2015 Şubat Anneleri

ben lebriz hale ye gittim. Normal doğum 950 sezeryan 1900 dediler. Epidural olursa arti 200 ya da 300 dediler unuttum.
Pahalıymış sezeryan oda parası ayrı heralde. Vatanda 29 mayıs hastanesi vardı senin dr oradaydı o zaman. Kuzenimin doğumuna girmişti. Çok memnun kalmıştı kuzenim. Bana ona git demişti ben dinlemedim ilk öğrendiğim zaman medipolde fazile Akyüz e gittim. Gittiğime pişman. Oldum. Keşke başkasını seçseymişim.

HAfta sonunu iyi degerlendir canim , guzel dinlen
ben çalisiyorken bu aylarda çokdan birakmistim, raporla geçistiiriyordum surekli 32 yi tamamlayana kadar
Alalh yardimcin olsun

10 dk da bi gozumu zorla açtiryolardi valla, ellerindeki oyuncagi yuzume kafama durtuyoalr kalkiyim diye
babamiz evde deil aksamlari
bunlar benim iyi gunlerim,3 çocukla bakalim ne halt edicemmm

Ben severim kokulu peynirleri. Genzimi yakacak kadar keskin olmadiktan sonra yerim de marketten alinmaz sanirim dogal olmaz. Alinir mi bilen soylesin

Güvenilir şarküteri tercih et kars kasari paketli olmuyor zaten genelde marka olarak degildir. Ben de peynir cok severim ama tütsülenmis peynirle küflü peynir yiyemem asla

29. Haftasına başlayanlar kaç kilo aldınız?bizim kontrol vardı bugün 10kilo almıştım dikkat dedi doktor...

ahahah alemsin kiz, kahkaha attim son cumlene : )))
bi buraya bide bdv ye takiliyorum genelde , bu arada heryer dedigin kk yi diyorsun demi ?
baska forumlarda varda ama nerden bilicen ben oldugumu demi
N gibi baska forumlar soye biz de gelelim

Üsenmesem kalkip kars kasarı yiyeceğim simdi
hic yemedigim birsey oldugundan aseremedim ama baya merak ettim ben de

Ah ah 32de izne ayrilcak olsam o gazla yorgunluk kalmazdi valla da minimum 35 bitene dek dayanmaliyim. Rapor almayi dusunuyorum ama rapor almak da zor bakaym bir sansimi denerm yine 32 olmadan. Esime sattım bu ara kızı zaten o olmasa bimiyorym napardi yine aksamları bir kurtarıci oluyor allah razi olsun. Senin es niye yok vardiyali mi calisiyo zordur oyle de ya

Kars kasari hic yememisim yahu merak ettim marka onerir misiniz alayim.
Şarküteriye git orda tekerlek şeklinde kaşarlar var. Bir parça tadlarına bak onlardan seç. Öyle paketli markalı bir şey değil hası o şekilde olur.
Hiç yemediysen başta sevmeyebilirsin.
Benim eskiden YMM bir patronum vardı. Her ay karstan kocaman iki teker kaşar gelirdi.Evine alırken mutlaka işyerine de alırdı çalışanlar yesin diye. Ordan bağımlılık yaptı. Onlar bira ile yerlerde.

Bu arada benim ağrılarım alt tarafta ve sıkça oluyor ayaktayken özellikle bugün kontrolde doktor üst taraftan gelen ağrılar erken doğum habercisi olur dedi.hatta ağrılar artacakmış.bebişler iyi olsunlar da:)

Hayirlara vesile olsun cnm sag salim zamaninda gelsin :)

TR de nasil oluyor tam bilmiyorum,32 de ayrilinca çaliisyormus gibi ayligini almiyormusun canim,yada doguma kadar hiç mi almiyorsun oyle bise

bizim yemek restoranimiz var, maalesef esimin vardiyasi bitmez hiç : (
buda benim $ansim, bekliyorum kendine hafta sonu ve aksamlari evd eolacagi bi is bulmasini ama kendi is yerimiz zor biraz .. alistim artik galiba hayirlisi bakalim

oyy benim oglan burnunu çekiyor bana geçerse hapi yuttugumun resmidir, doguma kadar geçiremem valla : (

Bugun deterjanlarini ve banyo setini aldim. Yarin yikamaya baslarim esyalari. Yorgani da yikayacak miyim?

agrilar ne zaman artacak, daha çok erken deilmi ?
bizim asil agirlasma donemimie 2015 e girince olucak
ben simdi bile çorabimi zor giyyorum
size fotograf ekliycekidm ben demi unutttuumm

dun bi arkadasim ben bu karinla doguma gitmistim dedi : ))
Allah sonumu hayretsin ne deyim : )

Bizim memelekette küflü peynir var ondan gılik diyoruz ( peynirli ekmek) yapıyoruz acımsı tadı ama bayılırız. Bildiğin küf yaa

yatasin diger modellerini onermemislerdi. Miniko onerdiler. Kullanan bir kac kişi de memnun kaldık dediler. Idas la ilgili hic bilgim yok.

ahahah alemsin kiz, kahkaha attim son cumlene : )))
bi buraya bide bdv ye takiliyorum genelde , bu arada heryer dedigin kk yi diyorsun demi ?
baska forumlarda varda ama nerden bilicen ben oldugumu demi
Kk canım. Görüyorum yorumlarını. Takipteyim seni. O bdv yüzünden paranoyak oldum. Kocam kafayı üşütecek nerdeyse peşine adam takacam. Adım attırmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…