2015 Şubat Anneleri

teşekkür ederim canım haklısın ona bişey olursa kendimi affetmem
ben şimdiden 1 hafta bu ev ne hale gelir diye düşünmeye başladım
elalem 9 ay bişey ellemiyor normalde bile ellemiyor evi pislik götürüyor yine umursamıyor
çok mu takıntılıyım diye düşünüyorum

cok gecmis olsun canim. Yat dinlen sen gununu doldurup gelir ins bebegin.
Acilma varmiymis ya da nst ye bagladi mi snci cikti mi. Yoksa sadece bebegin durusuna gore mi soyledi

bebeğin durumuna göre söyledi canım
geçen gittiğimde de kafası görünmüyordu bu seferde göremedi
inmiş iyice aşağı

kuzum kıyamam korkmana gerek yok
kasılma krampla birlikte giriyor hani bacağına kramp girerya bazen
öyle bişey karnınada giriyor o an taş gibi oluyor zaten karnın
birde benim aşağıya çok baskı yaptığı için orasıda kasıldı bir defa
ama geçiyor 2 dk içinde
akıntı bende hep vardı zaten ama mantar bende de yok çok şükür

Şükür aldın sonunda. Ben bir kalıp yiyorum haftada ama tuzlu işte şişlik yapıyor.
Çaydar ekmeğini ısıtıyorum onla yiyorum.misss

Sabah yiyim diyodum az önce baktım buzdolabina tadına bakayım diye üstünde Kars gravyerî yazıyor yanlış almışım di mi? Kaşar yazmalıydı.

Canım bol bol yat dinlenmek çok önemli. Allahım korusun inşallah bebişlerî.

Canmm çoook gecmiş olsuun inşallah zamanında grlir bebişin pozitif düşün pozitif olsun stres yapma ağlama üzülme.ben bebk arabasnı nisan gbi falan alcam acelesi yok kış zaten.hastane cantanı hazırla tam olarak bi şeklde neolur ne olmaz bnde bu hafta hazrlcam Zatn herks hazrlamş sanırım

sen çalisiyormuydun canim
bu ikinci çocugundu demi karistirmiyorsam
gerçi evdede olsak evde çocuk olunca biraz zor yatip dinlenmek
ben az once koltukda bi yarim saat sekerleme yaptim bi buyuk gelip durttu bi kuçuk gelip durtttu sirayla
ama oyle agir bastiiryorduki uyku gozumu açamiyordum

aksam oldu , acikdilar mecbur kalkdim simdi yemek hazirliyorum ..

bende bu hamileligimde peynire sardim kizlar
sut de içerimde peynirden ona sira gelmiyorkiii : )
gunduz evdekiler meyva yerken ben peynirle ceviz yeedim baya sardi hemde
pazartesi gunu gidip degisik peynir alsam, hep aynisinida almiyorum degisik lezzetlere takiliyorum
bi tanesi koyun peyniriymis evdekielr kokuyor diyor yemiyor hepsi bana kaldi

bugün bende hazırlamaya karar verdim daha erken 1 ay sonra hazırlarım diyordum ama hazır bulunmasında fayda var
arkadaşla konuştum ilk kızında oto koltuğu almışlar şimdiki bebeği için travel sistem bebek arabası aldı kızının koltuğunu kullanmıyormuş sadece puset için alma onu kullan dedi

kıyafetleri yıkadınızmı siz
ben yıkamasam diyorum yıkayıp ütüleyip koysamda kokuyor bir süre sonra

Yok canım birinin sana bakması gerek acıktın bir lokma çorba içeceksin kim yapacak.
Ayağını havaya dik. Eşin söylemiştir senin cicik k.validen gelir merak etme

Sabah yiyim diyodum az önce baktım buzdolabina tadına bakayım diye üstünde Kars gravyerî yazıyor yanlış almışım di mi? Kaşar yazmalıydı.
Yani Gravyer başka oluyor. Şu delikli olan değil mi o? Yani bildiğin eski kaşar işte. Daireden kesilmiş küflü.

Kız izmir tulumu al unuttum yine sizin gurbette var mıdır.

miniko modelini aldık. Internetten bak istersen detayina.sen bakabildin mi bgn
Bgn başka islerimiz vardı ona bakamadik da internetten araştırdık biraz 32-36 arası olmasi lazımmış yogunlugunun.. yatastakiler 24 kafama takıldı brz.. idas da baby bed diye bi marka var onun yogunlugu uygun geldi kararsız kaldim

Yaa tecrübesiz olmanin dezavantajlari kontrolume 1 hafta kaldi ama korkuyorum gitmeye cok degisik seyler var yuruyemiorum mesela ayaklarimin gucu kesilio cok fazla hareketli ve surekli aci cekiorm agri deil karnim bildigin acio dun asagi inmis gibiydi hatta simdide oyle sayilir ve bunlar nedense hafta sonu daha sık oluo ve doktora gidemiorm cok panikliorum hemen sonra bisi cikmiyor herkes laf edio ama tehlikeli iste benim hamileligim korkuyorumda bide bazen kalbime bi agri girio

Aaa ya yoksa benim bebek ondan mı tombalak. Ben hergün mutlaka yiyorum. O kaşara resmen aşeriyorum.
Valla olabilir bebeğe kilo aldiran besinler arasinda kaRS kaşarı da vardı :) peynir delisi biri olarak bunu duyar duymaz kaynagindan verdim siparisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…