- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
tulum ceviz bnm favori ikilimdir :)bende bu hamileligimde peynire sardim kizlar
sut de içerimde peynirden ona sira gelmiyorkiii : )
gunduz evdekiler meyva yerken ben peynirle ceviz yeedim baya sardi hemde
pazartesi gunu gidip degisik peynir alsam, hep aynisinida almiyorum degisik lezzetlere takiliyorum
bi tanesi koyun peyniriymis evdekielr kokuyor diyor yemiyor hepsi bana kaldi
Yani Gravyer başka oluyor. Şu delikli olan değil mi o? Yani bildiğin eski kaşar işte. Daireden kesilmiş küflü.
Sagol canim bu iki hafta bende yapiyimda insallah kontrolde suyum azalir:
Beni doktor diyetisyene yönlendirdi,sabah öğününde 3 dilim esmer ekmek,peynir-, tane zeytin,1 yumurta bol söğüş yağsız salata 09:00
2 saat sonra ara öğün süt ceviz olabilir mesela
saat 14:00 1 kepçe çorba,8-10 kaşık sebze yemeği ama susuz,1 kase yoğurt,3 dilim ekmek
16:30 ara öğün meyve olabilir ama en kocamanından değil
19:00 akşam yemeği 1 kepçe çorba,4-5 kaşık sebze yemeği ama susuz,1 kase yoğurt,3 dilim ekmek
20:30 ara öğün meyve
çok acıkırsan yarım çay bardağı leblebi yada 1 bardakpatlamış mısır yiyebilirsin demişti,
3 köfte kadar tavuk balık yiyebilirmişiz öğünlerde sebze yemeği yerine mesela,aklımda olduğu kadar böyle,ekmek tam buğdaylı ekmek,uno ekmekler var ya kare onlardan 3 dilim....
Sevindim cnm adina bakalim benimkide duser insallah iki hft sonra kontrolCanim doktordan geldim. Sukur ki normalmis hala canim Insallah seninki de normal duzeye duser..
o ne kiz, izmir tulumu peynirmi : )) yeniyormuKız izmir tulumu al unuttum yine sizin gurbette var mıdır.
Olsun ye onu sonra diğerini alırsın. O kadar da canın çekmişti ya sizin Merkeze iletişiminiz ne kadar zor.Başka almışım îştebir de tadına bakıyım diye bir parça yedim gravyer peynirî pastörize sütten yapılmıyormuş acayip tedirginim şimdi.
ben lebriz hale ye gittim. Normal doğum 950 sezeryan 1900 dediler. Epidural olursa arti 200 ya da 300 dediler unuttum.Evet Nagihan kaya' ya gidicem.ne kadarmış doğumlar. Sen kime gittin?
Çok tuzlu değil ama öyle tuzsuz da değil.o ne kiz, izmir tulumu peynirmi : )) yeniyormu
Yarin turk marketine gidicem bakayim varmi
tadi nasil çok tuzlu deil demi,tuzlu da yasak bana kilo yapiyormus
Yahu nasıl bir şey 4-5 kişi taşındı hamileyken nasıl denk geldi bu zamana.Bana dua edin kizlar. Tasiniyoruz. Cok zor geciyor. Her ne kadar bisey yapmayayim desem de olmuyor.
esım kars ta calısırken getırmıstı.. babam falan normalde severler degısık peynır..ama kokusundan kımse yıyememıstı..sız nasıl yıyonuz kızlar ya.. esım bıde cok pahalı demıstıo zaman ama bız cope atmıştıkKars kasari hic yememisim yahu merak ettim marka onerir misiniz alayim.
sen çalisiyormuydun canim
bu ikinci çocugundu demi karistirmiyorsam
gerçi evdede olsak evde çocuk olunca biraz zor yatip dinlenmek
ben az once koltukda bi yarim saat sekerleme yaptim bi buyuk gelip durttu bi kuçuk gelip durtttu sirayla
ama oyle agir bastiiryorduki uyku gozumu açamiyordum
aksam oldu , acikdilar mecbur kalkdim simdi yemek hazirliyorum ..
Bana dua edin kizlar. Tasiniyoruz. Cok zor geciyor. Her ne kadar bisey yapmayayim desem de olmuyor.
bugün bebek bakım ürünleri aldık onlarda aradan çıkmış oldu..dışarda dolaşmak artık çok zorlaştı hemen yoruluyorum
eve zor attık kendimi sol kasık tarafında iç kısımda kemiğim çok ağrıyor çatı kemiği diyorlar genişlemeden dolayı diye ama kafama takılıyor özellikle ayaga kalkarken sağa sola dönerken yatakta zorluyor normal oldugunu düşünmek istiyorum...
migrosa uğrayıp peynir alacaktım tamamen aklımdan çıkmış sizin konuşmaları okuyunca hatırladım yarın giderim belki değişik peynir ne var ne yok almak istiyorum önereceğiniz bi çeşit var mmı?
cimcimesultan çok geçmiş olsun inş zamanını bekler bebişin acele etmez
ahahah alemsin kiz, kahkaha attim son cumlene : )))Çok tuzlu değil ama öyle tuzsuz da değil.
Senin yazılarını başka yerlerde de görüyorum. Her yere yetişiyorsun maşallah.
Başka yerde görünce akrabamı görmüş gibi oluyorum.
hayiridir kiz niye agladinki ?canım cok sıkılıyorrrr..esım ve kız velı zıyaretıne gıttıler..ben oturdum once paso bı ağladım sımdı cay ıcıyom
canım cok sıkılıyorrrr..esım ve kız velı zıyaretıne gıttıler..ben oturdum once paso bı ağladım sımdı cay ıcıyom
Ben severim kokulu peynirleri. Genzimi yakacak kadar keskin olmadiktan sonra yerim de marketten alinmaz sanirim dogal olmaz. Alinir mi bilen soylesinesım kars ta calısırken getırmıstı.. babam falan normalde severler degısık peynır..ama kokusundan kımse yıyememıstı..sız nasıl yıyonuz kızlar ya.. esım bıde cok pahalı demıstıo zaman ama bız cope atmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?