanaman gelirse hiç buraya gelmeye çalışma zaman kaybı olur direkt kadın doğum hastanesine git dedi
34 e kadar müdahale edemeyiz etsekde seni burada yatırır bebeği mecburen başka yere göndeririz bu yüzden çok dikkat et dedi.
raporu otele bıraktım ilaçlarımı aldım şimdi eve geldim eve girerkende kocamın bir sürü nasihatini dinledim gerekirse ayakkabılarla gir içeri ben gelince çıkarırım dedi manyak.
şimdiden mesaj atmaya başladı bişey elleme diye
bu arada doğum tarihimiz ultrasonda 14 şubat görünüyormuş
TR de nasil oluyor tam bilmiyorum,32 de ayrilinca çaliisyormus gibi ayligini almiyormusun canim,yada doguma kadar hiç mi almiyorsun oyle biseAh ah 32de izne ayrilcak olsam o gazla yorgunluk kalmazdi valla da minimum 35 bitene dek dayanmaliyim. Rapor almayi dusunuyorum ama rapor almak da zor bakaym bir sansimi denerm yine 32 olmadan. Esime sattım bu ara kızı zaten o olmasa bimiyorym napardi yine aksamları bir kurtarıci oluyor allah razi olsun. Senin es niye yok vardiyali mi calisiyo zordur oyle de ya
agrilar ne zaman artacak, daha çok erken deilmi ?Bu arada benim ağrılarım alt tarafta ve sıkça oluyor ayaktayken özellikle bugün kontrolde doktor üst taraftan gelen ağrılar erken doğum habercisi olur dedi.hatta ağrılar artacakmış.bebişler iyi olsunlar da:)
Bizim memelekette küflü peynir var ondan gılik diyoruz ( peynirli ekmek) yapıyoruz acımsı tadı ama bayılırız. Bildiğin küf yaaesım kars ta calısırken getırmıstı.. babam falan normalde severler degısık peynır..ama kokusundan kımse yıyememıstı..sız nasıl yıyonuz kızlar ya.. esım bıde cok pahalı demıstıo zaman ama bız cope atmıştık
benim imzamdaki link var canim, oraya tikla bakalim biArkadaslaarrrr
Hamilelik takvimi Nasil yapiliyo bulamadim
yorgan kime ? sanami ? : ))Bugun deterjanlarini ve banyo setini aldim. Yarin yikamaya baslarim esyalari. Yorgani da yikayacak miyim?
yatasin diger modellerini onermemislerdi. Miniko onerdiler. Kullanan bir kac kişi de memnun kaldık dediler. Idas la ilgili hic bilgim yok.Bgn başka islerimiz vardı ona bakamadik da internetten araştırdık biraz 32-36 arası olmasi lazımmış yogunlugunun.. yatastakiler 24 kafama takıldı brz.. idas da baby bed diye bi marka var onun yogunlugu uygun geldi kararsız kaldim
Kk canım. Görüyorum yorumlarını. Takipteyim seni. O bdv yüzünden paranoyak oldum. Kocam kafayı üşütecek nerdeyse peşine adam takacam. Adım attırmıyorum.ahahah alemsin kiz, kahkaha attim son cumlene : )))
bi buraya bide bdv ye takiliyorum genelde , bu arada heryer dedigin kk yi diyorsun demi ?
baska forumlarda varda ama nerden bilicen ben oldugumu demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?